Haber geldi, Büyük Final...
14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.
14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.
Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.
Bir Etkinli Bu Kadar Güzel Organize Edilebilirdi
2epin Dediler sonra 1 e-pin yaptılar Ve Simdii
Helal Olsun Yönetim Tebrikler
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Helal Olsun Yönetim Tebrikler
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Re: Helal Olsun Yönetim Tebrikler
Yuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
aynı kafede 2 grup kurduk ayrı ayrı arkadaşlarla
içeriye alınma ihtimalimiz artsın diye 1 grup içeri girdi diger grupta giremedi. içeriye giren gruplarda lodos klanından 2 grup vardı arz klanından baya bi grup gelmişti. yenildik çıktık itiraz ettik bize söylenen söz aynen bu. sistem otomatik içeri alıyor sistem içeriye aldıgı esnada gruplar kurulmamışsa o klanın kurulan grupları tek içeri alınır
)
15 gündür sancak savaşları yapılıyor. 1 defa giremedik arkadaşlarla girsekte haksızlıga ugradık
) birde kahraman seçecekler
böyle etkinlik düzenlenecegine 2 tane gm her sunucuda karakterlerin sınıflarına göre kapsamlı bir vs turnovası düzenleyip ilk 5 sıralamaya güzel hediyler verilse daha cok eglenceli olurdu diye düşünüyorum çünkü kendimiz aramızda düzenledigimizde organizasyonları bozan şahsiyetler oluyor yetkimiz olmadıgı için buna müdahale edemiyoruz sizce hangisi daha güzel olurdu
klan kavgaları yüzünden klana girmeyen arkadaşlarımız içinde güzel bir etkinlik olmuş olurdu bu 
15 gündür sancak savaşları yapılıyor. 1 defa giremedik arkadaşlarla girsekte haksızlıga ugradık
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Bladem063 yazdı:aynı kafede 2 grup kurduk ayrı ayrı arkadaşlarlaiçeriye alınma ihtimalimiz artsın diye 1 grup içeri girdi diger grupta giremedi. içeriye giren gruplarda lodos klanından 2 grup vardı arz klanından baya bi grup gelmişti. yenildik çıktık itiraz ettik bize söylenen söz aynen bu. sistem otomatik içeri alıyor sistem içeriye aldıgı esnada gruplar kurulmamışsa o klanın kurulan grupları tek içeri alınır
)
15 gündür sancak savaşları yapılıyor. 1 defa giremedik arkadaşlarla girsekte haksızlıga ugradık) birde kahraman seçecekler
böyle etkinlik düzenlenecegine 2 tane gm her sunucuda karakterlerin sınıflarına göre kapsamlı bir vs turnovası düzenleyip ilk 5 sıralamaya güzel hediyler verilse daha cok eglenceli olurdu diye düşünüyorum çünkü kendimiz aramızda düzenledigimizde organizasyonları bozan şahsiyetler oluyor yetkimiz olmadıgı için buna müdahale edemiyoruz sizce hangisi daha güzel olurdu
klan kavgaları yüzünden klana girmeyen arkadaşlarımız içinde güzel bir etkinlik olmuş olurdu bu
Artık Bundan sonra bişi yapacaklarını zannetmıyorum
3 adet e-pini vereceklerınden bile şüphelyim Allah bılır yıne bişi bulurlar
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
oyunun kalitesi git gide düşüyor amacları oyunu bu şekilde tanıtmak fakat oyun git gide zevksiz hale geliyor 
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
gerizekalılarya iyice oyundan soğuttular insanı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :
:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :
:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>