Yapacagınız YeniLik bu İşde.
Yapacagınız YeniLik bu İşde.
İlla ki biR yeniLik getiRdiniz onuda Sacma sapan maddiyata dayanan biRsey oLması .Hani ikv Ücretsiz OnLine oyundu ? Ha pLus paket ha Kutu . Yine paraLarı size geLmyormu ? O kadaR pLus aLdm . ama yazıkLar olsun ki bu İkv adam gibi biRşey yapsa Şaşarım . Bundan sonra İkv pLus kutumu iptaL ettiRiyorum ve benım yanImda aRkdasLarımda iptaL edicek . Ya adam gibi yeniLikyapaRsanız yada bu oyunu bıRakan binLerce kişi oLur . OnLine ( SanaL ) oyuunun MaddiyatLa ilgisi nediR bunu anLayamıoRum. 1 Yılı geçkin Plus paket kuLLanıyorum ama bundan Sonra yok . Sizede bir ALKIŞ BEN koyuyorum ''YAZIKLAR OLSUN '' tek dedigim bu
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
Re: Yapacagınız YeniLik bu İşde.
İstanbul kıyamet vakti yenilikleri cok yawas oluyor.Yani diğer oline oyunlara göre cok yawas 
Re: Yapacagınız YeniLik bu İşde.
Yapmış olduğumuz tüm açıklamalarımızda İKV Özel Sürüm Kutu'nun bizler için maddiyatı ifade etmediğinin altını çizmiştik. Yapmış olduğumuz açıklamaların dikkate alınmaması ve maddiyat üzerine olan düşüncelerin devam etmesi bizleri ayrıca üzmektedir. Lütfen 3 aylık İKV Plus Paket ile İKV Özel Sürüm Kutu fiyatlarını karşılaştırın ve tekrar düşünün.
İKV Özel Sürüm kutu İKV için çok büyük öneme sahiptir. Bunun sebeplerini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=29191
Görüşlerinizi takip edebilmemiz için lütfen sabit konudan devam edelim.
viewtopic.php?f=46&t=39559
İyi eğlenceler.
İKV Özel Sürüm kutu İKV için çok büyük öneme sahiptir. Bunun sebeplerini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=29191
Görüşlerinizi takip edebilmemiz için lütfen sabit konudan devam edelim.
viewtopic.php?f=46&t=39559
İyi eğlenceler.