Sevgili forum yetkilisi Tahirbey;
O sildiğin yerlerdeki yazan yazı hakaret değil küfür değil. O adamın yaptığı benim buraya konu açmamdan 100 kat daha kötü bişey ama benim konum kilitleniyor.
O madenlerin başında ne sıkıntılar çektiğimizi dile getiriyoruz sizlere siz direk konuyu kilitliorsunuz. Arada bir gelin o madenlere yonetici olmayan karakterle görün çilemizi.
Madenin içine oturan mı istersin yoksa yatan mı istersin?
Akrepleri çekip katalizör ettiren mi istersiz maden çıktığında alışveriş açan mı?
Üzerine bombacı çekip çıkan modellerde var elimizde !!!
Biz sadece hakkımızla,bileğimizin gücüyle maden çekmek isteyenlerdeniz ama bizde bu tür şeylerle uğraşıyoruz. Daha öncede söylemiştim bunu tekrardan anlatayımda yönetimin bizi ne kadar savunduğunu görün; bi adam madende katalizör ettirdi bende küfrettim sonra adam kızıp hesabını çalcam diye özelime saydırdı. Bende desteğe yolladım görüntüleri ve adam hesabımı çalmakla tehdit ediyor diye belirtmiştim. Bunu bi konuda yazdığımda [GM]Erdoğan konuyu kilitleyip o ekran görüntülerini desteğe iletin dedi ( ki ben zaaten yollamıştım aradan bikaç ay geçti [GM]Erdoğan desteğe yollayın diyor ). Neyse ben [GM]Erdoğan iletin dedi diye 2. kez yolladım o görüntüleri ama nafile adam hala oyunda ve adam hala akreplerde katalizör ettirmeye çalışıyor milleti.
Buyrun [GM]Erdoğan ın bana yazdığı yazının ekran görüntüsü ( Bu arada daha önceki konularda ATX söyledi demiştim yanlış hatırlamışım )

Destek ekibi artık sunucudaki bu katalizörcülere bi dur demeli yeter artık ya sizim sunucunun hali içler acısı...