Kutu Hakkında yardım
- Laz61
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
Kutu Hakkında yardım
ağalar ben 1 aylık plus aldım 5 gün sonra kutu aldım bu yeni gelen sıfırlamada sıfırlamayı yapamıyorum nedeni nedir acaba 1 aylık plus bittikten sonra mı kutu aktif oluyo çarda anlamadım bi bilgisi olan cevap versin
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Kutu Hakkında yardım
Normal Plusun Üzerine Eklediysen Özel Kutudaki Plus'u Normali Bitip Yenisi Aktif Olunca Sıfırlayabilirsin Puanları.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Sobee
İKV Kutu Özel Sürüm'den yüklemiş olduğunuz plus paket özelliklikleri anında aktif edilmektedir. Yanlız diğer özel ayrıcalıklar ( Üretim/Toplama Sıfırlama, Karakter geri getirme) bir sonraki gün aktif olmaktadır. İKV Kutu Özel Sürüm ile e-pin aktivasyon yaptıktan bir gün sonra sağladığı özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.Laz61 yazdı:ağalar ben 1 aylık plus aldım 5 gün sonra kutu aldım bu yeni gelen sıfırlamada sıfırlamayı yapamıyorum nedeni nedir acaba 1 aylık plus bittikten sonra mı kutu aktif oluyo çarda anlamadım bi bilgisi olan cevap versin
Peki daha önce kutu alanlar bir daha almıyacak sanırı dimi.
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
peki benim normal plus yüklü. 12/10/2010 tarihinde biticek şimdi kutu alsam plusı aktive etsem ve bir gün sonra karakter geri getirmeyi denesem olur mu ? yoksa 12sine kadar beklemek zorunda mıyım ??Orti yazdı:İKV Kutu Özel Sürüm'den yüklemiş olduğunuz plus paket özelliklikleri anında aktif edilmektedir. Yanlız diğer özel ayrıcalıklar ( Üretim/Toplama Sıfırlama, Karakter geri getirme) bir sonraki gün aktif olmaktadır. İKV Kutu Özel Sürüm ile e-pin aktivasyon yaptıktan bir gün sonra sağladığı özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.Laz61 yazdı:ağalar ben 1 aylık plus aldım 5 gün sonra kutu aldım bu yeni gelen sıfırlamada sıfırlamayı yapamıyorum nedeni nedir acaba 1 aylık plus bittikten sonra mı kutu aktif oluyo çarda anlamadım bi bilgisi olan cevap versin
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd