KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.
Kasa çarım Hakkııı yı Büyücüxzombii çalmıştır. Kendisi çarı geri almak için 20m vermemi istedi. Bu şerefsizler yüzünden lodos oluom
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Re: KASA ÇARIM HAKKIII BÜYÜCÜXZOMBİİ TARAFINDAN ÇALINMIŞTIR.
Batuhangs730 yazdı:Kasa çarım Hakkııı yı Büyücüxzombii çalmıştır. Kendisi çarı geri almak için 20m vermemi istedi. Bu şerefsizler yüzünden lodos oluom
Hay o çaLanın eLLeri dert qörMesin...eLLerine saqLık onun

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

fenerli73 yazdı:
Hay o çaLanın eLLeri dert qörMesin...eLLerine saqLık onun

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İnşallah diğerLerinde caLınırda kurtuLuruz
Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yok
ha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım
geçmiş olsun der geçerim . Unutmadan ekleim düşmanımda soyuldugunda geçmiş olsun yazdım geçtim
En son kotuxruya tarafından 20 Eyl 2010 15:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Seni sevmem ama çalan a söyleyceğim şey senın *** *** 
En son Sukumiyee tarafından 20 Eyl 2010 15:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ottopsylancet Ufuk
Gel ne olursan ol yine gel
Hz.Mevlana
SANCAK SUNUCUSU
Yaz dostum Sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı
Yatsam Dahi Hapis Çıkışıda var Kapişş
Gel ne olursan ol yine gel
Hz.Mevlana
SANCAK SUNUCUSU
Yaz dostum Sarı çizmeli mehmet ağa bir gün öder hesabı
Yatsam Dahi Hapis Çıkışıda var Kapişş
Sukumiyee yazdı:VatanXLydeR yazdı: İnşallah diğerLerinde caLınırda kurtuLuruz
Allah o günleride gösterir inş
Sana bir soru o hırsızdan farkın ne ? Söyleim ben bunlarında eline fırsat verin bunlarda soyar hesapları çünkü belli ediorlar emekleri hiçe sayıorlar
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
kotuxruya yazdı:Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yokha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım
geçmiş olsun der geçerim . Unutmadan ekleim düşmanımda soyuldugunda geçmiş olsun yazdım geçtim
![]()
Boş konuşacagına oyuna girip bak batuhangs adlı kişinin yaptıklarına.
VatanXLydeR yazdı:Boş konuşacagına oyuna girip bak batuhangs adlı kişinin yaptıklarına.kotuxruya yazdı:Bunlar nasıl birer söylemdir inş . dierleride çalınırda kurtuluruz falan saygısızlıgın kendini bilmezligin daniskası düşmanın dahi olsa böyle denilmez . Emege saygısızlıgı sadece hırsızlarmı yapar ? hayır buyrun arada bi fark yokha emegi çalmışsın ha emegiyle dalga geçmişsin aynı kapıya çıkar insanlar bazen ufak sözlerle kendilerini belli ederler bu batuhanı sevmem ama dierleride çalınsın kurtulalım veya daha başka söz yazmam çünkü insanım
![]()
Sus tosbik ne yapıo hırsızlıkmı yapıor yapıorsa delilini yolla banlasınlar çocuklukmu yapıor ortalıgımı karıştırıor rahatsız haraketlerdemi bulunuyor alırsın ss şikayet edersin ama emegi boşa sayamazsın önce insanlıgı ögrenin seninde hesabın soyulsunda az gülelim BU HERİFİN HESABINI SOYACAK ADAMA AÇIK ÇEK VERİORM 1 MİLYAR OYUNN PARASINI BEN ÖDÜYCEM maksat eglence deilmi
Çok ciddiyim bu herifin hesabını soycak adama açık çek veriorum item para ne isterse ben karşılıycam soysun hesabı bizde az eglenelim
Ha emegi çalmışsın ha emegi küçük görmüşsün aynı kapıdır bunlar bi halt yaptıklarını sanıorlar ama kim soyulursa soyulsun biz üzülürüz şimdi gelip burda çirkefleşir bunlar diorum yapcagın açık adam küfürbazmı rahatsız edici hareketlerimi var hırsızmı alırsın ss yollarsın yoksa yorum yapmazsın
RoA lı bir üyeden fazlası beklenemez