Beyaz Köşk'ün sağ duyusuna sesleniyorum

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çakır Keyif

Beyaz Köşk'ün sağ duyusuna sesleniyorum

Mesaj gönderen Cerfiss »

Öncelikle Beyaz Köşk'ün sağ duyulu vicdan sahibi bilinçli halksına selam olsun ;

Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi İKV Camiası sallantıda büyük bir kriz içinde yöneticilerin ilgisizliği hatsafhalarda dahası yanlış bilgilendirme duyarsız yöneticiler vb. sorunlarla karşı karşıyayız.Bu sorunlar zaman içinde aşılacaktır deyip unutursak diğer sorunlarda olduğu gibi pasif kalırsak banane deyip umursamassak ileriki zamanlarda oynayacağımız bir oyun elde kalmayacaktır.Bunun için birleşme zamanımız geldi.Son krizimiz önce herkes sonrada 3kişi denilen ve sayısıyla sürekli oynanan İKV oyuncusunu -affınıza sığınarak söylüyorum- salak sanarak aldatan bir yönetim.

Demem odur ki,

*Klan savaşlarında diğer sunucularda olduğu gibi protesto etmeliyiz

*Konular hakkında yönetime suç duyurusunda bulunmalıyız

*Bilinçsiz kalmamalıyız

*Adımıza yakışır şekilde boy göstermeliyiz kendimizi ezdirmemeliyiz

*İmzamıza [GM]ReHa 'nın söylediği sözü imzamıza koyarak onlara hatalarını hatırlatmalıyız

Umarım bu konu hakkında Beyaz Köşk halkı kayıtsız kalmayacak yönetime dişini gösterecektir

Saygılarımla;

Monsterdarker

Raşit
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Beyaz Köşk'ün sağ duyusuna sesleniyorum

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

Bunu anlayacak sağ duyulu oyuncu kitlesi bizde yok Raşit...
Dün klandan o kadar kişi bağırdı: "Bu kazıktan sonra hala siz etkinliğe mi gidiyorsunuz?" diye takan olmadı oyuncu kitlesi bu kadar alçalmışken bu dediklerini ciddiye alacak tek kişi bile yok...
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

Sen ve dostlarım var bekom onların bile arka çıkması diğer oyuncuları utandıracaktır umarım
Kullanıcı avatarı
Bodyxantep
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bodyxantep »

Evet bencede yöneticiler ilgilenmiyor karakterim silinde defalarca başvurduk hiç bişey yok.6 Gündür cevap bekliyorum bu kadar mı olur yaa.
Kullanıcı avatarı
CLubber
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CLubber »

Beyaz Köşk mü katıLıcak böyle bir şeye, vallahi gülerim.
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

Bende gülüyorum ama ne yapalım ne yapalım belki gerçekten sağ duyuları vardırda destek arka çıkarlar diye bekliyorum ama nafile
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Comader »

Bu akşamki etkinlikte yine savaş oldu.Onca kişi bağırdı ama nafile...Adamlar birde övünüyolar 3 büyücüyü yedim diye.Yaşasın kazandık diyolar...Olmaz olsun böyle zafer.Böyle olacağına hiç olmasaydı...
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

Demekki saygıdeğer ve aziz Beyaz Köşk halkının bu erdemlik gerektiren vasıflarını kaybetmiş harap ve bitap düşmüş İkv argosunda oyun veletlerle dolmuştur

Buradan siz bilgili muhterem ve haklı protestomuzda yanımızda duran klan savaşında yapmayın etmeyin diyen tüm kardeşlerime teşekkürü borç bilirim ve diğer arkadaşlar içinse silkinip kendilerine gelmelerini temenni ederim

Tüm Beyaz Köşk'e saygılarla

Monsterdarker
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Cerfiss yazdı: Öncelikle Beyaz Köşk'ün sağ duyulu vicdan sahibi bilinçli halksına selam olsun ;

Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi İKV Camiası sallantıda büyük bir kriz içinde yöneticilerin ilgisizliği hatsafhalarda dahası yanlış bilgilendirme duyarsız yöneticiler vb. sorunlarla karşı karşıyayız.Bu sorunlar zaman içinde aşılacaktır deyip unutursak diğer sorunlarda olduğu gibi pasif kalırsak banane deyip umursamassak ileriki zamanlarda oynayacağımız bir oyun elde kalmayacaktır.Bunun için birleşme zamanımız geldi.Son krizimiz önce herkes sonrada 3kişi denilen ve sayısıyla sürekli oynanan İKV oyuncusunu -affınıza sığınarak söylüyorum- salak sanarak aldatan bir yönetim.

Demem odur ki,

*Bilinçsiz kalmamalıyız

*İmzamıza [GM]ReHa 'nın söylediği sözü imzamıza koyarak onlara hatalarını hatırlatmalıyız

Umarım bu konu hakkında Beyaz Köşk halkı kayıtsız kalmayacak yönetime dişini gösterecektir

Saygılarımla;

Monsterdarker

Raşit

Dediklerine %100 katılıyorum. Ama bu etkinliğin 3'te 2'sini lodos klanı 3'te 1'ini Arzın Çocukları kazandı. Ve bu etkinlikte lodos klanından kazanan kişilerin çoğu 3-4 kez zafere ulaştılar(arz klanı 3/4 savaş ancak kazanabildi). Zafere ulaşan lodos klanı mensuplarının neredeyse hepsinin isimlerinin AbCdE vb. şeklinde olduğunu etkinliğe katılan tüm kullanıcılar bilirler(14'üncü savaşta bir kişinin elinde Kafa Koparan yada Balyoz yoktu ve hepsinin ismi AbCdE şeklindeydi*Lodos Klanı mensupları*). Bu kullanıcılar eğer kazansalardı 4 adet isim değiştirme Kod'unu(bazıları 6/7) oyun veya TL karşılığında satabilirlerdi. Buda demek oluyor ki 3 Aylık plus paket + İsim değiştirme kutuları İKV Yönetiminin elinde patlardı (36x1=36x15=540 adet kod = 540x30(3 aylık plus + isim değiştirme kodu FİYATI 30 TL)=16200 TL İKV'ye açacağı zarar) vede oyun içerisindeki parasal dengenin dahada vahim duruma gelmesine yol açardı. Siz değerli oyunculardan İKV'ye anlayış göstermenizi rica ediyorum.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Tayfaxoguz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tayfaxoguz »

TechnOMafiA yazdı:
Cerfiss yazdı: Öncelikle Beyaz Köşk'ün sağ duyulu vicdan sahibi bilinçli halksına selam olsun ;

Demem odur ki,

*Bilinçsiz kalmamalıyız

Saygılarımla;

Monsterdarker

Raşit

Dediklerine %100 katılıyorum. Ama bu etkinliğin 3'te 2'sini lodos klanı 3'te 1'ini Arzın Çocukları kazandı. Ve bu etkinlikte lodos klanından kazanan kişilerin çoğu 3-4 kez zafere ulaştılar(arz klanı 3/4 savaş ancak kazanabildi). Zafere ulaşan lodos klanı mensuplarının neredeyse hepsinin isimlerinin AbCdE vb. şeklinde olduğunu etkinliğe katılan tüm kullanıcılar bilirler(14'üncü savaşta bir kişinin elinde Kafa Koparan yada Balyoz yoktu ve hepsinin ismi AbCdE şeklindeydi*Lodos Klanı mensupları*). Bu kullanıcılar eğer kazansalardı 4 adet isim değiştirme Kod'unu(bazıları 6/7) oyun veya TL karşılığında satabilirlerdi. Buda demek oluyor ki 3 Aylık plus paket + İsim değiştirme kutuları İKV Yönetiminin elinde patlardı (36x1=36x15=540 adet kod = 540x30(3 aylık plus + isim değiştirme kodu FİYATI 30 TL)=16200 TL İKV'ye açacağı zarar) vede oyun içerisindeki parasal dengenin dahada vahim duruma gelmesine yol açardı. Siz değerli oyunculardan İKV'ye anlayış göstermenizi rica ediyorum.

kardeşim tamam anladık parasal açıdan çok zarara sokucak ama başta yapılan açıklama ve sonrasında e pin sayısının 1 e düşürülmesi ve daha sonrasında her sunucuya 3 tane denmesi madem böyle bir etkinlik yapıyorsun ve ödül olarak onu koyuyorsun o zaman önceden plan program yapıcaksın bu işler huraa hadi yapalımla olmaz bir etkinlik plan program yapılmadan başlanmaz yani burada oyuncular haklıdır yönetime güven 0 dır bu noktada umarın açıklayabilmişimdir iyi forumlar ;)
Resim
Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx

“Genel Sohbet” sayfasına dön