Nerede Oyunun Eski Tadı Nerede Eski İkv ..?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Nerede Oyunun Eski Tadı Nerede Eski İkv ..?

Mesaj gönderen Afterlife »

İkv Ne Güzeldi ? 39 lvl Döneminde ??
Herkez Hakkıyla Madenini Çeker Üretim Yapar Yada Satar Üzerini Dizerdi ??
Herkez Memnundu !!
Küfür Yoktu ki Küfür Eden 1 Hafta Oyun Dışı Ediliyodu bu Yüzden Küfür Eden Çok Azdı ...
Şimdide İkv Kutu Çıkarttınız İnsanlar Kutuyu Plus İçin Alıyor Ancak Sizin Amacınız En Çok Satılan Oyunlar Arasına Girmesi İkv'nin..
Tamam İkv En Çok Satılan Oyunlar Bölümüne Girebildi Ancak Sadece Kendinizi Kandırdınız ve Kendiniz Zarara Girdiniz Yarı Fiyatdan Plus Satarak !!!
Hadi Kendinizi Kandırıp Oyuncu İçin Plus Sizin İçin İkv Dvdsi Çok Satıldı...
Herkezde Plus Var...
Hiç Tartışma Dinmiyor... Bölgelerde Klanlarda...
Bu Oyunu Oynayan Küçük Çocuklar Şöle Düşünüyo Nasıl Olsa Sanal Ortam Küfür Etsem Ne Olcakki ?
bu Zihniyet Yanlıs....
ben oyunda birisiyle konusurken bile abime babama ve arkadaşlarıma duyduğum saygıdan fazlasını yapıyorum...
çünki karşımdakininde bi insan olduğunu biliyorum onun int. üzerinde karşımda olması beni rahatlatmıyor rahat konusmam için !!!
ikv de bir ç ok arkadaşım oldu abim ablam oldu hepsiylede konusuyorum ve iyiki tanışmışız diyoruz...
ve bide şimdi 3 efsunlu nadideler çıktı...
para ne işe yarıcak o zaman ?
ecel latif vs. gibi şaheserler zaten herkez üretti o yüzden onlara gerek yok...
? bi ceket üretimi varki onuda ürettiğinde satamıyorsun ?? ne işe yaradıki üreticilik den para kazananlar ne yapıcakki ?
şimdi toplama puanlarıda 0 lanıyor tamamdır =)) üretim çarı olanlar reçeteleri olanlar bi işe yaramazlar artık ...
ne güzeldi 49 geldi yeni silahlar yeni efsunlar herşey eskisi gibi ?
ne güzeldi savaşcı büyücü şifacı aynı güçdeydi ?
şimdi büyücü yaratığa 4 kat fazla vuruyor... kritik gelirse poşetdeki eşyanın itemli olma olasılığı artıyor...
ve bu yüzden artık büyücüler kullanılıo.....
ne güzel zırh çıkarttınız ? büyücüye kıyamet alevi zırh düşüo ama o meteorit elektirik... ne anladık bundan ? nie satamıyor üzeri kıyamet alevi olan birisine ?
ya kısacası herşey sıkıcı artık...
şu kutu yüzünden herkezdede plus... küfürler havada uçuşuo...
bi test sunucusuna erişimimizi sağladınız oyunu tanıdı çıkartmayı başardık sadece 1 gün o kadar eğlenmiştikki bize çok güzel gelmişti ve sonrasında kapattınız ne var böle bi sunucu açsanız ? insnalar oradada oynasa ? ?
nese ne desek boşa ama bilinki insanlar artık zevk almıyor herşeyini dizenler oynuyor artık bu oyunu 0 dan başlıyan hiç bişey yapamıyor...
ejderli ve üzeri gayet güzel denilebilecek bi büyücüm var giripde oynayasım yok... ne eski tad var nede eski ikv...
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Nerede Oyunun Eski Tadı Nerede Eski İkv ..?

Mesaj gönderen Dafnehira »

Tamamen katiliyorum dusuncelerine.fazla soze gerek yok.bu konuyuda hazmedemeyip kilitlerler yakinda.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

katılıyorum güzel yazmışsın
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

kritik ile itemin ne alakası war??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

mitmet yazdı:kritik ile itemin ne alakası war??

oynadığın oyunun kuralları ve özelliklerini bilmiyorsan öğrenmeni tavsiye ederim eğer meteoir v.b. yeteneğin özelliklerini okursan ne demek istediğimi anlarsın ...
Kullanıcı avatarı
beckson28
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen beckson28 »

ahaha sende benım yaptıgımı yap :D
Kullanıcı avatarı
beckson28
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen beckson28 »

Afterlife yazdı:

oynadığın oyunun kuralları ve özelliklerini bilmiyorsan öğrenmeni tavsiye ederim eğer meteoir v.b. yeteneğin özelliklerini okursan ne demek istediğimi anlarsın ...
METEoİRMİ SENDE OYNA GEL metroit hy qq :D
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

beckson28 yazdı:
Afterlife yazdı:

METEoİRMİ SENDE OYNA GEL metroit hy qq :D
kes sesinide uza yazım hatası olduğunu biliyorsun bu kadar bebeyi nie alıyorlarsa foruma çokmu biliyorsun kendini bişey sanan yaratık.
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

siz böyle yazılar yazdığınız zaman oyunun eski haline döneceğinimi sanıyorsunuz farkındaysanız bu oyun online bi oyun sürekli gelişmekte ve büyümekte olan bir Türk oyunu...

Sürekli böyle konular açmanında anlamı yok daha önceki konulardan içinizi dökün çok istiyorsanız.
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Afterlife yazdı:İkv Ne Güzeldi ? 39 lvl Döneminde ??
Herkez Hakkıyla Madenini Çeker Üretim Yapar Yada Satar Üzerini Dizerdi ??
Herkez Memnundu !!
Küfür Yoktu ki Küfür Eden 1 Hafta Oyun Dışı Ediliyodu bu Yüzden Küfür Eden Çok Azdı ...
Şimdide İkv Kutu Çıkarttınız İnsanlar Kutuyu Plus İçin Alıyor Ancak Sizin Amacınız En Çok Satılan Oyunlar Arasına Girmesi İkv'nin..
Tamam İkv En Çok Satılan Oyunlar Bölümüne Girebildi Ancak Sadece Kendinizi Kandırdınız ve Kendiniz Zarara Girdiniz Yarı Fiyatdan Plus Satarak !!!
Hadi Kendinizi Kandırıp Oyuncu İçin Plus Sizin İçin İkv Dvdsi Çok Satıldı...
Herkezde Plus Var...
Hiç Tartışma Dinmiyor... Bölgelerde Klanlarda...
Bu Oyunu Oynayan Küçük Çocuklar Şöle Düşünüyo Nasıl Olsa Sanal Ortam Küfür Etsem Ne Olcakki ?
bu Zihniyet Yanlıs....
ben oyunda birisiyle konusurken bile abime babama ve arkadaşlarıma duyduğum saygıdan fazlasını yapıyorum...
çünki karşımdakininde bi insan olduğunu biliyorum onun int. üzerinde karşımda olması beni rahatlatmıyor rahat konusmam için !!!
ikv de bir ç ok arkadaşım oldu abim ablam oldu hepsiylede konusuyorum ve iyiki tanışmışız diyoruz...
ve bide şimdi 3 efsunlu nadideler çıktı...
para ne işe yarıcak o zaman ?
ecel latif vs. gibi şaheserler zaten herkez üretti o yüzden onlara gerek yok...
? bi ceket üretimi varki onuda ürettiğinde satamıyorsun ?? ne işe yaradıki üreticilik den para kazananlar ne yapıcakki ?
şimdi toplama puanlarıda 0 lanıyor tamamdır =)) üretim çarı olanlar reçeteleri olanlar bi işe yaramazlar artık ...
ne güzeldi 49 geldi yeni silahlar yeni efsunlar herşey eskisi gibi ?
ne güzeldi savaşcı büyücü şifacı aynı güçdeydi ?
şimdi büyücü yaratığa 4 kat fazla vuruyor... kritik gelirse poşetdeki eşyanın itemli olma olasılığı artıyor...
ve bu yüzden artık büyücüler kullanılıo.....
ne güzel zırh çıkarttınız ? büyücüye kıyamet alevi zırh düşüo ama o meteorit elektirik... ne anladık bundan ? nie satamıyor üzeri kıyamet alevi olan birisine ?
ya kısacası herşey sıkıcı artık...
şu kutu yüzünden herkezdede plus... küfürler havada uçuşuo...
bi test sunucusuna erişimimizi sağladınız oyunu tanıdı çıkartmayı başardık sadece 1 gün o kadar eğlenmiştikki bize çok güzel gelmişti ve sonrasında kapattınız ne var böle bi sunucu açsanız ? insnalar oradada oynasa ? ?
nese ne desek boşa ama bilinki insanlar artık zevk almıyor herşeyini dizenler oynuyor artık bu oyunu 0 dan başlıyan hiç bişey yapamıyor...
ejderli ve üzeri gayet güzel denilebilecek bi büyücüm var giripde oynayasım yok... ne eski tad var nede eski ikv...
Resim
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem

“Genel Etkileşim” sayfasına dön