Silinen Karakterler Gerçektende Geri mi Geliyor ????

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
konfucyuss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Silinen Karakterler Gerçektende Geri mi Geliyor ????

Mesaj gönderen konfucyuss »

Karakter kurtarma sisteminin birden fazla şartı vardır. 01.09.2010'dan sonra silinen tüm karakterlerin kurtarılması söz konusu değildir. Silindiği anda o üyelikte Plus Paket olma vb. şartı vardır.

Karakter kurtarma işleminin bu birden fazla şartı bir kişiye yanlış işlemiş yada hata yapılmış olabilir. Bu hatadan faydanalarak bu şekilde hakaret edilmesinden bir eleştiri bir katkı ortaya çıkmayacağı gibi üzücüdür. Tarafımızdan verilen destek işleminde bir hatada olduğuna inanıyorsanız tekrar başvurarak hatamızı iletiniz.

Bu forum üyeliği süresiz kapatılmıştır.

ileri sürdüğünüz şartların hepsi kullanılan hesapta mevcut olmasına rağmen başvurulan destek sisteminden alınan cevabı size yolladım ve karşılığında alınan cevap ikincil olarak burda görülmektedir.

siz kendinizi hatasız olarak görmekte kafanızın estiğini yapıp esmediğini yapmamaktasınız. kişiye göre yardım hususunda birşey demiyorum zaten.

tüm şartların uygun olduğu karakter kurtarma sistemine tekrardan başvuruda bulunulacaktır. bakalım alınan sonuc ne olacak ? ? ? acizliğiniz devam mi edecek yoksa gerçekten bu işi layıkıyla yapan birimi cıkacak

siz kendinizi nimet sanarak burada insanların mağduriyetlerini gidermek yerine onları susturmayı tercih edersiniz bu ACİZLİK ve ZAVALLILIKTAN başka birşey değildir böyle aciz ve zavallılığa devam edin.

bu forum üyeliğimide kapatabilirsiniz çünkü yapacağınız bundan baska bir acizlik malesef yok. insanlara sunulan zavallıca hizmetleriniz ortada bunu yapıyoruz bunu alın diyorsunuz ama bu ne zavallılıktır ki size para kazandıran kişilerin konusma haklarını ellerinden almaya calısıyorsunuz.

gerçi deveyle güdülme arasındaki bağlantıyı size aktarmak istemiyorum burda ama malesef ki malesef oynun b okunu çıkardınız...

En son konfucyuss tarafından 03 Kas 2010 17:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Silinen Karakterler Gerçektende Geri mi Geliyor ????

Mesaj gönderen Auril »

bende 1. basvurum dikkate alınmadı ama 2. sinde gerceklesti
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

benim de buna benzer bi sorunum oldu. oyundan cıkıp 30 sn sonra girdim ve zırhım yokoldu.Lathender desteğe mail at dedi attım

dedilerki tam olarak zırhı kazandığın zamanı yaz. ben nerden bıleyım 2 3 ay once cıkmıstı tam zamanını bılmıyorum dıye zırhım gelmıyor.zaten kaç ay oldu kı bölge geleli bu kadar uğraştırıyorsunuz.sırf ordakılerrin keyfi için benim zırhım gelmıyor.ve biliyorumkı tarıhı tam yazsam bile gelmeyecek.artık gm lerimizin bizim lehimize işleri tek tük yaptıklarını gördük hatta hiç yapmadıklarını gördük.desteğe mail atarız kaç gün sonra cevap gelır.

demek istedğim destek işini tam yerıne getırmıyor bi şeyi düzgün yapıyorlar o da susturmayı.destek ekibi normal oyunculardan kurulduğu için bize garezi olan varsa direkt susturuluyoruz.ama ordakı başkası olsa susturmaz.(bizzat şahit oldum)
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Suskunjackal yazdı:benim de buna benzer bi sorunum oldu. oyundan cıkıp 30 sn sonra girdim ve zırhım yokoldu.Lathender desteğe mail at dedi attım

dedilerki tam olarak zırhı kazandığın zamanı yaz. ben nerden bıleyım 2 3 ay once cıkmıstı tam zamanını bılmıyorum dıye zırhım gelmıyor.zaten kaç ay oldu kı bölge geleli bu kadar uğraştırıyorsunuz.sırf ordakılerrin keyfi için benim zırhım gelmıyor.ve biliyorumkı tarıhı tam yazsam bile gelmeyecek.artık gm lerimizin bizim lehimize işleri tek tük yaptıklarını gördük hatta hiç yapmadıklarını gördük.desteğe mail atarız kaç gün sonra cevap gelır.

demek istedğim destek işini tam yerıne getırmıyor bi şeyi düzgün yapıyorlar o da susturmayı.destek ekibi normal oyunculardan kurulduğu için bize garezi olan varsa direkt susturuluyoruz.ama ordakı başkası olsa susturmaz.(bizzat şahit oldum)
hee doqru destektekiler diyor "suskunjackal ' ın nickini beqenmedik qelmesin zırhı sürünsün junonda." :?

kaç kez dediler esc ile çıkın diye. karakteriniz öyle kaydedilir diye. ama sen esc ile çıktım diyorsan çantadakilerin yerini deqiştir, oyundan çık, tekrar qir. aynılarını tekrar yap.. anca böle qeri qelir. destektekiler yanlış hatırlamıyorsam satılanları fln qeri qetiriyorlardı.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mitmet yazdı:
Suskunjackal yazdı:benim de buna benzer bi sorunum oldu. oyundan cıkıp 30 sn sonra girdim ve zırhım yokoldu.Lathender desteğe mail at dedi attım

hee doqru destektekiler diyor "suskunjackal ' ın nickini beqenmedik qelmesin zırhı sürünsün junonda." :?

kaç kez dediler esc ile çıkın diye. karakteriniz öyle kaydedilir diye. ama sen esc ile çıktım diyorsan çantadakilerin yerini deqiştir, oyundan çık, tekrar qir. aynılarını tekrar yap.. anca böle qeri qelir. destektekiler yanlış hatırlamıyorsam satılanları fln qeri qetiriyorlardı.

bak canım kardeşim ben bu zırhı alalı 2 ayı geçmiş.zırhım kaybolalı 2 hafta oldu.o zamandan bu zamana ne kadar zaman geçmiş anlamışşındır umarım.bunun esc ile çıkmakla alakası yok tam anlamıyla yönetimin ,desteğin zayıflığıdır.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Suskunjackal yazdı:
mitmet yazdı:

bak canım kardeşim ben bu zırhı alalı 2 ayı geçmiş.zırhım kaybolalı 2 hafta oldu.o zamandan bu zamana ne kadar zaman geçmiş anlamışşındır umarım.bunun esc ile çıkmakla alakası yok tam anlamıyla yönetimin ,desteğin zayıflığıdır.
ya qeçen sene kaybettiqim yeşil hidra pençesini birkaç ay önce bankada buldum ben 2 aydan 2 haftadan mı söz ediyorsun :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mitmet yazdı:
Suskunjackal yazdı:
mitmet yazdı:

ya qeçen sene kaybettiqim yeşil hidra pençesini birkaç ay önce bankada buldum ben 2 aydan 2 haftadan mı söz ediyorsun :)

sende ölme eşeğim ölme diyosun.ben 1 sene sonra bu zırhı alıyorsam bu kadar kalıtesız oyunu oynamamın amaçı ney ? zevkine oynuyoruz dersende bak zırh cıkmıyor demıyorum cıkan kayboluyor dıyorum.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Hiç bir şeyi de kafamıza göre yapmıyoruz, Üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması, silinen karakterlerin kurtarılması gibi. İleri de yapacağımız işler de keyfe kader olmayacak.

Kendimizi hatasız olarak görmedik. Alıntı yaptığınız cümle de dahi şu sözüm varken "Karakter kurtarma işleminin birden fazla şartı bir kişiye yanlış işlemiş yada hata yapılmış olabilir."

Sizin; "siz kendinizi hatasız olarak görmekte kafanızın estiğini yapıp esmediğini yapmamaktasınız. kişiye göre yardım hususunda birşey demiyorum zaten. " böyle bir söz sarf etmeniz yaşadığınız kararsızlığı gösteriyor.

Gerçekten bir hata varsa düzeltilir. Ama "eğer varsa" bu hatadan yola çıkarak bu derece hakaret etmek, küçük düşürmeye çalışmak doğru bir davranış değildir. Eğer amacınız gerçekten destek almaksa yine alıntı yaptığınız mesajda yazmış olduğum gibi hangi şartı hatalı yorumladığımızı da bildirerek başvurunuzu yenileyiniz. Eğer amacınız farklıysa biz İKV Destek Takımı olarak buna alet olmayacağız.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
konfucyuss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen konfucyuss »

Silinmiş karakterimi nasıl kurtarabilirim?

Silinen karakterinize geri ulaşmak destek formları arasında bulacağınız Karakter Kurtarma formunu doldurup bize ulaştırmanız yeterlidir.

Formu göndermek istediğimde hesabımda İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. Bu destekten faydalanabilmek için kurtarılacak karakterin bulunduğu üyeliğe herhangi bir zaman diliminde en az bir adet İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olmalıdır.
karakter kurtarmak için gerekli maddeler hususunda forumda yapmış olduğunuz açıklama...

hesapta evet İkv Özel Sürüm Yüklü, Formunuz dolduruldu, Karakter 01.09.2010 tarihinden sonra silindi...

yerine getirilmesi gereken daha başka kuralınız varda biz mi bilmiyoruz ? karakterleri buna göre mi geri alıyorsunuz ?
Sizin; "siz kendinizi hatasız olarak görmekte kafanızın estiğini yapıp esmediğini yapmamaktasınız. kişiye göre yardım hususunda birşey demiyorum zaten. " böyle bir söz sarf etmeniz yaşadığınız kararsızlığı gösteriyor.
ortada bir kararsızlık yok aksine çifte standart uygulayanlardan bıkkınlık derecesine getiren olaylar var. neyse fazla detaya inmeyeceğim bu konuda. başvuruyu yineleyip olumsuz bir yanıt aldığımda hangi şartlara uymadığına binayen tekrardan görüşeceğiz...

teşekkürler iyi çalışmalar
[/b]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Çifte standart uygulamamızı gerektirecek bir durum yok ortada. Size yada herhangi bir oyuncumuza destek vermenin bizim zararımıza yada istemeyeceğimiz bir şey olmasını ddüşünmeniz hatalıdır. Basit bir şekilde neden size destek vermeyelim diye bir soru sorduğumda bir yanıtı yok bunun. Burada aslında sizin de farkında olduğunuz, dikkat çekmek ve düzeltilmesini istediğim davranış, bu derece gereksiz ve anlamsız hakaretlere maruz kalmaktır. Sadece karakter kurtarma da değil, tüm desteklerde eğer oyuncumuz verilen destekte bir hata fark ederse bunu tekrar başvurarak bize iletebilir, iletmiştir de. Hakaret etmek hiç bir zaman bir çözüm olmamıştır.

Ayrıca atladığınız ve size gönderilen yanıtı ortaya çıkartacak bir karakter kurtarma şartı var.

Karakter kurtarma nedir?

Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.

İKV Destek Takımı bir bireyden oluşmamakta, bireylere bağımlı olmamaktadır ve isimler değişse de sistem varlığını sürdürmektedir.

Daha önceden olduğu gibi bir yada iki kişinin güdümünde olan bir sistem yok. Bu yüzden bu takım bireysel karar alamaz. Sizde ön yargılarınızı bir kenara bırakarak yaklaştığınızda bunun fark edeceksiniz.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön