Madenlerdeki sıkıntılarımıza bi çözüm bulun...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Madenlerdeki sıkıntılarımıza bi çözüm bulun...

Mesaj gönderen Designer »

viewtopic.php?f=4&t=46928

Sevgili forum yetkilisi Tahirbey;

O sildiğin yerlerdeki yazan yazı hakaret değil küfür değil. O adamın yaptığı benim buraya konu açmamdan 100 kat daha kötü bişey ama benim konum kilitleniyor.

O madenlerin başında ne sıkıntılar çektiğimizi dile getiriyoruz sizlere siz direk konuyu kilitliorsunuz. Arada bir gelin o madenlere yonetici olmayan karakterle görün çilemizi.

Madenin içine oturan mı istersin yoksa yatan mı istersin?
Akrepleri çekip katalizör ettiren mi istersiz maden çıktığında alışveriş açan mı?
Üzerine bombacı çekip çıkan modellerde var elimizde !!!

Biz sadece hakkımızla,bileğimizin gücüyle maden çekmek isteyenlerdeniz ama bizde bu tür şeylerle uğraşıyoruz. Daha öncede söylemiştim bunu tekrardan anlatayımda yönetimin bizi ne kadar savunduğunu görün; bi adam madende katalizör ettirdi bende küfrettim sonra adam kızıp hesabını çalcam diye özelime saydırdı. Bende desteğe yolladım görüntüleri ve adam hesabımı çalmakla tehdit ediyor diye belirtmiştim. Bunu bi konuda yazdığımda [GM]Erdoğan konuyu kilitleyip o ekran görüntülerini desteğe iletin dedi ( ki ben zaaten yollamıştım aradan bikaç ay geçti [GM]Erdoğan desteğe yollayın diyor ). Neyse ben [GM]Erdoğan iletin dedi diye 2. kez yolladım o görüntüleri ama nafile adam hala oyunda ve adam hala akreplerde katalizör ettirmeye çalışıyor milleti.

Buyrun [GM]Erdoğan ın bana yazdığı yazının ekran görüntüsü ( Bu arada daha önceki konularda ATX söyledi demiştim yanlış hatırlamışım )
Resim

Destek ekibi artık sunucudaki bu katalizörcülere bi dur demeli yeter artık ya sizim sunucunun hali içler acısı...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Ottomanarmy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Madenlerdeki sıkıntılarımıza bi çözüm bulun...

Mesaj gönderen Ottomanarmy »

Kardeşim o katilazör yapan adam benide öldürdü bir kaç sefer.Sıkıyosabanlayın'da onun çarı die biliyorum.Adam gözgöregöre bu maden benim der gibi sürekli insanları öldürüp duruyor artık bir dur diyenin çıkması şart.Adı üstünde Sıkıyosabanlayın fazla söze ne hacet.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

+ 1
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

Oyun içi şikayet sistemi, ileti log'ları ile çözülebilecek her türlü sorun için kafii bir sistemdir. Belirttiğiniz durum, farkında olduğunuz üzere "Şikayet Et" sistemi ile çözüme ulaştırılamayacak mahiyettedir. Bu ve benzeri durumlarda (inceleme gerektiren) destek adresimizden sizlere hizmet vermekteyiz. Sizin de başvurmuş olduğunuz üzere doğru mercii budur.

Bu kısıma kadar herşey normal. Fakat, destek bildirimleri akabinde belirli bir etiği de gerektirir. Bu etik kapsamında çeşitli kanallardan duyurduğumuz üzere, cevap için bekleme süresi yer almaktadır. Eğer siz, kendi şikayetinizi defalarca gönderip, başta kendinize akabinde cevap bekleyen diğer kullanıcılara mani teşkil edebilecek tavırlar içerisindeyseniz, şikayet bildiriminize cevap verilmemektedir.

Herhangi bir sebep, ve/veya durum "küfür" etmenizi haklı kılabilecek mahiyette değildir. Ki bu da sizlere oyun içerisinde ceza olarak geri dönmektedir. Bu durumu, forum çerçevesi dahilinde ifşa etmeniz ise, forum kuralları gereği forum üyeliğinizi moderasyonel bağlamda bir yaptırıma kasteder.

Daha önce aynı içerikte açmış olduğunuz konular, bu konularda çözüm yerine çözümü zorlaştıran hareketleriniz ve buna müteakip neticeler vesilesiyle, forum hesabınız uyarı niteliğinde 7 gün uzaklaştırılmıştır.

Lütfen, sorunların çözüm mercii olan
www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine riayet ediniz.

Nezdinizde benzer durumlardan muzdarip kullanıcılarımızın ilgi ve dikkatine...

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön