KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Kasa çarım Hakkııı yı Büyücüxzombii çalmıştır. Kendisi çarı geri almak için 20m vermemi istedi. Bu şerefsizler yüzünden lodos oluom
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.

Mesaj gönderen fenerli73 »

Batuhangs730 yazdı:Kasa çarım Hakkııı yı Büyücüxzombii çalmıştır. Kendisi çarı geri almak için 20m vermemi istedi. Bu şerefsizler yüzünden lodos oluom

Hay o çaLanın eLLeri dert qörMesin...eLLerine saqLık onun
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
krizantem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen krizantem »

fenerli73 yazdı:
Hay o çaLanın eLLeri dert qörMesin...eLLerine saqLık onun
Resim
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

İnşallah diğerLerinde caLınırda kurtuLuruz
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kotuxruya »

Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yok ;) ha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım ;) geçmiş olsun der geçerim . Unutmadan ekleim düşmanımda soyuldugunda geçmiş olsun yazdım geçtim ;)
En son kotuxruya tarafından 20 Eyl 2010 15:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sukumiyee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sukumiyee »

Seni sevmem ama çalan a söyleyceğim şey senın *** *** :D
En son Sukumiyee tarafından 20 Eyl 2010 15:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ottopsylancet Ufuk
Gel ne olursan ol yine gel
Hz.Mevlana

SANCAK SUNUCUSU

Yaz dostum Sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı

Yatsam Dahi Hapis Çıkışıda var Kapişş
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sukumiyee yazdı:
VatanXLydeR yazdı: İnşallah diğerLerinde caLınırda kurtuLuruz

Allah o günleride gösterir inş

Sana bir soru o hırsızdan farkın ne ? Söyleim ben bunlarında eline fırsat verin bunlarda soyar hesapları çünkü belli ediorlar emekleri hiçe sayıorlar
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

kotuxruya yazdı:Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yok ;) ha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım ;) geçmiş olsun der geçerim . Unutmadan ekleim düşmanımda soyuldugunda geçmiş olsun yazdım geçtim ;)

Boş konuşacagına oyuna girip bak batuhangs adlı kişinin yaptıklarına.
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

VatanXLydeR yazdı:
kotuxruya yazdı:Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yok ;) ha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım ;) geçmiş olsun der geçerim . Unutmadan ekleim düşmanımda soyuldugunda geçmiş olsun yazdım geçtim ;)
Boş konuşacagına oyuna girip bak batuhangs adlı kişinin yaptıklarına.

Sus tosbik ne yapıo hırsızlıkmı yapıor yapıorsa delilini yolla banlasınlar çocuklukmu yapıor ortalıgımı karıştırıor rahatsız haraketlerdemi bulunuyor alırsın ss şikayet edersin ama emegi boşa sayamazsın önce insanlıgı ögrenin seninde hesabın soyulsunda az gülelim BU HERİFİN HESABINI SOYACAK ADAMA AÇIK ÇEK VERİORM 1 MİLYAR OYUNN PARASINI BEN ÖDÜYCEM maksat eglence deilmi :D

Çok ciddiyim bu herifin hesabını soycak adama açık çek veriorum item para ne isterse ben karşılıycam soysun hesabı bizde az eglenelim
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ha emegi çalmışsın ha emegi küçük görmüşsün aynı kapıdır bunlar bi halt yaptıklarını sanıorlar ama kim soyulursa soyulsun biz üzülürüz şimdi gelip burda çirkefleşir bunlar diorum yapcagın açık adam küfürbazmı rahatsız edici hareketlerimi var hırsızmı alırsın ss yollarsın yoksa yorum yapmazsın ;) RoA lı bir üyeden fazlası beklenemez :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön