Bu Beta car acabilme etkinliğini Fuara daha fazla katılımcı katılsın diyemi yaptınız ? Ya da şunu düşündünüz mü ? Yolda Yürümeyi Bilmeyen Birisi bile Beta car acacak sağa sola ;
-Sen kimsin ben eskiden beri varım bu oyunda...
Hırsızların İşine Geldi Mynette Ttnette Caldıkları Karakterlerin (şaheserli,zırhlı,Nadide Vb.) ismini değiştirerek o kadar emeği kendileri kullanacak...
Size Soruyorum Yapmak İstediğiniz Tam oLarak Nedir ? Veya Neye Ulaşmaya Çalışıyorsunuz...
Biz ADANA'dan Kalkıp İstanbula fuara mı gelelim sizce mantıklı birşey mi İKV özel Paket Gibi bunlarda belli bir yerlerde satılsın...Bir şey yapacaksınız bari tam ve temiz yapın...Zaten siz bunu yapmasanızda BETA car acma gün güne artıyor...Bölgelerde,Klanda 1-9 Lvl arası beta o kadar emeğimize yazık yaptığınız cok AYIP birşey.Yoksa bu beta olayının Önüne mi gecmek ? Şuda bir Acık tabiri gerekirse OYUNUN ÇİVİSİ ÇIKTI...
He birde Şu olsaydı şu yeni paketle Düşen şaheserlerin isimlerini değiştirme he daha mantıklı yoksa seneye'de bu mu var Centriun Takı seti fundi yaparız ne güzel olur :lol: .
[Kodak / Mariachi]
[Sobee TEŞKİLAT ]
İyi Forumlar...
İnandıkları gibi yaşamayanlar,yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...
Konu başlığı tarafımdan değiştirilmiştir. İyi forumlar.
Valla Serkancım duygularıma tercüman Olmuşsun ne diyim kendileri düşünsünLer bende Bodrumda oturuyorum gelmek istiyorum fakat ha denincede gelinmiyorki :!:
Revenge of Nobility
KRoNıcK ''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''
Öncelikle para kazanma uğruna bu kadar saçma bir şey yapan İKV ekibini şiddetle tebrik ediyorum.
Artık herkes gözünü açsın bence, özellikle hırsızlık olaylarına karşı.
Resmen hırsızlara gün doğmuş bencede.Böylece İKV dünyasında hırsızlık olaylarının %100 oranında artacağından eminim.
Herkes dikkat etsin ama, özellikle çarını full dizenler daha fazla dikkat etsin.Emeklerine yazık olmasın.
Hesap güvenliği konusunda çalışmalar yapacaklarına, hırsızlık olaylarını arttırmak için uğraşan İKV ekibine sadece şapka çıkartılır.
Bu arada bunu bir fırsat gibi görüp bunu kaçırdıklarını düşünen dostlarım merak etmesin.5 kat daha fazla para kazanmak için max. 2 ay sonra bu kutuyu bütün teknolojik marketlerde bulucağınızdan eminim.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi GaRaVeL Aerrow AeRRoW Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Öncelikle para kazanma uğruna bu kadar saçma bir şey yapan İKV ekibini şiddetle tebrik ediyorum.
Artık herkes gözünü açsın bence, özellikle hırsızlık olaylarına karşı.
Resmen hırsızlara gün doğmuş bencede.Böylece İKV dünyasında hırsızlık olaylarının %100 oranında artacağından eminim.
Herkes dikkat etsin ama, özellikle çarını full dizenler daha fazla dikkat etsin.Emeklerine yazık olmasın.
Hesap güvenliği konusunda çalışmalar yapacaklarına, hırsızlık olaylarını arttırmak için uğraşan İKV ekibine sadece şapka çıkartılır.
Bu arada bunu bir fırsat gibi görüp bunu kaçırdıklarını düşünen dostlarım merak etmesin.5 kat daha fazla para kazanmak için max. 2 ay sonra bu kutuyu bütün teknolojik marketlerde bulucağınızdan eminim.
Kesinlikle ve Kesinlikle Katılıyorum. Başka Diyecek Bir Şey Yok Zaten. Benim Çarlarım Çalındı. Adam Bunu Değiştirdikten Sonra Ben Nasıl Bir Sonuç Elde Edeceğim ?
For Ever Rock ! ClassiCerenI Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Başa Gelen Çekilir.Bütün Oyun Yapımcıları para uğruna neler yapıyor.
"Bir İşi Murad Etme
olduysa İnad EtmE"
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri.
"Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi."
Kanuni Sultan Süleyman
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Bu Beta Chara Sahip Olanlar Karbonfibermi Sanıyorlar Kendilerini acaba Çok Merak ediyorum Diğer Oyunculardan Farkı nedirki Bu Tepki Tamam Daha Önce Oyuna Başlamış Olabilirsiniz Ama Bu Neyi Değiştirirki Karakterin Oyuncunun yaptığı işmi yoksa ismimi Ağır Basıyor Anlamış DeğiLim Yanlış Düşünülüyor . Sadece İstanbuLda Olmasına Bende Karşıyım Sizler Gibi Ama Sadece Şekilli Estetik Bir İsmin + Bir Olanak Sağlayacağını düşünmek Bana Saçma Geliyor.