Maşallah açtığım konuları okumadan kilitliyorsunuz gibi geldi bana.. üstelik 7 haftalık formdan uzaklaştırma. Sizleri tebrik etmek istedim..
Fakat konuları kilitlemekle nereye varcağınızın düşüncesindesiniz idrak edemedim. Bir konu kapanır diğeri açılır hem açılmasa bile herkes gerceği biliyor..
Sırf oynun çıkarları için konu kilitliyorsunuz. Size tavsiyem bir konuyu kilitlemeden önce kendi vicdan muhasebenizi yaptıktan sonra kilitleyin. Bu sizi hem daha adaletli hem de vicdan azabından kurtarır.
Görevinizde adaletli olmanız temennisiyle...
Not:Bu sayfaya yorum yapmayınız. Yönetici arkadaşların okuması için yazılmıştır.
Yönetici arkadaşlara uyarı!!
Yönetici arkadaşlara uyarı!!
XGERİLLAX UrFaLiii GRUPURFA Xdabbetülarz
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yönetici arkadaşlara uyarı!!
Biz sadece forum düzeni için konu kilitleriz, yahut müdahale ederiz. Burada tek çıkar forum sakinlerinin çıkarıdır. Öte yandan yazdıklarınızı defalarca okuduktan sonra, gerekiyorsa diğer takım arkadaşlarımızın görüşlerini aldıktan sonra müdahale ederiz. Fevri bir müdahale asla söz konusu olamaz.
Savunduğunuz konu hakkında geçmişteki açtığınız konulara gerekli cevap verildi.
Forum Kuralları
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Savunduğunuz konu hakkında geçmişteki açtığınız konulara gerekli cevap verildi.
Forum Kuralları
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.