DoNotDisturb 05 Şub 2011 02:39
Merhabalar..
Oyun ve Forum içerisinde Uygulanacak olan yaptırımlardan önce Oyun ekibi ve Forum ekibi bilgilendirilir. Sayın ATX 'in sizi bilgilendirme amaçlı bir konuşma yaptığını sanmıyorum.
İsim değiştirme satışı mevcut durum itibari ile serbesttir ( 2. Bir Duruma Kadar ) Bu Alışveriş 'in Güvenilir ve Size Güvenen kişilerle yapılmasını öneriyoruz ve gerekli olan her platformdan duyuruyoruz
IstanbulKartali yazdı:
Amacınız sadece ticaret ise satışınızı yapabilirsiniz.
"Sana bedava plus vereceğim,üyelik adı ve şifreni ver" gibi söylemlere itimat etmeyiniz.Hiçbir oyun yöneticisi sizden şifre ve üyelik bilgisi talep etmez.Dikkatli Olunuz.
Saygı Değer İKV oyuncuları ve yöneticiler yukarıda görmüş olduğunuz iki yöneticininde belirtmiş olduğu üzere İsim değişme Epin alım satışı serbest hatta sunucumuza gelen Dev Lathander bile dikkatli olması hususunda Epin ticareti serbesttir dedi, günde onlarcası yüzlercesi alıp satıyor neden banlanmıyor o halde demi yani, ben isim değişme epini aldığım zaman Delikurt arkadaşımız seni banlatacam falan imalarında bulundu belkide çok kez şikayet etti hatta fotomu desteğe bile bildirmiş olabilir peki ben neden banlanmadım.
Şimdi Delikurt arkadaşımız yukarıda ki insanlara inanmıyor illa bir GM arkadaşın yanıtlamasını istiyor
Lütfen bir Gm arkadaşın yanıtlaması hususunda sonra konunun kitlemesini istemekteyim.
Hak yerini bulsun yukarıdaki iki yöneticiye inanmayanlar görsün Gm arkadaşlardan bir tanesinin bu konuda açıklık getirmesini istemekteyim.
İyi formlar.