Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında
Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında
Arkadaşlar Fuardan kutu aldık hesaba yükledik fakat üretim puanları sıfırlanmıyor.. Bu problem acaba sadece bizde mi oluyor yoksa başkalarında da var mı?
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Re: Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında
Sanırım 24 Saat geçmesi gerekiyor.Manasiyok yazdı:Arkadaşlar Fuardan kutu aldık hesaba yükledik fakat üretim puanları sıfırlanmıyor.. Bu problem acaba sadece bizde mi oluyor yoksa başkalarında da var mı?
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
Re: Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında
ExCaLuBoR yazdı:Sanırım 24 Saat geçmesi gerekiyor.Manasiyok yazdı:Arkadaşlar Fuardan kutu aldık hesaba yükledik fakat üretim puanları sıfırlanmıyor.. Bu problem acaba sadece bizde mi oluyor yoksa başkalarında da var mı?
Teşekkürler... eğer böyleyse Yöneticiler konuyu kapatabilirsiniz..
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!