Bı arkadasn ıstegıyle konuyu buraya da actm..
Arkadaslar yıne meranda lodosların ustunlugunu gosteren bır vıdeo sonuna kadar ızlemenızı tavsıye ederm.. Kendım cektım..Aralarda bırkac sn lık atlanan yerlervar benm fraps 30 sn cekıor.. 4 tane cekıp bırlestırdm..
Emege Saygı...
******LODOS*****
http://www.akilli.tv/video/461705/IKV-M ... ALESI.aspx
İKV LODOS HATIRASI [Meran]
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İKV LODOS HATIRASI [Meran]

~~Barış~~
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Re: İKV LODOS HATIRASI [Meran]
Videoyu izledim güzel olmuş.Yalnız orası arz kale
Ayrıca megalar eski alayına taktiğini uyguluyor.Gerçekten alayına zamanında bu taktik çok tutmuştu.
EXCELLENCE
- hadise8787
- Cin Avcısı
bize laf atıcanıza sizde yapında görelim yer altındaydık baktık kldan metor lods sancğı basmışlar destek gelip arzları kalye sıkıştırdık milletin yaptıklarını eleştircenize sizde yapın 
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Ben burda kimseyi eleştirmedim.Ayrıca megaları kutlarım.Başarılarından dolayı.hadise8787 yazdı:bize laf atıcanıza sizde yapında görelim yer altındaydık baktık kldan metor lods sancğı basmışlar destek gelip arzları kalye sıkıştırdık milletin yaptıklarını eleştircenize sizde yapın
EXCELLENCE
başarılarından dolayı tbrkler ama alayına yani kurmayların takdiği bu değildi diye hatırlıyorum kurt mağrasının az ilerisinde tek sıra yapıyolardı kaçmaya çalışanı yakalıyıp kesiyolardı

- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
Taktık falan deıl... Gosterıs Yaptık sadece :mrgreen: :mrgreen:Excellence yazdı:Videoyu izledim güzel olmuş.Yalnız orası arz kaleAyrıca megalar eski alayına taktiğini uyguluyor.Gerçekten alayına zamanında bu taktik çok tutmuştu.

~~Barış~~
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
gerçekten adam eşeltiri yapmadı ama sen tepki almaya alışmışsın hadise o yüzden sana güzel yorum yapanlara bana tepki verin diyorsun ne diyelim artık...Excellence yazdı:Ben burda kimseyi eleştirmedim.Ayrıca megaları kutlarım.Başarılarından dolayı.hadise8787 yazdı:bize laf atıcanıza sizde yapında görelim yer altındaydık baktık kldan metor lods sancğı basmışlar destek gelip arzları kalye sıkıştırdık milletin yaptıklarını eleştircenize sizde yapın

Açıkcası çok da ezici bi görüntü yok ortalıkta
Yeri gelir lodoslar kaleye sıkıştırır, yeri gelir arzlar sancağa sıkıştırır. Bence bu üstünlük göstergesi değildir. Senin dediğine bakarsak daha geçen gün gruptayken yarım saat içerisinde 400 kp kastım bu bizim üstünlüğümüzü mü gösterir ? tabiki hayır. Hem orada açıkcası pek de arz görünmüyo 5-10 kişiyi kaleye sıkıştırman senin üstünlüğünü gösteriyorsa emin ol arzlar bir sürü lodosu hergün sancağa sıkıştırıyor ve buraya gelip saçma sapan konular açmıyor bu şekilde 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
''Kıskananlar Catlasın''dan Baska Ne Denılebılır Kı ??kfat4 yazdı:Açıkcası çok da ezici bi görüntü yok ortalıktaYeri gelir lodoslar kaleye sıkıştırır, yeri gelir arzlar sancağa sıkıştırır. Bence bu üstünlük göstergesi değildir. Senin dediğine bakarsak daha geçen gün gruptayken yarım saat içerisinde 400 kp kastım bu bizim üstünlüğümüzü mü gösterir ? tabiki hayır. Hem orada açıkcası pek de arz görünmüyo 5-10 kişiyi kaleye sıkıştırman senin üstünlüğünü gösteriyorsa emin ol arzlar bir sürü lodosu hergün sancağa sıkıştırıyor ve buraya gelip saçma sapan konular açmıyor bu şekilde
:mrgreen:

~~Barış~~
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Haklısın korleg her konuya objektif yorum yapıyorsun.Seni tebrik ederim.Haklısın arzlar kaleye ne kdr tıkılıyosa lodoslarda bi o kadar sancakta kalıyolar.Hatta destek çağırmalarına rağmen değişen birşey olmuyor.2 klanda eşittir.Bunu söyliyim yani.kfat4 yazdı:Açıkcası çok da ezici bi görüntü yok ortalıktaYeri gelir lodoslar kaleye sıkıştırır, yeri gelir arzlar sancağa sıkıştırır. Bence bu üstünlük göstergesi değildir. Senin dediğine bakarsak daha geçen gün gruptayken yarım saat içerisinde 400 kp kastım bu bizim üstünlüğümüzü mü gösterir ? tabiki hayır. Hem orada açıkcası pek de arz görünmüyo 5-10 kişiyi kaleye sıkıştırman senin üstünlüğünü gösteriyorsa emin ol arzlar bir sürü lodosu hergün sancağa sıkıştırıyor ve buraya gelip saçma sapan konular açmıyor bu şekilde
EXCELLENCE