Merhaba..
Arkadaşlar yukarıdaki fotolar 11:02:2011 saat 15:00 Meran sancak savaşı etkinliğinden. Meranda dün ve bugün sancak savaşlarında kimse savaşmadı malum konuyu biliyorsunuz. Dün [GM]Reha Geldi oyuncular savaşmayınca her iki klan mensuplarını etkinlikten attı. Bugün CaptainATX ve [ETKİNLİK]Arugde geldiler. Herşey normal bir şekilde ilerledi alımlar yapıldı vs.. Yönetime tepki açısından kimse kimseye savaşmayacaktı. Fakat bazı arzlar isimlerini bilmiyorum Lodoslar her ne kadar karşı atakta bulunmasalarda kestiler onları. Buraya kadar olaylar böyle. Choosenxloncası (gerçekten tebrık ediyorum kendilerini) Klandaşlarına 'Dalmayın , durun ' gibi Ricalarda bulundular. Keza aynı şekilde ben ve klanımdan bir kaç kişide öyle. Destekleyen herkese Teşekkür ediyorum.Nasıl yönetim sözlerimizi çarpıtmayın diyorsa bende eylemimizi carpıttıklarını düşünüyorum. oraya savaşmaya gelenleri engellemiyoruz Sadece tepkimizi göstermeye çalışıyoruz.
Herneyse savaşı arzlar kazandı bir kaç kişinin lodosları kesmeye başlaması işi bitirdi zaten yineliyorum lodoslar karşı atakta bulunmadılar . Savaşı arzlar kazandı. Klan olarak tebrik edildik vs vs.. (hiç memnun değilim ya hadi neyse) . İksir almayacağım kendimi biliyorum çünkü yapılan haksızlıklara boyun eğmek istemiyorum. 2. fotoğrafta gördüğünüz gibi bana -Gel diyor beyfendi. Bundan 2 gün öncesine kadar - gelirmisiniz ? gibi bir çağrı yapardı Reha. Ama artık böyle sanırm. Yahu siz kim oluyorsunuz da beni ve oyuncuları böyle bir hitapla yanınıza çağırıyorsunuz. Ben adama kalsın dedim beni direk Agah beyin yanına yolladı, benim yanımda bikaç kişi daha vardı.
Beni yasaklaması üzerine büyücüme geçtm. Bölgeden ATX seviyeyi bozmanıza izin vermem, oyunu sabote etmenize izin vermem. Diyordu. Soruyorum arkadaşlar bu oyunda bu zamana kadar bu tarz bir tepki görüldü mü ? 3 yıllık oyuncu olarak ben mi göremedim acaba ? Bugüne kadar oyun seviyesini korumuşsa bunu koruyan oyuncularıdır. O sözlerini tutmasını beceremeyen, bizi uşaklarıymış, kuklalarıymışçasına kullanan Yönetim değildir. Farkındaysanız sadece son günlerde yalnız meran değil diğer sunucularda da aynı durum söz konusu.. Evet bu ve bu tip olaylara hala susacakmıyız ? Sorarım size... İyi forumlar! :idea: :idea: :idea: