Mücahit ve Stabilizasyondan Veda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Stabilizasyonel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mücahit ve Stabilizasyondan Veda

Mesaj gönderen Stabilizasyonel »

Bilindigi gibi sebepsiz yere 2 gün once Bloklanmıştım Bilgilendirme Mailine bile gerek duymadılar vel hasıl kelam uraşlarım sonucu ceza süresini ögrenebildim karakter tıransferi denemem sonucu şu belirdi :o :o :o :o :o

* Şu anda Kuklaci sunucusunda 22.10.2013 12:11:46 tarihine kadar yasaklı durumdasınız. Cezanız bitmeden karakter transferi gerçekleştirilemez.

Daha oncede İnternetcafede Keylogger la BETA hesabımı kaybetmiştim şimdide bu başıma geldi
Benden bu kadar Elvede

Herkeze Teşekkürler Allah razı olsun yardım eden kardeşlerimden ...
Aklını Çıkar At Hayvan Ol KurtulBediüzzaman Said Nursi
Egerki çıkaramıyorsan aklını insan OL

Bir Gün Benim Adım Güneşin Doğup Battığı Her Yere UlaşacakHadis-i Şerif
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: Mücahit ve Stabilizasyondan Veda

Mesaj gönderen atabey »

Öncelikle aceleye gerek yok, hemen kesin kararlar vermemelisiniz. Sistem şu anda arızalı ve seçtiği rastgele oyunculara sebepsiz yere ban atabiliyor.

Benim bir arkadaşıma 1 haftada 2 kere sınırsız ban atıldı ve [GM] lerle girdiği iletişim sonunda ikisi de açıldı. Tek çareniz ikvdestek!
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Yazını okudum,inceledim.Sana bilgilendirme mailinin gelmiş olması gerekiyor.Tekrar kontrol etmeni öneriyorum.

Gerçekten,bir suç işlemediğine inanıyorsan,mücadele etmen gerekmez mi ? Kaçıp gitmek sence bir çözüm yolu mu ? Bence kaçmak suçluluk psikolojisinin bir gereği.Umarım,güçlüsündür ve burada kalırsın,Oyun yöneticilerine sırtını daya,haksızlık yapılmaz.

Erolcigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
Stabilizasyonel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

STRAZBOURG yazdı:Yazını okudum,inceledim.Sana bilgilendirme mailinin gelmiş olması gerekiyor.Tekrar kontrol etmeni öneriyorum.

Gerçekten,bir suç işlemediğine inanıyorsan,mücadele etmen gerekmez mi ? Kaçıp gitmek sence bir çözüm yolu mu ? Bence kaçmak suçluluk psikolojisinin bir gereği.Umarım,güçlüsündür ve burada kalırsın,Oyun yöneticilerine sırtını daya,haksızlık yapılmaz.

Erolcigdem
Sizde kendi bakış açınızdan dogru düşünüyorsunuz , ama zaten beta hesabım dedigim gibi 2 buçuk sene once keylogger yedi cafe de 3 ay once oyuna bu hesabımla 0 dan dondüm ve zar zor 2 karakter düzebildim ama 2 yıl 9 aylık ban zoruma gidiyor...
Bundan 1 oncekide bir yanlış anlaşılma sonucu 3 bünlük ban cezası almıştım olayıda anlatayım
Ixxxxl..:
(GM): hakkınızda şikayet var kullanıcı adınız ve şifrenizi verin Hesabınızı incelicegiz
diyen şahısla bir süre inanmış gibi makara yapmıştım sonrada
Stabilizasyon:
[GM]Abuzer: Bak bu daha gerçekçi hadi yoluna
Yazdım ve Adamın pencereye sadece benim pm mi içine alan sohbet penceresinin ekran gorüntüsü alması sonucu 3 günlük ban yemiştim ama suç bende ekran gorüntüsü benim alıp şikayet etmem gerekirdi yöneticilere lafım yok suç benim ...

-Ama bu 2 yıl 9 ay lık banda hiçbir şekilde Ne bi E-mail Nede attıgım mail lere bir cevap gelmedi
Vede hiçbir ban cezası oluşturcak bir davranışım olmadı vede bunda ısrarcıyım
Yeni bir karakter kullanmıycam Oyunada girmiycem taki Hesabım Açılana kadar

Kullanıcı avatarı
Stabilizasyonel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Resim
Galiba daha fazla rahatsız edemem yönetimi ?

Kullanıcı avatarı
krizantem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen krizantem »

STRAZBOURG yazdı:Yazını okudum,inceledim.Sana bilgilendirme mailinin gelmiş olması gerekiyor.Tekrar kontrol etmeni öneriyorum.

Erolcigdem

SAYIN GM(EROLÇİGDEM) bey

peki ben neden banlendim ayıkamadım :)

Resim
Resim
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Stabilizasyonel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

krizantem yazdı:

Erolcigdem

SAYIN GM(EROLÇİGDEM) bey

peki ben neden banlendim ayıkamadım :)

Resim

Geçmiş olsun kardeş

“Genel Sohbet” sayfasına dön