Oyunun Çivisi Çıktı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
forum1992
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Oyunun Çivisi Çıktı

Mesaj gönderen forum1992 »

SeLamın Aleyküm ;

Bu Beta car acabilme etkinliğini Fuara daha fazla katılımcı katılsın diyemi yaptınız ? Ya da şunu düşündünüz mü ? Yolda Yürümeyi Bilmeyen Birisi bile Beta car acacak sağa sola ;
-Sen kimsin ben eskiden beri varım bu oyunda...
Hırsızların İşine Geldi Mynette Ttnette Caldıkları Karakterlerin (şaheserli,zırhlı,Nadide Vb.) ismini değiştirerek o kadar emeği kendileri kullanacak...
Size Soruyorum Yapmak İstediğiniz Tam oLarak Nedir ? Veya Neye Ulaşmaya Çalışıyorsunuz...
Biz ADANA'dan Kalkıp İstanbula fuara mı gelelim sizce mantıklı birşey mi İKV özel Paket Gibi bunlarda belli bir yerlerde satılsın...Bir şey yapacaksınız bari tam ve temiz yapın...Zaten siz bunu yapmasanızda BETA car acma gün güne artıyor...Bölgelerde,Klanda 1-9 Lvl arası beta o kadar emeğimize yazık yaptığınız cok AYIP birşey.Yoksa bu beta olayının Önüne mi gecmek ? Şuda bir Acık tabiri gerekirse OYUNUN ÇİVİSİ ÇIKTI...
He birde Şu olsaydı şu yeni paketle Düşen şaheserlerin isimlerini değiştirme he daha mantıklı yoksa seneye'de bu mu var ;) Centriun Takı seti fundi yaparız ne güzel olur :lol: .

[Kodak / Mariachi]
[Sobee TEŞKİLAT ]
İyi Forumlar...
İnandıkları gibi yaşamayanlar,yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...

Konu başlığı tarafımdan değiştirilmiştir. İyi forumlar.

RedNight
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Oyunun Çivisi Çıktı

Mesaj gönderen Kronik35 »

Valla Serkancım duygularıma tercüman Olmuşsun ne diyim kendileri düşünsünLer bende Bodrumda oturuyorum gelmek istiyorum fakat ha denincede gelinmiyorki :!:
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
talos25
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen talos25 »

bende erzurumda oturuyorum nasıl alam o kutuyu?kutluyorum konu için
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Aerrow »

Güzel bir konuya değinilmiş...

Öncelikle para kazanma uğruna bu kadar saçma bir şey yapan İKV ekibini şiddetle tebrik ediyorum.
Artık herkes gözünü açsın bence, özellikle hırsızlık olaylarına karşı.
Resmen hırsızlara gün doğmuş bencede.Böylece İKV dünyasında hırsızlık olaylarının %100 oranında artacağından eminim.
Herkes dikkat etsin ama, özellikle çarını full dizenler daha fazla dikkat etsin.Emeklerine yazık olmasın.
Hesap güvenliği konusunda çalışmalar yapacaklarına, hırsızlık olaylarını arttırmak için uğraşan İKV ekibine sadece şapka çıkartılır.

Bu arada bunu bir fırsat gibi görüp bunu kaçırdıklarını düşünen dostlarım merak etmesin.5 kat daha fazla para kazanmak için max. 2 ay sonra bu kutuyu bütün teknolojik marketlerde bulucağınızdan eminim.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

Aerrow yazdı:Güzel bir konuya değinilmiş...

Öncelikle para kazanma uğruna bu kadar saçma bir şey yapan İKV ekibini şiddetle tebrik ediyorum.
Artık herkes gözünü açsın bence, özellikle hırsızlık olaylarına karşı.
Resmen hırsızlara gün doğmuş bencede.Böylece İKV dünyasında hırsızlık olaylarının %100 oranında artacağından eminim.
Herkes dikkat etsin ama, özellikle çarını full dizenler daha fazla dikkat etsin.Emeklerine yazık olmasın.
Hesap güvenliği konusunda çalışmalar yapacaklarına, hırsızlık olaylarını arttırmak için uğraşan İKV ekibine sadece şapka çıkartılır.

Bu arada bunu bir fırsat gibi görüp bunu kaçırdıklarını düşünen dostlarım merak etmesin.5 kat daha fazla para kazanmak için max. 2 ay sonra bu kutuyu bütün teknolojik marketlerde bulucağınızdan eminim.
Kesinlikle ve Kesinlikle Katılıyorum. Başka Diyecek Bir Şey Yok Zaten. Benim Çarlarım Çalındı. Adam Bunu Değiştirdikten Sonra Ben Nasıl Bir Sonuç Elde Edeceğim ?
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
Darbe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Darbe »

talos25 yazdı:bende erzurumda oturuyorum nasıl alam o kutuyu?kutluyorum konu için
furkan nerelerdesın aqa
Diyar
SayGıLaRıMLa, RoHaT HoZaN
Doğunun Parisi AMED

Resim
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Başa Gelen Çekilir.Bütün Oyun Yapımcıları para uğruna neler yapıyor.
"Bir İşi Murad Etme
olduysa İnad EtmE"
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri.

"Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi."
Kanuni Sultan Süleyman
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Belkide Karakter Adı Değiştiren Oyuncular Forum'da Güncel olarak tutulur Arkadaşlar İlk önce Ne yapılcağını görmeden hemen yorum yapmayın....!
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SyLv3sTeR »

Bu Beta Chara Sahip Olanlar Karbonfibermi Sanıyorlar Kendilerini acaba Çok Merak ediyorum Diğer Oyunculardan Farkı nedirki Bu Tepki Tamam Daha Önce Oyuna Başlamış Olabilirsiniz Ama Bu Neyi Değiştirirki Karakterin Oyuncunun yaptığı işmi yoksa ismimi Ağır Basıyor Anlamış DeğiLim Yanlış Düşünülüyor . Sadece İstanbuLda Olmasına Bende Karşıyım Sizler Gibi Ama Sadece Şekilli Estetik Bir İsmin + Bir Olanak Sağlayacağını düşünmek Bana Saçma Geliyor.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
talos25
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen talos25 »

Darbe yazdı:
talos25 yazdı:bende erzurumda oturuyorum nasıl alam o kutuyu?kutluyorum konu için
furkan nerelerdesın aqa
Diyar

Yarışmaya bi resim yolladım dostum gördünmü?
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT

“Genel Sohbet” sayfasına dön