Karakter kurtarma sisteminin birden fazla şartı vardır. 01.09.2010'dan sonra silinen tüm karakterlerin kurtarılması söz konusu değildir. Silindiği anda o üyelikte Plus Paket olma vb. şartı vardır.
Karakter kurtarma işleminin bu birden fazla şartı bir kişiye yanlış işlemiş yada hata yapılmış olabilir. Bu hatadan faydanalarak bu şekilde hakaret edilmesinden bir eleştiri bir katkı ortaya çıkmayacağı gibi üzücüdür. Tarafımızdan verilen destek işleminde bir hatada olduğuna inanıyorsanız tekrar başvurarak hatamızı iletiniz.
Bu forum üyeliği süresiz kapatılmıştır.
ileri sürdüğünüz şartların hepsi kullanılan hesapta mevcut olmasına rağmen başvurulan destek sisteminden alınan cevabı size yolladım ve karşılığında alınan cevap ikincil olarak burda görülmektedir.
siz kendinizi hatasız olarak görmekte kafanızın estiğini yapıp esmediğini yapmamaktasınız. kişiye göre yardım hususunda birşey demiyorum zaten.
tüm şartların uygun olduğu karakter kurtarma sistemine tekrardan başvuruda bulunulacaktır. bakalım alınan sonuc ne olacak ? ? ? acizliğiniz devam mi edecek yoksa gerçekten bu işi layıkıyla yapan birimi cıkacak
siz kendinizi nimet sanarak burada insanların mağduriyetlerini gidermek yerine onları susturmayı tercih edersiniz bu ACİZLİK ve ZAVALLILIKTAN başka birşey değildir böyle aciz ve zavallılığa devam edin.
bu forum üyeliğimide kapatabilirsiniz çünkü yapacağınız bundan baska bir acizlik malesef yok. insanlara sunulan zavallıca hizmetleriniz ortada bunu yapıyoruz bunu alın diyorsunuz ama bu ne zavallılıktır ki size para kazandıran kişilerin konusma haklarını ellerinden almaya calısıyorsunuz.
gerçi deveyle güdülme arasındaki bağlantıyı size aktarmak istemiyorum burda ama malesef ki malesef oynun b okunu çıkardınız...