Nasıl ki ARZ lar mısıra giremiyodu HASEKİ yi açtınız.
Biz LODOS lar da KOMUTAN dan geçemiyoruz.
Lütfen Degerlendirilsin.
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Karizma yok .Adamlara karizma yok artık geçelim diyorum adamlar daha da dalıyor.Ama kendileri gelip hasekide yalvarmayı iyi biliyorlar.Geçenlerde adamın biri gelmiş ben ve 1 kişi daha hasekideyiz.Lütfen bırakın geçeyim karizmam yok dedi .İnsanlık bende kalsın dedim VE GEÇİRDİM.Ondan sonra biri daha geldi o da abi lütfen bırak geçeyim dedi.O da geçti.Ertesi gün meteorda acil bir işim vardı ve meteora inecegm zaman komutana yaklaştım ve arkadaşlar bırakın geçeyim acil bir işim var dedim ama kestiler.Karizma 0 olana kadar kestiler.Karizma 0 oldu karizmam yok artık bırakın geçeyim diyorum yine geçirmiyorlar.Artık nasıl sinirlenmişim ki sövdüm.Geçenden hiç arz yoktu komutanda tam meteora inmeye çalıştıgmda arzın birisi geldi bana alışveriş açtı.Alışverişi kapatana kadar kesti.Yani kendileri yalvarıyorlar bırakalım diye konu biz olunca affetmiyorlar.Şİmdi 1 level arz bile görsem dalıyorum.İsterse küfür etsin.Gelelim kapı konusuna.Bu konu hakkında forumda neredeyse 10 tane konu vardır en az.Ama hala bir gelişme söz konusu degildir.Eminim ki Yöneticiler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlar.Bekleyelim.Kapı için uygun zamanı bekliyorlardır.Ama artık meteora bir kapı ytapılması şart oldu.
:!:
Evet ben çok film izledim ama o filmlerin heepsi hayat filmi yani canlı.Ben doğruları ortaya koyunca öyle olur zaten.Hasekide yalvarıp komutanda keseni çok gördük.Fazla lafın geregi yok.Yarası olan gocunur.1EngiN1 yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Karizma yok .Adamlara karizma yok artık geçelim diyorum adamlar daha da dalıyor.Ama kendileri gelip hasekide yalvarmayı iyi biliyorlar.Geçenlerde adamın biri gelmiş ben ve 1 kişi daha hasekideyiz.Lütfen bırakın geçeyim karizmam yok dedi .İnsanlık bende kalsın dedim VE GEÇİRDİM.Ondan sonra biri daha geldi o da abi lütfen bırak geçeyim dedi.O da geçti.Ertesi gün meteorda acil bir işim vardı ve meteora inecegm zaman komutana yaklaştım ve arkadaşlar bırakın geçeyim acil bir işim var dedim ama kestiler.Karizma 0 olana kadar kestiler.Karizma 0 oldu karizmam yok artık bırakın geçeyim diyorum yine geçirmiyorlar.Artık nasıl sinirlenmişim ki sövdüm.Geçenden hiç arz yoktu komutanda tam meteora inmeye çalıştıgmda arzın birisi geldi bana alışveriş açtı.Alışverişi kapatana kadar kesti.Yani kendileri yalvarıyorlar bırakalım diye konu biz olunca affetmiyorlar.Şİmdi 1 level arz bile görsem dalıyorum.İsterse küfür etsin.Gelelim kapı konusuna.Bu konu hakkında forumda neredeyse 10 tane konu vardır en az.Ama hala bir gelişme söz konusu degildir.Eminim ki Yöneticiler bu konu üzerinde çalışma yapıyorlar.Bekleyelim.Kapı için uygun zamanı bekliyorlardır.Ama artık meteora bir kapı ytapılması şart oldu.
:!:
Sen çok film izlemişin
ezo ? seninde yalvardığın günler olmuştur arkadaşlar tartışmayın meteordan geçemiyoz bbizde sesimizi çıkartıyomuyuz GM Ve Dev ler geriktirirse yaparSwiadectwo yazdı:Noxstress lan allahın ezosu sana zaten gıcıgım lan canım 30 ken kesiyon. 100 kende yalvarıyon abi nolur kesme kp satıyomm /nah![]()
![]()
![]()
![]()
Kardeşim laf anlamaz bu sen boşver isteyen IIBoSNiaNII arkadaşımıza sorar ondan karizma alırken bu sürekli dalıyordu bikaç canım kalınca oturmama izin veriyordu bi kere canım dolsun hemen vuruyordu ben de Bosnian'a söledim antreponun önüne gittik bu oraya geldi sonra ben bu saldırınca daldım içeri kaçtı sonra çıktı canım az diye ben girdim dakikalarca içerde kaldım en ufak bi yalvarmam varsa senden şerefsizim (ki bu büyük şerefsizliktir)Beast yazdı:ezo ? seninde yalvardığın günler olmuştur arkadaşlar tartışmayın meteordan geçemiyoz bbizde sesimizi çıkartıyomuyuz GM Ve Dev ler geriktirirse yaparSwiadectwo yazdı:Noxstress lan allahın ezosu sana zaten gıcıgım lan canım 30 ken kesiyon. 100 kende yalvarıyon abi nolur kesme kp satıyomm /nah![]()
![]()
![]()
![]()