ANKARAYADA FUAR GELSİN!
ANKARAYADA FUAR GELSİN!
GM VE ARKADAŞLARIMDAN RİCA EDİYORUM İSTANBULDA OLDUĞU GİBİ BAŞKA İLLERDEDE MÜSAİT YERLERDE BÖYLE FUARLAR DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUM SADECE BEN DEĞİL DAHA BİR ÇOK KİŞİ! ANKARADADA BÖYLE BİR FUAR OLSA İYİ OLMAZ MI:? :ugeek:
SiR CHieF u
Re: ANKARAYADA FUAR GELSİN!
evet bencede
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
/// FORUMDA konu aç ANKARADA BULUŞMA Die Katılanlardan Tarihg ve saat al .. ortak en yogun gunu berlirle ve sonucda b toplantı olusdur .. sonrada Oyundan Bİ kaç GM yi davet et katılacaklarına kesin gözuyle bakıyorum .. ve Kendi Toplantını yapmıs ol ??? tabi bu bir fuar sayılmaz ama genede ufak capda bir birliktelik sıcaklık ve tanısma gibi olur
Her sey senin elinde unutma sen nerdeysen fuarda orda senlikde ordadır 
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
CCMMZero yazdı:/// FORUMDA konu aç ANKARADA BULUŞMA Die Katılanlardan Tarihg ve saat al .. ortak en yogun gunu berlirle ve sonucda b toplantı olusdur .. sonrada Oyundan Bİ kaç GM yi davet et katılacaklarına kesin gözuyle bakıyorum .. ve Kendi Toplantını yapmıs ol ??? tabi bu bir fuar sayılmaz ama genede ufak capda bir birliktelik sıcaklık ve tanısma gibi olurHer sey senin elinde unutma sen nerdeysen fuarda orda senlikde ordadır
biz sıcaklık, tanışma istemiyoruz
bir varmış bir yokmuşum
PROF yazdı:CCMMZero yazdı:/// FORUMDA konu aç ANKARADA BULUŞMA Die Katılanlardan Tarihg ve saat al .. ortak en yogun gunu berlirle ve sonucda b toplantı olusdur .. sonrada Oyundan Bİ kaç GM yi davet et katılacaklarına kesin gözuyle bakıyorum .. ve Kendi Toplantını yapmıs ol ??? tabi bu bir fuar sayılmaz ama genede ufak capda bir birliktelik sıcaklık ve tanısma gibi olurHer sey senin elinde unutma sen nerdeysen fuarda orda senlikde ordadır
biz sıcaklık, tanışma istemiyoruzbiz isim kodu istiyoruz çakma beta olmak istiyoruz
vayy Prof um
CCMM & MMCC

PROF yazdı:CCMMZero yazdı:/// FORUMDA konu aç ANKARADA BULUŞMA Die Katılanlardan Tarihg ve saat al .. ortak en yogun gunu berlirle ve sonucda b toplantı olusdur .. sonrada Oyundan Bİ kaç GM yi davet et katılacaklarına kesin gözuyle bakıyorum .. ve Kendi Toplantını yapmıs ol ??? tabi bu bir fuar sayılmaz ama genede ufak capda bir birliktelik sıcaklık ve tanısma gibi olurHer sey senin elinde unutma sen nerdeysen fuarda orda senlikde ordadır
biz sıcaklık, tanışma istemiyoruzbiz isim kodu istiyoruz çakma beta olmak istiyoruz
vayy Prof um
CCMM & MMCC

- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
cacık yaptılar oyunuCCMMZero yazdı:vayy Prof um)) ya sen iste adamım keske fuarda sölesydin atardım bi kod sana ne olcak
))
))) özledim oyunu varmı bişeler
bir varmış bir yokmuşum
yanındada pilav varsa
CCMM & MMCC