Kutu Hakkında yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Kutu Hakkında yardım

Mesaj gönderen Laz61 »

ağalar ben 1 aylık plus aldım 5 gün sonra kutu aldım bu yeni gelen sıfırlamada sıfırlamayı yapamıyorum nedeni nedir acaba 1 aylık plus bittikten sonra mı kutu aktif oluyo çarda anlamadım bi bilgisi olan cevap versin
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kutu Hakkında yardım

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Normal Plusun Üzerine Eklediysen Özel Kutudaki Plus'u Normali Bitip Yenisi Aktif Olunca Sıfırlayabilirsin Puanları.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Laz61 yazdı:ağalar ben 1 aylık plus aldım 5 gün sonra kutu aldım bu yeni gelen sıfırlamada sıfırlamayı yapamıyorum nedeni nedir acaba 1 aylık plus bittikten sonra mı kutu aktif oluyo çarda anlamadım bi bilgisi olan cevap versin
İKV Kutu Özel Sürüm'den yüklemiş olduğunuz plus paket özelliklikleri anında aktif edilmektedir. Yanlız diğer özel ayrıcalıklar ( Üretim/Toplama Sıfırlama, Karakter geri getirme) bir sonraki gün aktif olmaktadır. İKV Kutu Özel Sürüm ile e-pin aktivasyon yaptıktan bir gün sonra sağladığı özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Gsxmuco
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gsxmuco »

Peki daha önce kutu alanlar bir daha almıyacak sanırı dimi.
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leqendxkinq »

Orti yazdı:
Laz61 yazdı:ağalar ben 1 aylık plus aldım 5 gün sonra kutu aldım bu yeni gelen sıfırlamada sıfırlamayı yapamıyorum nedeni nedir acaba 1 aylık plus bittikten sonra mı kutu aktif oluyo çarda anlamadım bi bilgisi olan cevap versin
İKV Kutu Özel Sürüm'den yüklemiş olduğunuz plus paket özelliklikleri anında aktif edilmektedir. Yanlız diğer özel ayrıcalıklar ( Üretim/Toplama Sıfırlama, Karakter geri getirme) bir sonraki gün aktif olmaktadır. İKV Kutu Özel Sürüm ile e-pin aktivasyon yaptıktan bir gün sonra sağladığı özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.
peki benim normal plus yüklü. 12/10/2010 tarihinde biticek şimdi kutu alsam plusı aktive etsem ve bir gün sonra karakter geri getirmeyi denesem olur mu ? yoksa 12sine kadar beklemek zorunda mıyım ??
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd

“Genel Etkileşim” sayfasına dön