Herkez Hakkıyla Madenini Çeker Üretim Yapar Yada Satar Üzerini Dizerdi ??
Herkez Memnundu !!
Küfür Yoktu ki Küfür Eden 1 Hafta Oyun Dışı Ediliyodu bu Yüzden Küfür Eden Çok Azdı ...
Şimdide İkv Kutu Çıkarttınız İnsanlar Kutuyu Plus İçin Alıyor Ancak Sizin Amacınız En Çok Satılan Oyunlar Arasına Girmesi İkv'nin..
Tamam İkv En Çok Satılan Oyunlar Bölümüne Girebildi Ancak Sadece Kendinizi Kandırdınız ve Kendiniz Zarara Girdiniz Yarı Fiyatdan Plus Satarak !!!
Hadi Kendinizi Kandırıp Oyuncu İçin Plus Sizin İçin İkv Dvdsi Çok Satıldı...
Herkezde Plus Var...
Hiç Tartışma Dinmiyor... Bölgelerde Klanlarda...
Bu Oyunu Oynayan Küçük Çocuklar Şöle Düşünüyo Nasıl Olsa Sanal Ortam Küfür Etsem Ne Olcakki ?
bu Zihniyet Yanlıs....
ben oyunda birisiyle konusurken bile abime babama ve arkadaşlarıma duyduğum saygıdan fazlasını yapıyorum...
çünki karşımdakininde bi insan olduğunu biliyorum onun int. üzerinde karşımda olması beni rahatlatmıyor rahat konusmam için !!!
ikv de bir ç ok arkadaşım oldu abim ablam oldu hepsiylede konusuyorum ve iyiki tanışmışız diyoruz...
ve bide şimdi 3 efsunlu nadideler çıktı...
para ne işe yarıcak o zaman ?
ecel latif vs. gibi şaheserler zaten herkez üretti o yüzden onlara gerek yok...
? bi ceket üretimi varki onuda ürettiğinde satamıyorsun ?? ne işe yaradıki üreticilik den para kazananlar ne yapıcakki ?
şimdi toplama puanlarıda 0 lanıyor tamamdır
ne güzeldi 49 geldi yeni silahlar yeni efsunlar herşey eskisi gibi ?
ne güzeldi savaşcı büyücü şifacı aynı güçdeydi ?
şimdi büyücü yaratığa 4 kat fazla vuruyor... kritik gelirse poşetdeki eşyanın itemli olma olasılığı artıyor...
ve bu yüzden artık büyücüler kullanılıo.....
ne güzel zırh çıkarttınız ? büyücüye kıyamet alevi zırh düşüo ama o meteorit elektirik... ne anladık bundan ? nie satamıyor üzeri kıyamet alevi olan birisine ?
ya kısacası herşey sıkıcı artık...
şu kutu yüzünden herkezdede plus... küfürler havada uçuşuo...
bi test sunucusuna erişimimizi sağladınız oyunu tanıdı çıkartmayı başardık sadece 1 gün o kadar eğlenmiştikki bize çok güzel gelmişti ve sonrasında kapattınız ne var böle bi sunucu açsanız ? insnalar oradada oynasa ? ?
nese ne desek boşa ama bilinki insanlar artık zevk almıyor herşeyini dizenler oynuyor artık bu oyunu 0 dan başlıyan hiç bişey yapamıyor...
ejderli ve üzeri gayet güzel denilebilecek bi büyücüm var giripde oynayasım yok... ne eski tad var nede eski ikv...