STRAZBOURG yazdı:Yazını okudum,inceledim.Sana bilgilendirme mailinin gelmiş olması gerekiyor.Tekrar kontrol etmeni öneriyorum.
Gerçekten,bir suç işlemediğine inanıyorsan,mücadele etmen gerekmez mi ? Kaçıp gitmek sence bir çözüm yolu mu ? Bence kaçmak suçluluk psikolojisinin bir gereği.Umarım,güçlüsündür ve burada kalırsın,Oyun yöneticilerine sırtını daya,haksızlık yapılmaz.
Erolcigdem
Sizde kendi bakış açınızdan dogru düşünüyorsunuz , ama zaten beta hesabım dedigim gibi 2 buçuk sene once keylogger yedi cafe de 3 ay once oyuna bu hesabımla 0 dan dondüm ve zar zor 2 karakter düzebildim ama 2 yıl 9 aylık ban zoruma gidiyor...
Bundan 1 oncekide bir yanlış anlaşılma sonucu 3 bünlük ban cezası almıştım olayıda anlatayım
Ixxxxl..:
(GM): hakkınızda şikayet var kullanıcı adınız ve şifrenizi verin Hesabınızı incelicegiz
diyen şahısla bir süre inanmış gibi makara yapmıştım sonrada
Stabilizasyon:
[GM]Abuzer: Bak bu daha gerçekçi hadi yoluna
Yazdım ve Adamın pencereye sadece benim pm mi içine alan sohbet penceresinin ekran gorüntüsü alması sonucu 3 günlük ban yemiştim ama suç bende ekran gorüntüsü benim alıp şikayet etmem gerekirdi yöneticilere lafım yok suç benim ...
-Ama bu 2 yıl 9 ay lık banda hiçbir şekilde Ne bi E-mail Nede attıgım mail lere bir cevap gelmedi
Vede hiçbir ban cezası oluşturcak bir davranışım olmadı vede bunda ısrarcıyım
Yeni bir karakter kullanmıycam Oyunada girmiycem taki Hesabım Açılana kadar