Beyler Diğer sunucularda gördüğümüz kadarıyla birlik beraberlik varken bizim sunucumuzda kendini en iyi göstermeye calısan klan loncaları veya mensupları var... Etkinlik alanında da bugünkü bircok sunucunun yaptıgı protesto gibi biz de boykot etmeliydik savaşı ... Asıl güc oyunu yönetenlerde değil tam tersi bu oyunu oynayan oyuncuların elinde oldugu gerceğidir.. GM ler DEV ler bir hicten ibaret tir. Onlar bizim sayemizde bu oyunda kazanıyor ve gecimlerini sağlıyorlar..
Ve bir insan söylediği sözün de durmuyorsa o kişilerin ne namusu ne şerefi vardır.. Yazım hatası olayı ile ört bas edilmek istendi ancak saolsun bazı arkadaşlar bu konuda ileriye dönük düşünceleriyle bazı fotoları kaydetmişler..
Gel gelelim konuya biz de diğer sunucudaki , Özellikle TILSIM sunucusundaki arkadaşlar gibi etkinlik alanında savaşmamanızı rica ediyorum.. Umarım dikkate alınır... Burada oyuna getirilen kişiler bizleriz... ve Namusu , Şerefi olmayan kişiler ise bu acıklamaları destekleyen ve sözünde durmayanlardır... Neyse bu söylediklerim dikkate alınıp uygulanır...
Sancak savaşı [İçeri]
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sancak savaşı [İçeri]
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Sancak savaşı [İçeri]
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Çok hakkılısın kardeşim ben bile bu kadar iyi anlatamazdım. Her kez buna çok dikkat etsin bütün sunucular yaptı sadece kuklacı sunucusu yapmadı diğer kardeş sunuculara ayıp oldu.
BİZDE YAPACAĞIZ, BİZDE KOYACAZ FORUMA...
en güçlü insan bile en zayıf yönü kadar güçlüdür
Sakladığın sır senin esirindir eğer açığa vurursa sen onun eseri olursun...!!
Sakladığın sır senin esirindir eğer açığa vurursa sen onun eseri olursun...!!
./katıl Savaşa alırnırsam savaşmadan durucam bende ...
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
-
- FareAdam Düşmanı
Kesinlikle sizlere katılıyorum. Bu konu ört baş olmasın..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- marazizmir
- Cin Avcısı
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
Size bir şey diyim , Lodos kLanında öRnegın Şahcihan vaRken Bu savaş neden geRcekLesmesn kı ? Adam Destekte yetkıLerı hayLı yuksek smdı bız eyLem yapıcaz o geLıp bıze karısmayacak mı hahaha
emın oLun heR sancak savasına gırıoR amma sansLıymıs
KukLacı da Destek te ve yonetıcıLeRn fasLa oldugu sunucumuzda bız onLaRı deıL anca onLaR bızLe daLga geceR acı bır geRcek .
Lilreb
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
HorribLestyLe yazdı:Size bir şey diyim , Lodos kLanında öRnegın Şahcihan vaRken Bu savaş neden geRcekLesmesn kı ? Adam Destekte yetkıLerı hayLı yuksek smdı bız eyLem yapıcaz o geLıp bıze karısmayacak mı hahahaemın oLun heR sancak savasına gırıoR amma sansLıymıs
KukLacı da Destek te ve yonetıcıLeRn fasLa oldugu sunucumuzda bız onLaRı deıL anca onLaR bızLe daLga geceR acı bır geRcek .
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Merhaba sevgili güzel kardeşim burada cihan a söz konusu laflar gelmiş birincisi etkınlık salonuna sistem otomatık alıyor İkincisi bende her savaşa dahil oldum ancak destek ekibinde değilim tamamen şans işidirHorribLestyLe yazdı:Size bir şey diyim , Lodos kLanında öRnegın Şahcihan vaRken Bu savaş neden geRcekLesmesn kı ? Adam Destekte yetkıLerı hayLı yuksek smdı bız eyLem yapıcaz o geLıp bıze karısmayacak mı hahahaemın oLun heR sancak savasına gırıoR amma sansLıymıs
- EjdeRxAnAdoLu
- İskele Babası
kerim73 yazdı:Beyler Diğer sunucularda gördüğümüz kadarıyla birlik beraberlik varken bizim sunucumuzda kendini en iyi göstermeye calısan klan loncaları veya mensupları var... Etkinlik alanında da bugünkü bircok sunucunun yaptıgı protesto gibi biz de boykot etmeliydik savaşı ... Asıl güc oyunu yönetenlerde değil tam tersi bu oyunu oynayan oyuncuların elinde oldugu gerceğidir.. GM ler DEV ler bir hicten ibaret tir. Onlar bizim sayemizde bu oyunda kazanıyor ve gecimlerini sağlıyorlar..
Ve bir insan söylediği sözün de durmuyorsa o kişilerin ne namusu ne şerefi vardır.. Yazım hatası olayı ile ört bas edilmek istendi ancak saolsun bazı arkadaşlar bu konuda ileriye dönük düşünceleriyle bazı fotoları kaydetmişler..
Gel gelelim konuya biz de diğer sunucudaki , Özellikle TILSIM sunucusundaki arkadaşlar gibi etkinlik alanında savaşmamanızı rica ediyorum.. Umarım dikkate alınır... Burada oyuna getirilen kişiler bizleriz... ve Namusu , Şerefi olmayan kişiler ise bu acıklamaları destekleyen ve sözünde durmayanlardır... Neyse bu söylediklerim dikkate alınıp uygulanır...
keriziz yazdı:Çok hakkılısın kardeşim ben bile bu kadar iyi anlatamazdım. Her kez buna çok dikkat etsin bütün sunucular yaptı sadece kuklacı sunucusu yapmadı diğer kardeş sunuculara ayıp oldu.
Karaxmagic(^Ashab-ı Kehf)
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe