Sancak savaşı [İçeri]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Sancak savaşı [İçeri]

Mesaj gönderen kerim73 »

Beyler Diğer sunucularda gördüğümüz kadarıyla birlik beraberlik varken bizim sunucumuzda kendini en iyi göstermeye calısan klan loncaları veya mensupları var... Etkinlik alanında da bugünkü bircok sunucunun yaptıgı protesto gibi biz de boykot etmeliydik savaşı ... Asıl güc oyunu yönetenlerde değil tam tersi bu oyunu oynayan oyuncuların elinde oldugu gerceğidir.. GM ler DEV ler bir hicten ibaret tir. Onlar bizim sayemizde bu oyunda kazanıyor ve gecimlerini sağlıyorlar..
Ve bir insan söylediği sözün de durmuyorsa o kişilerin ne namusu ne şerefi vardır.. Yazım hatası olayı ile ört bas edilmek istendi ancak saolsun bazı arkadaşlar bu konuda ileriye dönük düşünceleriyle bazı fotoları kaydetmişler..

Gel gelelim konuya biz de diğer sunucudaki , Özellikle TILSIM sunucusundaki arkadaşlar gibi etkinlik alanında savaşmamanızı rica ediyorum.. Umarım dikkate alınır... Burada oyuna getirilen kişiler bizleriz... ve Namusu , Şerefi olmayan kişiler ise bu acıklamaları destekleyen ve sözünde durmayanlardır... Neyse bu söylediklerim dikkate alınıp uygulanır...
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Sancak savaşı [İçeri]

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Resim lütfen forum imzanıza ekleyiniz.

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
keriziz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen keriziz »

Çok hakkılısın kardeşim ben bile bu kadar iyi anlatamazdım. Her kez buna çok dikkat etsin bütün sunucular yaptı sadece kuklacı sunucusu yapmadı diğer kardeş sunuculara ayıp oldu.

BİZDE YAPACAĞIZ, BİZDE KOYACAZ FORUMA...
en güçlü insan bile en zayıf yönü kadar güçlüdür

Sakladığın sır senin esirindir eğer açığa vurursa sen onun eseri olursun...!!
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen grhn6 »

./katıl Savaşa alırnırsam savaşmadan durucam bende ...

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen malama35 »

Kesinlikle sizlere katılıyorum. Bu konu ört baş olmasın..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
marazizmir
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen marazizmir »

Yönetim Ayıp Ettin :!: :!: :!:
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
Kullanıcı avatarı
HorribLestyLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HorribLestyLe »

Size bir şey diyim , Lodos kLanında öRnegın Şahcihan vaRken Bu savaş neden geRcekLesmesn kı ? Adam Destekte yetkıLerı hayLı yuksek smdı bız eyLem yapıcaz o geLıp bıze karısmayacak mı hahaha :D emın oLun heR sancak savasına gırıoR amma sansLıymıs :D KukLacı da Destek te ve yonetıcıLeRn fasLa oldugu sunucumuzda bız onLaRı deıL anca onLaR bızLe daLga geceR acı bır geRcek .
Lilreb
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

HorribLestyLe yazdı:Size bir şey diyim , Lodos kLanında öRnegın Şahcihan vaRken Bu savaş neden geRcekLesmesn kı ? Adam Destekte yetkıLerı hayLı yuksek smdı bız eyLem yapıcaz o geLıp bıze karısmayacak mı hahaha :D emın oLun heR sancak savasına gırıoR amma sansLıymıs :D KukLacı da Destek te ve yonetıcıLeRn fasLa oldugu sunucumuzda bız onLaRı deıL anca onLaR bızLe daLga geceR acı bır geRcek .
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

HorribLestyLe yazdı:Size bir şey diyim , Lodos kLanında öRnegın Şahcihan vaRken Bu savaş neden geRcekLesmesn kı ? Adam Destekte yetkıLerı hayLı yuksek smdı bız eyLem yapıcaz o geLıp bıze karısmayacak mı hahaha :D emın oLun heR sancak savasına gırıoR amma sansLıymıs :D KukLacı da Destek te ve yonetıcıLeRn fasLa oldugu sunucumuzda bız onLaRı deıL anca onLaR bızLe daLga geceR acı bır geRcek .
Merhaba sevgili güzel kardeşim burada cihan a söz konusu laflar gelmiş birincisi etkınlık salonuna sistem otomatık alıyor İkincisi bende her savaşa dahil oldum ancak destek ekibinde değilim tamamen şans işidir
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
EjdeRxAnAdoLu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EjdeRxAnAdoLu »

kerim73 yazdı:Beyler Diğer sunucularda gördüğümüz kadarıyla birlik beraberlik varken bizim sunucumuzda kendini en iyi göstermeye calısan klan loncaları veya mensupları var... Etkinlik alanında da bugünkü bircok sunucunun yaptıgı protesto gibi biz de boykot etmeliydik savaşı ... Asıl güc oyunu yönetenlerde değil tam tersi bu oyunu oynayan oyuncuların elinde oldugu gerceğidir.. GM ler DEV ler bir hicten ibaret tir. Onlar bizim sayemizde bu oyunda kazanıyor ve gecimlerini sağlıyorlar..
Ve bir insan söylediği sözün de durmuyorsa o kişilerin ne namusu ne şerefi vardır.. Yazım hatası olayı ile ört bas edilmek istendi ancak saolsun bazı arkadaşlar bu konuda ileriye dönük düşünceleriyle bazı fotoları kaydetmişler..

Gel gelelim konuya biz de diğer sunucudaki , Özellikle TILSIM sunucusundaki arkadaşlar gibi etkinlik alanında savaşmamanızı rica ediyorum.. Umarım dikkate alınır... Burada oyuna getirilen kişiler bizleriz... ve Namusu , Şerefi olmayan kişiler ise bu acıklamaları destekleyen ve sözünde durmayanlardır... Neyse bu söylediklerim dikkate alınıp uygulanır...
keriziz yazdı:Çok hakkılısın kardeşim ben bile bu kadar iyi anlatamazdım. Her kez buna çok dikkat etsin bütün sunucular yaptı sadece kuklacı sunucusu yapmadı diğer kardeş sunuculara ayıp oldu.

BİZDE YAPACAĞIZ, BİZDE KOYACAZ FORUMA...
Karaxmagic(^Ashab-ı Kehf)
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe

“Genel Sohbet” sayfasına dön