Yönetici arkadaşlara uyarı!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Urfali063
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Yönetici arkadaşlara uyarı!!

Mesaj gönderen Urfali063 »

Maşallah açtığım konuları okumadan kilitliyorsunuz gibi geldi bana.. üstelik 7 haftalık formdan uzaklaştırma. Sizleri tebrik etmek istedim..
Fakat konuları kilitlemekle nereye varcağınızın düşüncesindesiniz idrak edemedim. Bir konu kapanır diğeri açılır hem açılmasa bile herkes gerceği biliyor..
Sırf oynun çıkarları için konu kilitliyorsunuz. Size tavsiyem bir konuyu kilitlemeden önce kendi vicdan muhasebenizi yaptıktan sonra kilitleyin. Bu sizi hem daha adaletli hem de vicdan azabından kurtarır.
Görevinizde adaletli olmanız temennisiyle...

Not:Bu sayfaya yorum yapmayınız. Yönetici arkadaşların okuması için yazılmıştır.
XGERİLLAX UrFaLiii GRUPURFA Xdabbetülarz
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yönetici arkadaşlara uyarı!!

Mesaj gönderen TurkDragon »

Biz sadece forum düzeni için konu kilitleriz, yahut müdahale ederiz. Burada tek çıkar forum sakinlerinin çıkarıdır. Öte yandan yazdıklarınızı defalarca okuduktan sonra, gerekiyorsa diğer takım arkadaşlarımızın görüşlerini aldıktan sonra müdahale ederiz. Fevri bir müdahale asla söz konusu olamaz.

Savunduğunuz konu hakkında geçmişteki açtığınız konulara gerekli cevap verildi.

Forum Kuralları

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön