"Batdalgazi-Teamsıfırdokuz" karakterlerim çalınmıştır...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

"Batdalgazi-Teamsıfırdokuz" karakterlerim çalınmıştır...

Mesaj gönderen TeaM09 »

Batdalgazi - Teamsıfırdokuz karakterlerim çalınmıştır. Aynı zamanda oyunu da bıraktım. O karakterler üzerinden yapılan suçlamaları bana karşı yapmayınız.. Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: "Batdalgazi-Teamsıfırdokuz" karakterlerim çalınmıştır...

Mesaj gönderen DehrayN »

Öncelikle geçmiş olsun yapılan kötülükler karşılıksız kalmaz elbet cezalarını alırlar oyuna tekrar döndüğünde elimden gelen yardımı yaparım allaha emanet ol hayatında başalarılar.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Şimdi seni de anlamak gerekiyor yalnız ne kadar doğru olduğu bilinmez.Ayrıca bir cümlene virgül koymak zorundayım yoksa yanlış anlaşılıyor.
"Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan,
Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola"

Böylesi daha iyi.Yoksa bizim karakterler de çalınmış gibi anlaşılıyor :) Geçmiş olsun

2006-2013
Kullanıcı avatarı
mevlana
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mevlana »

izdirapgrafik yazdı:Şimdi seni de anlamak gerekiyor yalnız ne kadar doğru olduğu bilinmez.Ayrıca bir cümlene virgül koymak zorundayım yoksa yanlış anlaşılıyor.
"Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan,
Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola"

Böylesi daha iyi.Yoksa bizim karakterler de çalınmış gibi anlaşılıyor :) Geçmiş olsun

ilk okuduğumda sizin karakteriniz çalındı sandım =)

geçmiş olsun...
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Geçmiş Olsun 1 bardak soğuk su iç ama şimdi hava soğuktur salla :D
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

TeaM09 yazdı:Batdalgazi - Teamsıfırdokuz karakterlerim çalınmıştır. Aynı zamanda oyunu da bıraktım. O karakterler üzerinden yapılan suçlamaları bana karşı yapmayınız.. Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola ;)

beni dolandıran karakterin (Karaktersizin) adı Batdalgazi idi . Ben sesin yada değilsin diyemem ama ona karşı hakkımı helal etmiyorum. Çünkü harama bulaşmadan kazandığım para bir kaç dk. içinde avcumdan gitti. (25 m)
şimdi bu iletileri okuyup gülen bu gibi hırsızlarla İlahi Adaletin Tecelli edeceği Ahiret gününde mizan önünde Allah huzurunda karşılaşmayı diliyorum. Nede olsa zerre kada iyilik/kötülük karşılıksız kalmayacak ve KUL HAKKI yiyenlerin herhangibir mazeretide olmayacak O Gün.

Ezberbozan
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

TeaM09 yazdı:Batdalgazi - Teamsıfırdokuz karakterlerim çalınmıştır. Aynı zamanda oyunu da bıraktım. O karakterler üzerinden yapılan suçlamaları bana karşı yapmayınız.. Umut- BaTTaLGaZi ve Ezberbozan Teamsıfırdokuz ve Batdalgazi karakterlerim çalındı hiç bir alakam yok haberiniz ola ;)

beni dolandıran karakterin (Karaktersizin) adı Batdalgazi idi . Ben sensin yada değilsin diyemem ama ona karşı hakkımı helal etmiyorum. Çünkü harama bulaşmadan kazandığım para bir kaç dk. içinde avucumdan gitti. (25 m)
şimdi bu iletileri okuyup gülen bu gibi hırsızlarla İlahi Adaletin Tecelli edeceği Ahiret gününde mizan önünde Allah huzurunda karşılaşmayı diliyorum. Nede olsa zerre kada iyilik/kötülük karşılıksız kalmayacak ve KUL HAKKI yiyenlerin herhangibir mazeretide olmayacak O Gün.

Ezberbozan
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)

“Genel Sohbet” sayfasına dön