ANKARAYADA FUAR GELSİN!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CooLBoY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ANKARAYADA FUAR GELSİN!

Mesaj gönderen CooLBoY »

GM VE ARKADAŞLARIMDAN RİCA EDİYORUM İSTANBULDA OLDUĞU GİBİ BAŞKA İLLERDEDE MÜSAİT YERLERDE BÖYLE FUARLAR DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUM SADECE BEN DEĞİL DAHA BİR ÇOK KİŞİ! ANKARADADA BÖYLE BİR FUAR OLSA İYİ OLMAZ MI:? :ugeek:
SiR CHieF u
Kullanıcı avatarı
tunc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ANKARAYADA FUAR GELSİN!

Mesaj gönderen tunc »

evet bencede

c",)
<|>
_/\_

♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..

========ஜ۩۞۩ஜ========

Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CCMMZero »

/// FORUMDA konu aç ANKARADA BULUŞMA Die Katılanlardan Tarihg ve saat al .. ortak en yogun gunu berlirle ve sonucda b toplantı olusdur .. sonrada Oyundan Bİ kaç GM yi davet et katılacaklarına kesin gözuyle bakıyorum .. ve Kendi Toplantını yapmıs ol ??? tabi bu bir fuar sayılmaz ama genede ufak capda bir birliktelik sıcaklık ve tanısma gibi olur :) Her sey senin elinde unutma sen nerdeysen fuarda orda senlikde ordadır :)
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

CCMMZero yazdı:/// FORUMDA konu aç ANKARADA BULUŞMA Die Katılanlardan Tarihg ve saat al .. ortak en yogun gunu berlirle ve sonucda b toplantı olusdur .. sonrada Oyundan Bİ kaç GM yi davet et katılacaklarına kesin gözuyle bakıyorum .. ve Kendi Toplantını yapmıs ol ??? tabi bu bir fuar sayılmaz ama genede ufak capda bir birliktelik sıcaklık ve tanısma gibi olur :) Her sey senin elinde unutma sen nerdeysen fuarda orda senlikde ordadır :)

biz sıcaklık, tanışma istemiyoruz :D biz isim kodu istiyoruz çakma beta olmak istiyoruz :D
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

PROF yazdı:
CCMMZero yazdı:/// FORUMDA konu aç ANKARADA BULUŞMA Die Katılanlardan Tarihg ve saat al .. ortak en yogun gunu berlirle ve sonucda b toplantı olusdur .. sonrada Oyundan Bİ kaç GM yi davet et katılacaklarına kesin gözuyle bakıyorum .. ve Kendi Toplantını yapmıs ol ??? tabi bu bir fuar sayılmaz ama genede ufak capda bir birliktelik sıcaklık ve tanısma gibi olur :) Her sey senin elinde unutma sen nerdeysen fuarda orda senlikde ordadır :)

biz sıcaklık, tanışma istemiyoruz :D biz isim kodu istiyoruz çakma beta olmak istiyoruz :D

vayy Prof um :))) ya sen iste adamım keske fuarda sölesydin atardım bi kod sana ne olcak :))) :)))) özledim oyunu varmı bişeler :)
CCMM & MMCC

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

PROF yazdı:

vayy Prof um :))) ya sen iste adamım keske fuarda sölesydin atardım bi kod sana ne olcak :))) :)))) özledim oyunu varmı bişeler :)
CCMM & MMCC

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

CCMMZero yazdı:vayy Prof um :))) ya sen iste adamım keske fuarda sölesydin atardım bi kod sana ne olcak :))) :)))) özledim oyunu varmı bişeler :)
cacık yaptılar oyunu
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yanındada pilav varsa ;)
CCMM & MMCC