Acil yardım
Acil yardım
Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
Her Hesabın Bir Tersi,Her Zulmün Süresi Var
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
- Valexlord
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Acil yardım
girerken Kullanıcıadi@mynet.com la gir ama şu sıralar hata var özel kutu epinlerinde yuklendi diyor yuklenmiyor destek ekibi üstünde çalışıyor yani eğer yüklenmesse korkma halledicekler en kısa süredeKurtsoylu yazdı:Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
OoOGANGSTERSOoO
Valexlord
Galaxyxthismeran
FanArt a böyle katıldık .
Valexlord
Galaxyxthismeran
Gizlenmiş İçerikGöster
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
düne kadar esiyordun forumda sizin yapacaqınız iş bu kadar olur fln diye şimdi hep olumlu bakıyorsun olaya ne işValexlord yazdı:girerken Kullanıcıadi@mynet.com la gir ama şu sıralar hata var özel kutu epinlerinde yuklendi diyor yuklenmiyor destek ekibi üstünde çalışıyor yani eğer yüklenmesse korkma halledicekler en kısa süredeKurtsoylu yazdı:Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Valexlord
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Destek sorunla ilgilendiğini '' Belli edince '' ters bakmaya gerek yok.Tabi hiç cevap alamassam esip gürlerim ama böyle cevap verdikleri zaman bekleriz yapıcak bişey yok .mitmet yazdı:düne kadar esiyordun forumda sizin yapacaqınız iş bu kadar olur fln diye şimdi hep olumlu bakıyorsun olaya ne işValexlord yazdı:girerken Kullanıcıadi@mynet.com la gir ama şu sıralar hata var özel kutu epinlerinde yuklendi diyor yuklenmiyor destek ekibi üstünde çalışıyor yani eğer yüklenmesse korkma halledicekler en kısa süredeKurtsoylu yazdı:Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
Merhaba,
E PIN'iniz geçerlidir. Sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı Plus Paket özelliklerini kullanamamaktasınız.
Yazılım ekibimiz sorun ile ilgilenmektedir. Sorun düzeldiğinde bu e postanıza gönderilecek e posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.
İyi akşamlar
gelen cevap bu
OoOGANGSTERSOoO
Valexlord
Galaxyxthismeran
Valexlord
Galaxyxthismeran
Gizlenmiş İçerikGöster
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Valexlord yazdı:Destek sorunla ilgilendiğini '' Belli edince '' ters bakmaya gerek yok.Tabi hiç cevap alamassam esip gürlerim ama böyle cevap verdikleri zaman bekleriz yapıcak bişey yok .mitmet yazdı:düne kadar esiyordun forumda sizin yapacaqınız iş bu kadar olur fln diye şimdi hep olumlu bakıyorsun olaya ne işValexlord yazdı:girerken Kullanıcıadi@mynet.com la gir ama şu sıralar hata var özel kutu epinlerinde yuklendi diyor yuklenmiyor destek ekibi üstünde çalışıyor yani eğer yüklenmesse korkma halledicekler en kısa süredeKurtsoylu yazdı:Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
Merhaba,
E PIN'iniz geçerlidir. Sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı Plus Paket özelliklerini kullanamamaktasınız.
Yazılım ekibimiz sorun ile ilgilenmektedir. Sorun düzeldiğinde bu e postanıza gönderilecek e posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.
İyi akşamlar
gelen cevap bu
Aynısını banada Dediler.En azımdan içim rahat
CoBaiN wazzup