Öncelikle Beyaz Köşk'ün sağ duyulu vicdan sahibi bilinçli halksına selam olsun ;
Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi İKV Camiası sallantıda büyük bir kriz içinde yöneticilerin ilgisizliği hatsafhalarda dahası yanlış bilgilendirme duyarsız yöneticiler vb. sorunlarla karşı karşıyayız.Bu sorunlar zaman içinde aşılacaktır deyip unutursak diğer sorunlarda olduğu gibi pasif kalırsak banane deyip umursamassak ileriki zamanlarda oynayacağımız bir oyun elde kalmayacaktır.Bunun için birleşme zamanımız geldi.Son krizimiz önce herkes sonrada 3kişi denilen ve sayısıyla sürekli oynanan İKV oyuncusunu -affınıza sığınarak söylüyorum- salak sanarak aldatan bir yönetim.
Demem odur ki,
*Klan savaşlarında diğer sunucularda olduğu gibi protesto etmeliyiz
*Konular hakkında yönetime suç duyurusunda bulunmalıyız
*Bilinçsiz kalmamalıyız
*Adımıza yakışır şekilde boy göstermeliyiz kendimizi ezdirmemeliyiz
*İmzamıza [GM]ReHa 'nın söylediği sözü imzamıza koyarak onlara hatalarını hatırlatmalıyız
Umarım bu konu hakkında Beyaz Köşk halkı kayıtsız kalmayacak yönetime dişini gösterecektir
Saygılarımla;
Monsterdarker
Raşit
Beyaz Köşk'ün sağ duyusuna sesleniyorum
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Beyaz Köşk'ün sağ duyusuna sesleniyorum
Bunu anlayacak sağ duyulu oyuncu kitlesi bizde yok Raşit...
Dün klandan o kadar kişi bağırdı: "Bu kazıktan sonra hala siz etkinliğe mi gidiyorsunuz?" diye takan olmadı oyuncu kitlesi bu kadar alçalmışken bu dediklerini ciddiye alacak tek kişi bile yok...
Dün klandan o kadar kişi bağırdı: "Bu kazıktan sonra hala siz etkinliğe mi gidiyorsunuz?" diye takan olmadı oyuncu kitlesi bu kadar alçalmışken bu dediklerini ciddiye alacak tek kişi bile yok...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Çakır Keyif
Sen ve dostlarım var bekom onların bile arka çıkması diğer oyuncuları utandıracaktır umarım
- Bodyxantep
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Evet bencede yöneticiler ilgilenmiyor karakterim silinde defalarca başvurduk hiç bişey yok.6 Gündür cevap bekliyorum bu kadar mı olur yaa.
Beyaz Köşk mü katıLıcak böyle bir şeye, vallahi gülerim.
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Bende gülüyorum ama ne yapalım ne yapalım belki gerçekten sağ duyuları vardırda destek arka çıkarlar diye bekliyorum ama nafile

- Comader
- FareAdam Düşmanı
Bu akşamki etkinlikte yine savaş oldu.Onca kişi bağırdı ama nafile...Adamlar birde övünüyolar 3 büyücüyü yedim diye.Yaşasın kazandık diyolar...Olmaz olsun böyle zafer.Böyle olacağına hiç olmasaydı...
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Demekki saygıdeğer ve aziz Beyaz Köşk halkının bu erdemlik gerektiren vasıflarını kaybetmiş harap ve bitap düşmüş İkv argosunda oyun veletlerle dolmuştur
Buradan siz bilgili muhterem ve haklı protestomuzda yanımızda duran klan savaşında yapmayın etmeyin diyen tüm kardeşlerime teşekkürü borç bilirim ve diğer arkadaşlar içinse silkinip kendilerine gelmelerini temenni ederim
Tüm Beyaz Köşk'e saygılarla
Monsterdarker
Buradan siz bilgili muhterem ve haklı protestomuzda yanımızda duran klan savaşında yapmayın etmeyin diyen tüm kardeşlerime teşekkürü borç bilirim ve diğer arkadaşlar içinse silkinip kendilerine gelmelerini temenni ederim
Tüm Beyaz Köşk'e saygılarla
Monsterdarker

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Cerfiss yazdı: Öncelikle Beyaz Köşk'ün sağ duyulu vicdan sahibi bilinçli halksına selam olsun ;
Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi İKV Camiası sallantıda büyük bir kriz içinde yöneticilerin ilgisizliği hatsafhalarda dahası yanlış bilgilendirme duyarsız yöneticiler vb. sorunlarla karşı karşıyayız.Bu sorunlar zaman içinde aşılacaktır deyip unutursak diğer sorunlarda olduğu gibi pasif kalırsak banane deyip umursamassak ileriki zamanlarda oynayacağımız bir oyun elde kalmayacaktır.Bunun için birleşme zamanımız geldi.Son krizimiz önce herkes sonrada 3kişi denilen ve sayısıyla sürekli oynanan İKV oyuncusunu -affınıza sığınarak söylüyorum- salak sanarak aldatan bir yönetim.
Demem odur ki,
*Bilinçsiz kalmamalıyız
*İmzamıza [GM]ReHa 'nın söylediği sözü imzamıza koyarak onlara hatalarını hatırlatmalıyız
Umarım bu konu hakkında Beyaz Köşk halkı kayıtsız kalmayacak yönetime dişini gösterecektir
Saygılarımla;
Monsterdarker
Raşit
Dediklerine %100 katılıyorum. Ama bu etkinliğin 3'te 2'sini lodos klanı 3'te 1'ini Arzın Çocukları kazandı. Ve bu etkinlikte lodos klanından kazanan kişilerin çoğu 3-4 kez zafere ulaştılar(arz klanı 3/4 savaş ancak kazanabildi). Zafere ulaşan lodos klanı mensuplarının neredeyse hepsinin isimlerinin AbCdE vb. şeklinde olduğunu etkinliğe katılan tüm kullanıcılar bilirler(14'üncü savaşta bir kişinin elinde Kafa Koparan yada Balyoz yoktu ve hepsinin ismi AbCdE şeklindeydi*Lodos Klanı mensupları*). Bu kullanıcılar eğer kazansalardı 4 adet isim değiştirme Kod'unu(bazıları 6/7) oyun veya TL karşılığında satabilirlerdi. Buda demek oluyor ki 3 Aylık plus paket + İsim değiştirme kutuları İKV Yönetiminin elinde patlardı (36x1=36x15=540 adet kod = 540x30(3 aylık plus + isim değiştirme kodu FİYATI 30 TL)=16200 TL İKV'ye açacağı zarar) vede oyun içerisindeki parasal dengenin dahada vahim duruma gelmesine yol açardı. Siz değerli oyunculardan İKV'ye anlayış göstermenizi rica ediyorum.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
-
- FareAdam Düşmanı
TechnOMafiA yazdı:Cerfiss yazdı: Öncelikle Beyaz Köşk'ün sağ duyulu vicdan sahibi bilinçli halksına selam olsun ;
Demem odur ki,
*Bilinçsiz kalmamalıyız
Saygılarımla;
Monsterdarker
Raşit
Dediklerine %100 katılıyorum. Ama bu etkinliğin 3'te 2'sini lodos klanı 3'te 1'ini Arzın Çocukları kazandı. Ve bu etkinlikte lodos klanından kazanan kişilerin çoğu 3-4 kez zafere ulaştılar(arz klanı 3/4 savaş ancak kazanabildi). Zafere ulaşan lodos klanı mensuplarının neredeyse hepsinin isimlerinin AbCdE vb. şeklinde olduğunu etkinliğe katılan tüm kullanıcılar bilirler(14'üncü savaşta bir kişinin elinde Kafa Koparan yada Balyoz yoktu ve hepsinin ismi AbCdE şeklindeydi*Lodos Klanı mensupları*). Bu kullanıcılar eğer kazansalardı 4 adet isim değiştirme Kod'unu(bazıları 6/7) oyun veya TL karşılığında satabilirlerdi. Buda demek oluyor ki 3 Aylık plus paket + İsim değiştirme kutuları İKV Yönetiminin elinde patlardı (36x1=36x15=540 adet kod = 540x30(3 aylık plus + isim değiştirme kodu FİYATI 30 TL)=16200 TL İKV'ye açacağı zarar) vede oyun içerisindeki parasal dengenin dahada vahim duruma gelmesine yol açardı. Siz değerli oyunculardan İKV'ye anlayış göstermenizi rica ediyorum.
kardeşim tamam anladık parasal açıdan çok zarara sokucak ama başta yapılan açıklama ve sonrasında e pin sayısının 1 e düşürülmesi ve daha sonrasında her sunucuya 3 tane denmesi madem böyle bir etkinlik yapıyorsun ve ödül olarak onu koyuyorsun o zaman önceden plan program yapıcaksın bu işler huraa hadi yapalımla olmaz bir etkinlik plan program yapılmadan başlanmaz yani burada oyuncular haklıdır yönetime güven 0 dır bu noktada umarın açıklayabilmişimdir iyi forumlar

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx