İKV LODOS HATIRASI [Meran]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İKV LODOS HATIRASI [Meran]

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

Bı arkadasn ıstegıyle konuyu buraya da actm..
Arkadaslar yıne meranda lodosların ustunlugunu gosteren bır vıdeo sonuna kadar ızlemenızı tavsıye ederm.. Kendım cektım..Aralarda bırkac sn lık atlanan yerlervar benm fraps 30 sn cekıor.. 4 tane cekıp bırlestırdm..
Emege Saygı...
******LODOS*****
http://www.akilli.tv/video/461705/IKV-M ... ALESI.aspx
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: İKV LODOS HATIRASI [Meran]

Mesaj gönderen Excellence »

Videoyu izledim güzel olmuş.Yalnız orası arz kale ;) Ayrıca megalar eski alayına taktiğini uyguluyor.Gerçekten alayına zamanında bu taktik çok tutmuştu.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen hadise8787 »

bize laf atıcanıza sizde yapında görelim yer altındaydık baktık kldan metor lods sancğı basmışlar destek gelip arzları kalye sıkıştırdık milletin yaptıklarını eleştircenize sizde yapın :)
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

hadise8787 yazdı:bize laf atıcanıza sizde yapında görelim yer altındaydık baktık kldan metor lods sancğı basmışlar destek gelip arzları kalye sıkıştırdık milletin yaptıklarını eleştircenize sizde yapın :)
Ben burda kimseyi eleştirmedim.Ayrıca megaları kutlarım.Başarılarından dolayı.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

başarılarından dolayı tbrkler ama alayına yani kurmayların takdiği bu değildi diye hatırlıyorum kurt mağrasının az ilerisinde tek sıra yapıyolardı kaçmaya çalışanı yakalıyıp kesiyolardı
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Excellence yazdı:Videoyu izledim güzel olmuş.Yalnız orası arz kale ;) Ayrıca megalar eski alayına taktiğini uyguluyor.Gerçekten alayına zamanında bu taktik çok tutmuştu.
Taktık falan deıl... Gosterıs Yaptık sadece :mrgreen: :mrgreen:
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Excellence yazdı:
hadise8787 yazdı:bize laf atıcanıza sizde yapında görelim yer altındaydık baktık kldan metor lods sancğı basmışlar destek gelip arzları kalye sıkıştırdık milletin yaptıklarını eleştircenize sizde yapın :)
Ben burda kimseyi eleştirmedim.Ayrıca megaları kutlarım.Başarılarından dolayı.
gerçekten adam eşeltiri yapmadı ama sen tepki almaya alışmışsın hadise o yüzden sana güzel yorum yapanlara bana tepki verin diyorsun ne diyelim artık...
Resim
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Açıkcası çok da ezici bi görüntü yok ortalıkta ;) Yeri gelir lodoslar kaleye sıkıştırır, yeri gelir arzlar sancağa sıkıştırır. Bence bu üstünlük göstergesi değildir. Senin dediğine bakarsak daha geçen gün gruptayken yarım saat içerisinde 400 kp kastım bu bizim üstünlüğümüzü mü gösterir ? tabiki hayır. Hem orada açıkcası pek de arz görünmüyo 5-10 kişiyi kaleye sıkıştırman senin üstünlüğünü gösteriyorsa emin ol arzlar bir sürü lodosu hergün sancağa sıkıştırıyor ve buraya gelip saçma sapan konular açmıyor bu şekilde ;)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kfat4 yazdı:Açıkcası çok da ezici bi görüntü yok ortalıkta ;) Yeri gelir lodoslar kaleye sıkıştırır, yeri gelir arzlar sancağa sıkıştırır. Bence bu üstünlük göstergesi değildir. Senin dediğine bakarsak daha geçen gün gruptayken yarım saat içerisinde 400 kp kastım bu bizim üstünlüğümüzü mü gösterir ? tabiki hayır. Hem orada açıkcası pek de arz görünmüyo 5-10 kişiyi kaleye sıkıştırman senin üstünlüğünü gösteriyorsa emin ol arzlar bir sürü lodosu hergün sancağa sıkıştırıyor ve buraya gelip saçma sapan konular açmıyor bu şekilde ;)
''Kıskananlar Catlasın''dan Baska Ne Denılebılır Kı ??
:mrgreen:
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

kfat4 yazdı:Açıkcası çok da ezici bi görüntü yok ortalıkta ;) Yeri gelir lodoslar kaleye sıkıştırır, yeri gelir arzlar sancağa sıkıştırır. Bence bu üstünlük göstergesi değildir. Senin dediğine bakarsak daha geçen gün gruptayken yarım saat içerisinde 400 kp kastım bu bizim üstünlüğümüzü mü gösterir ? tabiki hayır. Hem orada açıkcası pek de arz görünmüyo 5-10 kişiyi kaleye sıkıştırman senin üstünlüğünü gösteriyorsa emin ol arzlar bir sürü lodosu hergün sancağa sıkıştırıyor ve buraya gelip saçma sapan konular açmıyor bu şekilde ;)
Haklısın korleg her konuya objektif yorum yapıyorsun.Seni tebrik ederim.Haklısın arzlar kaleye ne kdr tıkılıyosa lodoslarda bi o kadar sancakta kalıyolar.Hatta destek çağırmalarına rağmen değişen birşey olmuyor.2 klanda eşittir.Bunu söyliyim yani.
EXCELLENCE

“Genel Sohbet” sayfasına dön