mecxpscho ( bilgilendirme )

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

mecxpscho ( bilgilendirme )

Mesaj gönderen saw55 »

SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN

SON OLARAK BUNUN Bİ OYUN OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK OYUN İÇİN KİMSEYİ KIRMAMAK GEREKİR SAGLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR.....
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
karadul
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Game Time

Re: mecxpscho ( bilgilendirme )

Mesaj gönderen karadul »

reelde başarılar kardeşim
Kullanıcı avatarı
Drsultan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Drsultan »

Kararından caydırmak için bir çaba sarf etmek ıstemıyorum o lonca na kalmış. İkv teşkilatından bir kişiyi kaybetmek üzücü, ama kararına da saygımız vardır. Umarım bir gün döner döndügün gün bunun bir oyun oldugunu herkezın anlamiş oldugunu görürsün (sanmıyorum ama).......
Yolun açık olsun..............
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

saw55 yazdı:SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN

SON OLARAK BUNUN Bİ OYUN OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK OYUN İÇİN KİMSEYİ KIRMAMAK GEREKİR SAGLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR.....

gökanım aksam oyunda olursan görüşelim senle kardeşim, doğru yolu buldum diyordun nede böyle oldu herneyse gitmene harbi üzülürüm.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Nan gökhan daha dün bişey yoktu ne oldu birden bire :oops:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

olcaytoo yazdı:
saw55 yazdı:SLM ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE OYUNU BIRAKMIŞTIK MECX OLARAK GERİ DÖNDÜRDÜLER BAŞTA KUZİ OLMAK ÜZERE SAOLSUNLAR HERŞEYİ YAPTILAR AMA BAZI SORUNLAR NEDENİYLE LONCADAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNADA GELMEM DİYE SAHSIMA AİT MECXPSCHO IıSAWWWWıI BÜYÜCÜSAW CARLAR SİLİNMİŞ BULUNMAKTADIR ARTIK OYUN HAYATI KALMAMIŞTIR KIRDIGIM ÜZDÜGÜM VARSA HELAL ETSİN HAKKINI HAKKIM OLAN VARSADA HELAL OLSUN

gökanım aksam oyunda olursan görüşelim senle kardeşim, doğru yolu buldum diyordun nede böyle oldu herneyse gitmene harbi üzülürüm.

oyuna gircemi sanmıyorum daha carlar gitti ufak tefek itemlerde kuzime verdim DOGRU YOL DERKEN AİLE OLARAK GÖRDÜGÜM 2 LONCAYA GİRDİM ROW VE MECX NİYE GİTTİM DERSENİZ KUZİNİN LONCADAN CIKMASI BENDE CIKTIM SONRA ZATEN DEMİŞTİM LONCADAN ÇIKARSAM OYUNU BIRAKCAM DİYE SIKILDIM ZATEN EN KÖTÜ ZAMANDA MECLERLE OLDUM EN İYİ ZAMANINDA GİTTİM BÖYLE OLMASI COK DAHA İYİ OLDU SENİ COK ARADIM OYUNDA BU ARADA OLCAY KONUŞURUZ YİNE SENLE Bİ ARA MUCK KARDEŞİM
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

Reelde BaşrıLar Kardeşim..!
*Resim*
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

Hammerx yazdı:Reelde BaşrıLar Kardeşim..!

eyv yusuf..
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Ne deyim, üzüldüm valla... Muhabbet edebildigim bir dost daha bırakıyor oyunu...
İKV siz hayatında mutlu olursun umarım, yolun açık olsun.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Sağlıcakla kal ama daha beni tıraş etmeden nereye :)
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...

“Genel Sohbet” sayfasına dön