Yapacagınız YeniLik bu İşde.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Byjuzzky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Yapacagınız YeniLik bu İşde.

Mesaj gönderen Byjuzzky »

İlla ki biR yeniLik getiRdiniz onuda Sacma sapan maddiyata dayanan biRsey oLması .Hani ikv Ücretsiz OnLine oyundu ? Ha pLus paket ha Kutu . Yine paraLarı size geLmyormu ? O kadaR pLus aLdm . ama yazıkLar olsun ki bu İkv adam gibi biRşey yapsa Şaşarım . Bundan sonra İkv pLus kutumu iptaL ettiRiyorum ve benım yanImda aRkdasLarımda iptaL edicek . Ya adam gibi yeniLikyapaRsanız yada bu oyunu bıRakan binLerce kişi oLur . OnLine ( SanaL ) oyuunun MaddiyatLa ilgisi nediR bunu anLayamıoRum. 1 Yılı geçkin Plus paket kuLLanıyorum ama bundan Sonra yok . Sizede bir ALKIŞ BEN koyuyorum ''YAZIKLAR OLSUN '' tek dedigim bu
Gulasor

Resim

Resim
Resim
Resim

€min .. !

BeLaX .
Kullanıcı avatarı
Edwardxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yapacagınız YeniLik bu İşde.

Mesaj gönderen Edwardxx »

İstanbul kıyamet vakti yenilikleri cok yawas oluyor.Yani diğer oline oyunlara göre cok yawas :D
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Yapacagınız YeniLik bu İşde.

Mesaj gönderen Erdogan »

Yapmış olduğumuz tüm açıklamalarımızda İKV Özel Sürüm Kutu'nun bizler için maddiyatı ifade etmediğinin altını çizmiştik. Yapmış olduğumuz açıklamaların dikkate alınmaması ve maddiyat üzerine olan düşüncelerin devam etmesi bizleri ayrıca üzmektedir. Lütfen 3 aylık İKV Plus Paket ile İKV Özel Sürüm Kutu fiyatlarını karşılaştırın ve tekrar düşünün.

İKV Özel Sürüm kutu İKV için çok büyük öneme sahiptir. Bunun sebeplerini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

viewtopic.php?f=46&t=29191

Görüşlerinizi takip edebilmemiz için lütfen sabit konudan devam edelim.

viewtopic.php?f=46&t=39559

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön