SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN
SON OLARAK BUNUN Bİ OYUN OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK OYUN İÇİN KİMSEYİ KIRMAMAK GEREKİR SAGLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR.....
mecxpscho ( bilgilendirme )
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
mecxpscho ( bilgilendirme )
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- karadul
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
Re: mecxpscho ( bilgilendirme )
reelde başarılar kardeşim
Kararından caydırmak için bir çaba sarf etmek ıstemıyorum o lonca na kalmış. İkv teşkilatından bir kişiyi kaybetmek üzücü, ama kararına da saygımız vardır. Umarım bir gün döner döndügün gün bunun bir oyun oldugunu herkezın anlamiş oldugunu görürsün (sanmıyorum ama).......
Yolun açık olsun..............
Yolun açık olsun..............
saw55 yazdı:SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN
SON OLARAK BUNUN Bİ OYUN OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK OYUN İÇİN KİMSEYİ KIRMAMAK GEREKİR SAGLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR.....
gökanım aksam oyunda olursan görüşelim senle kardeşim, doğru yolu buldum diyordun nede böyle oldu herneyse gitmene harbi üzülürüm.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Nan gökhan daha dün bişey yoktu ne oldu birden bire
ops:

SİNCE 2007...
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
olcaytoo yazdı:saw55 yazdı:SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN
gökanım aksam oyunda olursan görüşelim senle kardeşim, doğru yolu buldum diyordun nede böyle oldu herneyse gitmene harbi üzülürüm.
oyuna gircemi sanmıyorum daha carlar gitti ufak tefek itemlerde kuzime verdim DOGRU YOL DERKEN AİLE OLARAK GÖRDÜGÜM 2 LONCAYA GİRDİM ROW VE MECX NİYE GİTTİM DERSENİZ KUZİNİN LONCADAN CIKMASI BENDE CIKTIM SONRA ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNU BIRAKCAM DİYE SIKILDIM ZATEN EN KÖTÜ ZAMANDA MECLERLE OLDUM EN İYİ ZAMANINDA GİTTİM BÖYLE OLMASI COK DAHA İYİ OLDU SENİ COK ARADIM OYUNDA BU ARADA OLCAY KONUŞURUZ YİNE SENLE Bİ ARA MUCK KARDEŞİM
MECXPSCHO
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hammerx yazdı:Reelde BaşrıLar Kardeşim..!
eyv yusuf..
MECXPSCHO
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
Ne deyim, üzüldüm valla... Muhabbet edebildigim bir dost daha bırakıyor oyunu...
İKV siz hayatında mutlu olursun umarım, yolun açık olsun.
İKV siz hayatında mutlu olursun umarım, yolun açık olsun.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Sağlıcakla kal ama daha beni tıraş etmeden nereye 
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...