Madenler(menekşe) hakkında...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Madenler(menekşe) hakkında...

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

Arkadaşlar menekşe elmasın bu kadar uçmasının iki önemli sebebi var
1.si görev itemleriyle birlikte üretimler tamamen durdu insanlar sadece bazı nadideleri ve şaheserleri üretiyorlar (ecel/latif ejder ve ashap) işte bu şaheserlerin ikisinde(Ejder ve Ashap) ortak olarak menekşe elmas istiyor bunun benzeri başka bir maden yok...
2.si meranda maden karaborsacıları var adamlarda para bol zamanında stoklamışlar paraya da ihtiyaçları olmadıklarından maden satmıyolar buda piyasayı uçuruyor...
Bunun gibi şelitte öyle ardeneller plevne ve cevriye itemlerinde ortak olarak bu madenlerden istiyor aslında görev itemleri olmasa meranın en değerli madeni şelit olurdu ancak şuan normal değerlerde
Peki yapılması gereken ne karaborsacılara karşı elimiz kolumuz bağlı ancak bu oyunu kuranlar bu kadarını hesap edemiyolar mı? reçete nin ne isteyeceğini ayarlamak konusunda acizler oyun ilk açıldığında ECEL 144 tanemi ne kripraz istiyordu ellerine gözlerine bulaştırdılar yeni bölge açmakta yeni hikayeler ve canavarlar yapmakta ustalar ama reçetelerde hangi madenleri koyarsak piyasada bozgun çıkmaz bunun hesabını yapamıyolar... acilen reçetelerde değişikliğe gidilmeli menekşe ya ejder reçetesinden yada ashap reçetesinde çıkmalı yerine sibiryalı girmeli 3.ül madenlerden en ucuzu o çünkü ancak bu şekilde bu sorun çözülebilir..
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Madenler(menekşe) hakkında...

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Hadi ya demek ashapla ejder asaya menekşe istiyor , bak ben bunu bilmiyordum ya tüh :D İşin gücün boş konuşmak , bu söylediklerini emin ol oyundaki herkes biliyor , ha sen geç keşif ettiysen al o zaman sana

Yıldızlı Pekiki
Resim
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aKeSinTi »

bendensairolmaz yazdı:Hadi ya demek ashapla ejder asaya menekşe istiyor , bak ben bunu bilmiyordum ya tüh :D İşin gücün boş konuşmak , bu söylediklerini emin ol oyundaki herkes biliyor , ha sen geç keşif ettiysen al o zaman sana

Yıldızlı Pekiki
Önce Türkçe konuşmasını öğren sonra gel.
Pek iki değil Pekiyi.Yiyosa Geç adamın Karşısına Ws Çek böle forumda laf atma çarım çalınmış bilmem ne biLmem Ne boş boş konuşma Hade İyi ForumLAr. :twisted:
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

aKeSinTi yazdı:
bendensairolmaz yazdı:Hadi ya demek ashapla ejder asaya menekşe istiyor , bak ben bunu bilmiyordum ya tüh :D İşin gücün boş konuşmak , bu söylediklerini emin ol oyundaki herkes biliyor , ha sen geç keşif ettiysen al o zaman sana

Yıldızlı Pekiki
Pek iki değil Pekiyi.Yiyosa Geç adamın Karşısına Ws Çek böle forumda laf atma çarım çalınmış bilmem ne biLmem Ne boş boş konuşma Hade İyi ForumLAr. :twisted:

Türkçe konuşmasını öğrenmesini arkadaş önce kendisi öğrensin :x
Yiyosa değil yerse
böle değil böyle
hade değil haydi

önce bu kelimeleri öğrensin sonra yorumunu yazsın ;)
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

benden şairolmazmısın nesin allah belanı wersin sürekli iftira sürekli muhalefet benim bacım evlendi bu oyunun İ sini bilmez orda burda bacısına cam açtırıyor diyorsun bikere bizim evde cam. yok ben okadar adi olsam şimdiye zengin olmuştum kendi zengin olma çabalarınla başkalarını karalıyorsun ne diyim iki cihanda ellerim yakanda... sanada asla hakkımı helal etmeyeceğim ayrıca çarını karıya kıza kaptırdıysan oda senin aptallığın!...
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Loneliness
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Loneliness »

Menekse veya elmas satsam diyelim 30 m ise bn 20 m satarim ama yok
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

BiLGeKaGaN yazdı:
aKeSinTi yazdı:

Yıldızlı Pekiki

Türkçe konuşmasını öğrenmesini arkadaş önce kendisi öğrensin :x
Yiyosa değil yerse
böle değil böyle
hade değil haydi

önce bu kelimeleri öğrensin sonra yorumunu yazsın ;)

Biraz da ingilizce şart ;)
Madem teke tek yerine İngilizce'sini tercih ediyorsun.O zaman onu da bilerek konuş.
İngilizcede ;
Ws=Anlamsızdır. Vs=Versus Yani Karşısında demektir.Örneğin ;
xxx Vs(Versus) xxx
İyi Forumlar.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Yalnizadam0 yazdı:benden şairolmazmısın nesin allah belanı wersin sürekli iftira sürekli muhalefet benim bacım evlendi bu oyunun İ sini bilmez orda burda bacısına cam açtırıyor diyorsun bikere bizim evde cam. yok ben okadar adi olsam şimdiye zengin olmuştum kendi zengin olma çabalarınla başkalarını karalıyorsun ne diyim iki cihanda ellerim yakanda... sanada asla hakkımı helal etmeyeceğim ayrıca çarını karıya kıza kaptırdıysan oda senin aptallığın!...
Harbi çocuksun , ne hakkın var bana velet :) sen bana hak geçirme git show yapan kız kardeşini koru :D Demek sizin evde cam yok :) ben cam demedim , msn dedim . Demek ki camdanda sokağa yapılan siprittizler var :D Evin nerelerinde demir cubuklar koyuyorsunuz, yani hangi odalara , merak ettim camdan yaparken seyrederim :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

kızdırmayın selçuğuu 8-)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT

“Genel Sohbet” sayfasına dön