Kulanicim Calindi!!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Kulanicim Calindi!!!

Mesaj gönderen Phxates »

Oyunda Teskilat sunucunda benim bildigim MOMT Adli admin vardi surekli giriyordu oyuna simdi ise kimse yok o kadar caresiz oyuncu dertlerini kime anlatacaklarini bilmiyorlar nerede bu oyuncular hic bir guvenlik yok oyunda kulanicimin sifresi deistiriliyor kimin deistirdigii bilmiyorum...Lutfen YARDIMCI OLUN.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kulanicim Calindi!!!

Mesaj gönderen PhxMecnun »

sezgin bosa foruma yazma bu konuda yazıpda forum kirliligi yapma dedigim gibi Mynet musteri temsilciligi ara 0212 328 15 15 e-mail adresim calındı diye fax numarasına kimlik fotokopisini fax la geri al e-mail adresini alınca tabi charın duruyorsa charına kavusurusun aksi taktirde forumda bu konuda kimseden yardım alamazsın cunku forumdaki tum yetkililerin GM lerin bile e-mail sifre konusunda yetkisi yoktur.....
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Kullanıcı avatarı
Marduk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marduk »

PhxMecnun yazdı:sezgin bosa foruma yazma bu konuda yazıpda forum kirliligi yapma dedigim gibi Mynet musteri temsilciligi ara 0212 328 15 15 e-mail adresim calındı diye fax numarasına kimlik fotokopisini fax la geri al e-mail adresini alınca tabi charın duruyorsa charına kavusurusun aksi taktirde forumda bu konuda kimseden yardım alamazsın cunku forumdaki tum yetkililerin GM lerin bile e-mail sifre konusunda yetkisi yoktur.....

GM'ler değil DEV'lerin bile yoktur.Dha önce o üyeliğe plus aldıysan sorunyoktur.
Anubis Team....

Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)

Yolumuz:LODOS
Maxiplazz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Maxiplazz »

Önceden plus aldıysan plus numaranı gönderebilirsin :|
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Kullanıcım çalındı diyince bende sen karektersin karekteri yöneten kişi çalındı gibi espri yapacaksın diye bekliyordum.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Bu konu vesilesiyle tekrar etmekte fayda görüyorum; üyeliklerinizi oluşturma esnasında gerçek kimlik bilgilerinizi kullanmanızı öneriyoruz. Çünkü bu ve benzeri bir başvurunuzda sizden güvenlik adına kimliğinizin doğrulanmasını istenecektir. Bunun dışında izlenebilecek bir diğer işlem ise arkadaşlarında yazdığı gibi plus paket satın almış olmanız. İzlenilebilirliği kolaylaştıracaktır.
Ayrıca oyunumuzda birçok oyunda olduğu gibi hesab güvenliği tamamen kullanıcıya aittir. Aksi düşünülemez.

İlgi başvurularınızı bu şekilde yapmanızı ve bundan sonrası için güvenliğinize dair azami dikkati göstermenizi öneriyoruz.
Geçmiş Olsun. Halledilebilmesi ümidiyle. İyi eğlenceler.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

“Genel Sohbet” sayfasına dön