Meteora 2. bir giriş LODOS larında Hakkı !!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Swiadectwo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Meteora 2. bir giriş LODOS larında Hakkı !!!

Mesaj gönderen Swiadectwo »

Bugün skype de arkadaşlarla konuşuyoruz aklıma bu olay geldi :) nerden estiyse artıq ama haklıyım [HAKLIYIZ] arzlar elini kolunu sallayarak geziyolar ama biz meterora girmek için bütün KARİZMAMIZI harçıyoruz .... :lol:

Nasıl ki ARZ lar mısıra giremiyodu HASEKİ yi açtınız.

Biz LODOS lar da KOMUTAN dan geçemiyoruz.

Lütfen Degerlendirilsin. :oops: :oops: :oops:
Sunucu:Eminönü
Klan:Lodos
Rütbe:2 Yıldız
Küfür seviyesi:yüksek
Komedi:Yüksek
Saygı:Yüksek

Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Re: Meteora 2. bir giriş LODOS larında Hakkı !!!

Mesaj gönderen ARGOS »

Karizma yok .Adamlara karizma yok artık geçelim diyorum adamlar daha da dalıyor.Ama kendileri gelip hasekide yalvarmayı iyi biliyorlar.Geçenlerde adamın biri gelmiş ben ve 1 kişi daha hasekideyiz.Lütfen bırakın geçeyim karizmam yok dedi .İnsanlık bende kalsın dedim VE GEÇİRDİM.Ondan sonra biri daha geldi o da abi lütfen bırak geçeyim dedi.O da geçti.Ertesi gün meteorda acil bir işim vardı ve meteora inecegm zaman komutana yaklaştım ve arkadaşlar bırakın geçeyim acil bir işim var dedim ama kestiler.Karizma 0 olana kadar kestiler.Karizma 0 oldu karizmam yok artık bırakın geçeyim diyorum yine geçirmiyorlar.Artık nasıl sinirlenmişim ki sövdüm.Geçenden hiç arz yoktu komutanda tam meteora inmeye çalıştıgmda arzın birisi geldi bana alışveriş açtı.Alışverişi kapatana kadar kesti.Yani kendileri yalvarıyorlar bırakalım diye konu biz olunca affetmiyorlar.Şİmdi 1 level arz bile görsem dalıyorum.İsterse küfür etsin.Gelelim kapı konusuna.Bu konu hakkında forumda neredeyse 10 tane konu vardır en az.Ama hala bir gelişme söz konusu degildir.Eminim ki Yöneticiler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlar.Bekleyelim.Kapı için uygun zamanı bekliyorlardır.Ama artık meteora bir kapı ytapılması şart oldu.
:!:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Ayıp be biz meteordan eminönüne sizdem çok daha zor güçlükle çıkıyoruz 1 kişi dedimi meteordan eminönüe giriş vallaha ağlayan lodoslar :D
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Karizma yok .Adamlara karizma yok artık geçelim diyorum adamlar daha da dalıyor.Ama kendileri gelip hasekide yalvarmayı iyi biliyorlar.Geçenlerde adamın biri gelmiş ben ve 1 kişi daha hasekideyiz.Lütfen bırakın geçeyim karizmam yok dedi .İnsanlık bende kalsın dedim VE GEÇİRDİM.Ondan sonra biri daha geldi o da abi lütfen bırak geçeyim dedi.O da geçti.Ertesi gün meteorda acil bir işim vardı ve meteora inecegm zaman komutana yaklaştım ve arkadaşlar bırakın geçeyim acil bir işim var dedim ama kestiler.Karizma 0 olana kadar kestiler.Karizma 0 oldu karizmam yok artık bırakın geçeyim diyorum yine geçirmiyorlar.Artık nasıl sinirlenmişim ki sövdüm.Geçenden hiç arz yoktu komutanda tam meteora inmeye çalıştıgmda arzın birisi geldi bana alışveriş açtı.Alışverişi kapatana kadar kesti.Yani kendileri yalvarıyorlar bırakalım diye konu biz olunca affetmiyorlar.Şİmdi 1 level arz bile görsem dalıyorum.İsterse küfür etsin.Gelelim kapı konusuna.Bu konu hakkında forumda neredeyse 10 tane konu vardır en az.Ama hala bir gelişme söz konusu degildir.Eminim ki Yöneticiler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlar.Bekleyelim.Kapı için uygun zamanı bekliyorlardır.Ama artık meteora bir kapı ytapılması şart oldu.

Sen çok film izlemişin ;)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

İşi olan klana girmesin kpleri gözden çıkarsın adamlar klana girip kp kasıyorlar aç gözlü diyorsunuz. Onları amacı zaten kp kasmak başka ne yapılacak klanda. Klanda adam kesilir. ;) Lodoslar eminönüne geçemiyorsa biz de meteora geçemiyoruz. ;) Haseki sancağınıza yakın olduğu için yarı yarıya bir çözüm sayılır. Ayrıca migrat sizin elinizde denilecek kadar himayenizde. ;) Halinize razı olun çünkü yeterli sebepler yok. Benim cevaplarıma gerçekçi cevaplar verin lodosların lehine mail atayım desteğe.. ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
Swiadectwo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Swiadectwo »

Noxstress lan allahın ezosu sana zaten gıcıgım lan canım 30 ken kesiyon. 100 kende yalvarıyon abi nolur kesme kp satıyomm /nah :D :D :D :D :D
Sunucu:Eminönü
Klan:Lodos
Rütbe:2 Yıldız
Küfür seviyesi:yüksek
Komedi:Yüksek
Saygı:Yüksek

Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

1EngiN1 yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Karizma yok .Adamlara karizma yok artık geçelim diyorum adamlar daha da dalıyor.Ama kendileri gelip hasekide yalvarmayı iyi biliyorlar.Geçenlerde adamın biri gelmiş ben ve 1 kişi daha hasekideyiz.Lütfen bırakın geçeyim karizmam yok dedi .İnsanlık bende kalsın dedim VE GEÇİRDİM.Ondan sonra biri daha geldi o da abi lütfen bırak geçeyim dedi.O da geçti.Ertesi gün meteorda acil bir işim vardı ve meteora inecegm zaman komutana yaklaştım ve arkadaşlar bırakın geçeyim acil bir işim var dedim ama kestiler.Karizma 0 olana kadar kestiler.Karizma 0 oldu karizmam yok artık bırakın geçeyim diyorum yine geçirmiyorlar.Artık nasıl sinirlenmişim ki sövdüm.Geçenden hiç arz yoktu komutanda tam meteora inmeye çalıştıgmda arzın birisi geldi bana alışveriş açtı.Alışverişi kapatana kadar kesti.Yani kendileri yalvarıyorlar bırakalım diye konu biz olunca affetmiyorlar.Şİmdi 1 level arz bile görsem dalıyorum.İsterse küfür etsin.Gelelim kapı konusuna.Bu konu hakkında forumda neredeyse 10 tane konu vardır en az.Ama hala bir gelişme söz konusu degildir.Eminim ki Yöneticiler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlar.Bekleyelim.Kapı için uygun zamanı bekliyorlardır.Ama artık meteora bir kapı ytapılması şart oldu.

Sen çok film izlemişin ;)
Evet ben çok film izledim ama o filmlerin heepsi hayat filmi yani canlı.Ben doğruları ortaya koyunca öyle olur zaten.Hasekide yalvarıp komutanda keseni çok gördük.Fazla lafın geregi yok.Yarası olan gocunur.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Kısaca oyunda arzlar GM ve DEV ler tarafından daha çok tutuluyorlar bunu kimse ama kimse inkar etmesin LÜTFEN.
Kullanıcı avatarı
Beast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Beast »

Swiadectwo yazdı:Noxstress lan allahın ezosu sana zaten gıcıgım lan canım 30 ken kesiyon. 100 kende yalvarıyon abi nolur kesme kp satıyomm /nah :D :D :D :D :D
ezo ? seninde yalvardığın günler olmuştur arkadaşlar tartışmayın meteordan geçemiyoz bbizde sesimizi çıkartıyomuyuz GM Ve Dev ler geriktirirse yapar ;)
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Beast yazdı:
Swiadectwo yazdı:Noxstress lan allahın ezosu sana zaten gıcıgım lan canım 30 ken kesiyon. 100 kende yalvarıyon abi nolur kesme kp satıyomm /nah :D :D :D :D :D
ezo ? seninde yalvardığın günler olmuştur arkadaşlar tartışmayın meteordan geçemiyoz bbizde sesimizi çıkartıyomuyuz GM Ve Dev ler geriktirirse yapar ;)
Kardeşim laf anlamaz bu sen boşver isteyen IIBoSNiaNII arkadaşımıza sorar ondan karizma alırken bu sürekli dalıyordu bikaç canım kalınca oturmama izin veriyordu bi kere canım dolsun hemen vuruyordu ben de Bosnian'a söledim antreponun önüne gittik bu oraya geldi sonra ben bu saldırınca daldım içeri kaçtı sonra çıktı canım az diye ben girdim dakikalarca içerde kaldım en ufak bi yalvarmam varsa senden şerefsizim (ki bu büyük şerefsizliktir) ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön