"Batdalgazi-Teamsıfırdokuz" karakterlerim çalınmıştır...
"Batdalgazi-Teamsıfırdokuz" karakterlerim çalınmıştır...
Batdalgazi - Teamsıfırdokuz karakterlerim çalınmıştır. Aynı zamanda oyunu da bıraktım. O karakterler üzerinden yapılan suçlamaları bana karşı yapmayınız.. Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola

Re: "Batdalgazi-Teamsıfırdokuz" karakterlerim çalınmıştır...
Öncelikle geçmiş olsun yapılan kötülükler karşılıksız kalmaz elbet cezalarını alırlar oyuna tekrar döndüğünde elimden gelen yardımı yaparım allaha emanet ol hayatında başalarılar.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Şimdi seni de anlamak gerekiyor yalnız ne kadar doğru olduğu bilinmez.Ayrıca bir cümlene virgül koymak zorundayım yoksa yanlış anlaşılıyor.
"Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan,
Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola"
Böylesi daha iyi.Yoksa bizim karakterler de çalınmış gibi anlaşılıyor
Geçmiş olsun
Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola"
Böylesi daha iyi.Yoksa bizim karakterler de çalınmış gibi anlaşılıyor
2006-2013
izdirapgrafik yazdı:Şimdi seni de anlamak gerekiyor yalnız ne kadar doğru olduğu bilinmez.Ayrıca bir cümlene virgül koymak zorundayım yoksa yanlış anlaşılıyor.
Böylesi daha iyi.Yoksa bizim karakterler de çalınmış gibi anlaşılıyorGeçmiş olsun
ilk okuduğumda sizin karakteriniz çalındı sandım
geçmiş olsun...
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Geçmiş Olsun 1 bardak soğuk su iç ama şimdi hava soğuktur salla 
TeaM09 yazdı:Batdalgazi - Teamsıfırdokuz karakterlerim çalınmıştır. Aynı zamanda oyunu da bıraktım. O karakterler üzerinden yapılan suçlamaları bana karşı yapmayınız.. Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola![]()
beni dolandıran karakterin (Karaktersizin) adı Batdalgazi idi . Ben sesin yada değilsin diyemem ama ona karşı hakkımı helal etmiyorum. Çünkü harama bulaşmadan kazandığım para bir kaç dk. içinde avcumdan gitti. (25 m)
şimdi bu iletileri okuyup gülen bu gibi hırsızlarla İlahi Adaletin Tecelli edeceği Ahiret gününde mizan önünde Allah huzurunda karşılaşmayı diliyorum. Nede olsa zerre kada iyilik/kötülük karşılıksız kalmayacak ve KUL HAKKI yiyenlerin herhangibir mazeretide olmayacak O Gün.
Ezberbozan

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
TeaM09 yazdı:Batdalgazi - Teamsıfırdokuz karakterlerim çalınmıştır. Aynı zamanda oyunu da bıraktım. O karakterler üzerinden yapılan suçlamaları bana karşı yapmayınız.. Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola![]()
beni dolandıran karakterin (Karaktersizin) adı Batdalgazi idi . Ben sensin yada değilsin diyemem ama ona karşı hakkımı helal etmiyorum. Çünkü harama bulaşmadan kazandığım para bir kaç dk. içinde avucumdan gitti. (25 m)
şimdi bu iletileri okuyup gülen bu gibi hırsızlarla İlahi Adaletin Tecelli edeceği Ahiret gününde mizan önünde Allah huzurunda karşılaşmayı diliyorum. Nede olsa zerre kada iyilik/kötülük karşılıksız kalmayacak ve KUL HAKKI yiyenlerin herhangibir mazeretide olmayacak O Gün.
Ezberbozan

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)