Arkadaşlar menekşe elmasın bu kadar uçmasının iki önemli sebebi var
1.si görev itemleriyle birlikte üretimler tamamen durdu insanlar sadece bazı nadideleri ve şaheserleri üretiyorlar (ecel/latif ejder ve ashap) işte bu şaheserlerin ikisinde(Ejder ve Ashap) ortak olarak menekşe elmas istiyor bunun benzeri başka bir maden yok...
2.si meranda maden karaborsacıları var adamlarda para bol zamanında stoklamışlar paraya da ihtiyaçları olmadıklarından maden satmıyolar buda piyasayı uçuruyor...
Bunun gibi şelitte öyle ardeneller plevne ve cevriye itemlerinde ortak olarak bu madenlerden istiyor aslında görev itemleri olmasa meranın en değerli madeni şelit olurdu ancak şuan normal değerlerde
Peki yapılması gereken ne karaborsacılara karşı elimiz kolumuz bağlı ancak bu oyunu kuranlar bu kadarını hesap edemiyolar mı? reçete nin ne isteyeceğini ayarlamak konusunda acizler oyun ilk açıldığında ECEL 144 tanemi ne kripraz istiyordu ellerine gözlerine bulaştırdılar yeni bölge açmakta yeni hikayeler ve canavarlar yapmakta ustalar ama reçetelerde hangi madenleri koyarsak piyasada bozgun çıkmaz bunun hesabını yapamıyolar... acilen reçetelerde değişikliğe gidilmeli menekşe ya ejder reçetesinden yada ashap reçetesinde çıkmalı yerine sibiryalı girmeli 3.ül madenlerden en ucuzu o çünkü ancak bu şekilde bu sorun çözülebilir..
Madenler(menekşe) hakkında...
- Yalnizadam0
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

Re: Madenler(menekşe) hakkında...
Hadi ya demek ashapla ejder asaya menekşe istiyor , bak ben bunu bilmiyordum ya tüh
İşin gücün boş konuşmak , bu söylediklerini emin ol oyundaki herkes biliyor , ha sen geç keşif ettiysen al o zaman sana
Yıldızlı Pekiki
Yıldızlı Pekiki

- aKeSinTi
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Önce Türkçe konuşmasını öğren sonra gel.bendensairolmaz yazdı:Hadi ya demek ashapla ejder asaya menekşe istiyor , bak ben bunu bilmiyordum ya tühİşin gücün boş konuşmak , bu söylediklerini emin ol oyundaki herkes biliyor , ha sen geç keşif ettiysen al o zaman sana
Yıldızlı Pekiki
Pek iki değil Pekiyi.Yiyosa Geç adamın Karşısına Ws Çek böle forumda laf atma çarım çalınmış bilmem ne biLmem Ne boş boş konuşma Hade İyi ForumLAr. :twisted:
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
aKeSinTi yazdı:Önce Türkçe konuşmasını öğren sonra gel.bendensairolmaz yazdı:Hadi ya demek ashapla ejder asaya menekşe istiyor , bak ben bunu bilmiyordum ya tühİşin gücün boş konuşmak , bu söylediklerini emin ol oyundaki herkes biliyor , ha sen geç keşif ettiysen al o zaman sana
Yıldızlı Pekiki
Pek iki değil Pekiyi.Yiyosa Geç adamın Karşısına Ws Çek böle forumda laf atma çarım çalınmış bilmem ne biLmem Ne boş boş konuşma Hade İyi ForumLAr. :twisted:
Türkçe konuşmasını öğrenmesini arkadaş önce kendisi öğrensin
Yiyosa değil yerse
böle değil böyle
hade değil haydi
önce bu kelimeleri öğrensin sonra yorumunu yazsın
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- Yalnizadam0
- Sahaf Yardımcısı

benden şairolmazmısın nesin allah belanı wersin sürekli iftira sürekli muhalefet benim bacım evlendi bu oyunun İ sini bilmez orda burda bacısına cam açtırıyor diyorsun bikere bizim evde cam. yok ben okadar adi olsam şimdiye zengin olmuştum kendi zengin olma çabalarınla başkalarını karalıyorsun ne diyim iki cihanda ellerim yakanda... sanada asla hakkımı helal etmeyeceğim ayrıca çarını karıya kıza kaptırdıysan oda senin aptallığın!...

- Loneliness
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
Menekse veya elmas satsam diyelim 30 m ise bn 20 m satarim ama yok
Nick:Lenosedoss
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
Seviye:30
Sunucu:Meran
Klan:Lodos
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

BiLGeKaGaN yazdı:aKeSinTi yazdı:Önce Türkçe konuşmasını öğren sonra gel.bendensairolmaz yazdı:Hadi ya demek ashapla ejder asaya menekşe istiyor , bak ben bunu bilmiyordum ya tühİşin gücün boş konuşmak , bu söylediklerini emin ol oyundaki herkes biliyor , ha sen geç keşif ettiysen al o zaman sana
Yıldızlı Pekiki
Türkçe konuşmasını öğrenmesini arkadaş önce kendisi öğrensin![]()
Yiyosa değil yerse
böle değil böyle
hade değil haydi
önce bu kelimeleri öğrensin sonra yorumunu yazsın![]()
Biraz da ingilizce şart
Madem teke tek yerine İngilizce'sini tercih ediyorsun.O zaman onu da bilerek konuş.
İngilizcede ;
Ws=Anlamsızdır. Vs=Versus Yani Karşısında demektir.Örneğin ;
xxx Vs(Versus) xxx
İyi Forumlar.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

Harbi çocuksun , ne hakkın var bana veletYalnizadam0 yazdı:benden şairolmazmısın nesin allah belanı wersin sürekli iftira sürekli muhalefet benim bacım evlendi bu oyunun İ sini bilmez orda burda bacısına cam açtırıyor diyorsun bikere bizim evde cam. yok ben okadar adi olsam şimdiye zengin olmuştum kendi zengin olma çabalarınla başkalarını karalıyorsun ne diyim iki cihanda ellerim yakanda... sanada asla hakkımı helal etmeyeceğim ayrıca çarını karıya kıza kaptırdıysan oda senin aptallığın!...

kızdırmayın selçuğuu
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT