Kulanicim Calindi!!!
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kulanicim Calindi!!!
Oyunda Teskilat sunucunda benim bildigim MOMT Adli admin vardi surekli giriyordu oyuna simdi ise kimse yok o kadar caresiz oyuncu dertlerini kime anlatacaklarini bilmiyorlar nerede bu oyuncular hic bir guvenlik yok oyunda kulanicimin sifresi deistiriliyor kimin deistirdigii bilmiyorum...Lutfen YARDIMCI OLUN.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kulanicim Calindi!!!
sezgin bosa foruma yazma bu konuda yazıpda forum kirliligi yapma dedigim gibi Mynet musteri temsilciligi ara 0212 328 15 15 e-mail adresim calındı diye fax numarasına kimlik fotokopisini fax la geri al e-mail adresini alınca tabi charın duruyorsa charına kavusurusun aksi taktirde forumda bu konuda kimseden yardım alamazsın cunku forumdaki tum yetkililerin GM lerin bile e-mail sifre konusunda yetkisi yoktur.....
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
PhxMecnun yazdı:sezgin bosa foruma yazma bu konuda yazıpda forum kirliligi yapma dedigim gibi Mynet musteri temsilciligi ara 0212 328 15 15 e-mail adresim calındı diye fax numarasına kimlik fotokopisini fax la geri al e-mail adresini alınca tabi charın duruyorsa charına kavusurusun aksi taktirde forumda bu konuda kimseden yardım alamazsın cunku forumdaki tum yetkililerin GM lerin bile e-mail sifre konusunda yetkisi yoktur.....
GM'ler değil DEV'lerin bile yoktur.Dha önce o üyeliğe plus aldıysan sorunyoktur.
Anubis Team....
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
Önceden plus aldıysan plus numaranı gönderebilirsin :|
Kullanıcım çalındı diyince bende sen karektersin karekteri yöneten kişi çalındı gibi espri yapacaksın diye bekliyordum.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Bu konu vesilesiyle tekrar etmekte fayda görüyorum; üyeliklerinizi oluşturma esnasında gerçek kimlik bilgilerinizi kullanmanızı öneriyoruz. Çünkü bu ve benzeri bir başvurunuzda sizden güvenlik adına kimliğinizin doğrulanmasını istenecektir. Bunun dışında izlenebilecek bir diğer işlem ise arkadaşlarında yazdığı gibi plus paket satın almış olmanız. İzlenilebilirliği kolaylaştıracaktır.
Ayrıca oyunumuzda birçok oyunda olduğu gibi hesab güvenliği tamamen kullanıcıya aittir. Aksi düşünülemez.
İlgi başvurularınızı bu şekilde yapmanızı ve bundan sonrası için güvenliğinize dair azami dikkati göstermenizi öneriyoruz.
Geçmiş Olsun. Halledilebilmesi ümidiyle. İyi eğlenceler.
Ayrıca oyunumuzda birçok oyunda olduğu gibi hesab güvenliği tamamen kullanıcıya aittir. Aksi düşünülemez.
İlgi başvurularınızı bu şekilde yapmanızı ve bundan sonrası için güvenliğinize dair azami dikkati göstermenizi öneriyoruz.
Geçmiş Olsun. Halledilebilmesi ümidiyle. İyi eğlenceler.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti