Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında

Mesaj gönderen Manasiyok »

Arkadaşlar Fuardan kutu aldık hesaba yükledik fakat üretim puanları sıfırlanmıyor.. Bu problem acaba sadece bizde mi oluyor yoksa başkalarında da var mı?
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
ExCaLuBoR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında

Mesaj gönderen ExCaLuBoR »

Manasiyok yazdı:Arkadaşlar Fuardan kutu aldık hesaba yükledik fakat üretim puanları sıfırlanmıyor.. Bu problem acaba sadece bizde mi oluyor yoksa başkalarında da var mı?
Sanırım 24 Saat geçmesi gerekiyor.
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."

Eşkiya
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Üretim Puanları Sıfırlama Hakkında

Mesaj gönderen Manasiyok »

ExCaLuBoR yazdı:
Manasiyok yazdı:Arkadaşlar Fuardan kutu aldık hesaba yükledik fakat üretim puanları sıfırlanmıyor.. Bu problem acaba sadece bizde mi oluyor yoksa başkalarında da var mı?
Sanırım 24 Saat geçmesi gerekiyor.

Teşekkürler... eğer böyleyse Yöneticiler konuyu kapatabilirsiniz..
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön