Helal Olsun Yönetim Tebrikler

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Helal Olsun Yönetim Tebrikler

Mesaj gönderen eseslisemi »

Haber geldi, Büyük Final...

14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.

14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.

Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.

Bir Etkinli Bu Kadar Güzel Organize Edilebilirdi

2epin Dediler sonra 1 e-pin yaptılar Ve Simdii
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Helal Olsun Yönetim Tebrikler

Mesaj gönderen Moreblood »

Yuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bladem063 »

aynı kafede 2 grup kurduk ayrı ayrı arkadaşlarla =) içeriye alınma ihtimalimiz artsın diye 1 grup içeri girdi diger grupta giremedi. içeriye giren gruplarda lodos klanından 2 grup vardı arz klanından baya bi grup gelmişti. yenildik çıktık itiraz ettik bize söylenen söz aynen bu. sistem otomatik içeri alıyor sistem içeriye aldıgı esnada gruplar kurulmamışsa o klanın kurulan grupları tek içeri alınır =))

15 gündür sancak savaşları yapılıyor. 1 defa giremedik arkadaşlarla girsekte haksızlıga ugradık =)) birde kahraman seçecekler =) böyle etkinlik düzenlenecegine 2 tane gm her sunucuda karakterlerin sınıflarına göre kapsamlı bir vs turnovası düzenleyip ilk 5 sıralamaya güzel hediyler verilse daha cok eglenceli olurdu diye düşünüyorum çünkü kendimiz aramızda düzenledigimizde organizasyonları bozan şahsiyetler oluyor yetkimiz olmadıgı için buna müdahale edemiyoruz sizce hangisi daha güzel olurdu =) klan kavgaları yüzünden klana girmeyen arkadaşlarımız içinde güzel bir etkinlik olmuş olurdu bu =)
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen eseslisemi »

Bladem063 yazdı:aynı kafede 2 grup kurduk ayrı ayrı arkadaşlarla =) içeriye alınma ihtimalimiz artsın diye 1 grup içeri girdi diger grupta giremedi. içeriye giren gruplarda lodos klanından 2 grup vardı arz klanından baya bi grup gelmişti. yenildik çıktık itiraz ettik bize söylenen söz aynen bu. sistem otomatik içeri alıyor sistem içeriye aldıgı esnada gruplar kurulmamışsa o klanın kurulan grupları tek içeri alınır =))

15 gündür sancak savaşları yapılıyor. 1 defa giremedik arkadaşlarla girsekte haksızlıga ugradık =)) birde kahraman seçecekler =) böyle etkinlik düzenlenecegine 2 tane gm her sunucuda karakterlerin sınıflarına göre kapsamlı bir vs turnovası düzenleyip ilk 5 sıralamaya güzel hediyler verilse daha cok eglenceli olurdu diye düşünüyorum çünkü kendimiz aramızda düzenledigimizde organizasyonları bozan şahsiyetler oluyor yetkimiz olmadıgı için buna müdahale edemiyoruz sizce hangisi daha güzel olurdu =) klan kavgaları yüzünden klana girmeyen arkadaşlarımız içinde güzel bir etkinlik olmuş olurdu bu =)

Artık Bundan sonra bişi yapacaklarını zannetmıyorum

3 adet e-pini vereceklerınden bile şüphelyim Allah bılır yıne bişi bulurlar
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bladem063 »

oyunun kalitesi git gide düşüyor amacları oyunu bu şekilde tanıtmak fakat oyun git gide zevksiz hale geliyor =)
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
zeroxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zeroxx »

gerizekalılarya iyice oyundan soğuttular insanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Tam bir Rezalet !
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :

:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön