Acil yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kurtsoylu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Acil yardım

Mesaj gönderen Kurtsoylu »

Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
Her Hesabın Bir Tersi,Her Zulmün Süresi Var
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
Kullanıcı avatarı
Valexlord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Acil yardım

Mesaj gönderen Valexlord »

Kurtsoylu yazdı:Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
girerken Kullanıcıadi@mynet.com la gir ama şu sıralar hata var özel kutu epinlerinde yuklendi diyor yuklenmiyor destek ekibi üstünde çalışıyor yani eğer yüklenmesse korkma halledicekler en kısa sürede :)
OoOGANGSTERSOoO

Valexlord

Galaxyxthismeran

Gizlenmiş İçerikGöster

FanArt a böyle katıldık .
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Valexlord yazdı:
Kurtsoylu yazdı:Arkdaşlar ikv kutu yüklicem bu 2. kutu ama yüklerken bi sorun var yardım bekliyorum destekten cevap gelemedi.Kutu yükleme sayfasında Mynet üye adınız hatalı diyo ama dogru hatalı olsa oyuna girmez böyle bi sorun var yardım.
girerken Kullanıcıadi@mynet.com la gir ama şu sıralar hata var özel kutu epinlerinde yuklendi diyor yuklenmiyor destek ekibi üstünde çalışıyor yani eğer yüklenmesse korkma halledicekler en kısa sürede :)
düne kadar esiyordun forumda sizin yapacaqınız iş bu kadar olur fln diye şimdi hep olumlu bakıyorsun olaya ne iş :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Valexlord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Valexlord »

mitmet yazdı:
Valexlord yazdı:
düne kadar esiyordun forumda sizin yapacaqınız iş bu kadar olur fln diye şimdi hep olumlu bakıyorsun olaya ne iş :D
Destek sorunla ilgilendiğini '' Belli edince '' ters bakmaya gerek yok.Tabi hiç cevap alamassam esip gürlerim ama böyle cevap verdikleri zaman bekleriz yapıcak bişey yok .

Merhaba,

E PIN'iniz geçerlidir. Sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı Plus Paket özelliklerini kullanamamaktasınız.

Yazılım ekibimiz sorun ile ilgilenmektedir. Sorun düzeldiğinde bu e postanıza gönderilecek e posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.

İyi akşamlar

gelen cevap bu
OoOGANGSTERSOoO

Valexlord

Galaxyxthismeran

Gizlenmiş İçerikGöster

FanArt a böyle katıldık .
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Valexlord yazdı:
mitmet yazdı:
Valexlord yazdı:
Destek sorunla ilgilendiğini '' Belli edince '' ters bakmaya gerek yok.Tabi hiç cevap alamassam esip gürlerim ama böyle cevap verdikleri zaman bekleriz yapıcak bişey yok .

Merhaba,

E PIN'iniz geçerlidir. Sistemden kaynaklanan bir sorundan dolayı Plus Paket özelliklerini kullanamamaktasınız.

Yazılım ekibimiz sorun ile ilgilenmektedir. Sorun düzeldiğinde bu e postanıza gönderilecek e posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz.

İyi akşamlar

gelen cevap bu

Aynısını banada Dediler.En azımdan içim rahat
CoBaiN wazzup

“Genel Etkileşim” sayfasına dön