Saldırlar Olsa ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Saldırlar Olsa ?

Mesaj gönderen Reymond »

arkadaşlar bazı günlerde etkininlik olarak gerçekleştirilerek bazı canavarlar eminönü bab ali gibi yerlere saldırıalr düzenlense mesela meran muafızlar eminönüyü bassa eski handanda felan savaslar yasansa oyuna biraz daha renk katmaz mı ? mesela taşkanat saldırıları olmuş tarihcede okumuşdum kadim hidra felan eminönüye cıkmış büyük savaslar yasamış yaratıklara karşı ozaman bu savaslara benzer savaslar yasansa nasıl olurdu sizce :?:
<)
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Re: Saldırlar Olsa ?

Mesaj gönderen MykonS »

Güzel Olabilir ama yönetim bilgi vermeyecek ansızın
aslında hidra yeniden eminönünede çıkabilir fena fikir deil
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

kadim karizmayı cizdirdi hangi yüzle cıkcak 3 tane büyücü kesmiş onu :mrgreen: :mrgreen:
<)
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Reymond yazdı:kadim karizmayı cizdirdi hangi yüzle cıkcak 3 tane büyücü kesmiş onu :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
kadım balıkcı ıdruse dalsa yada lodos kaleye :D
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

ibrahimking yazdı:
Reymond yazdı:kadim karizmayı cizdirdi hangi yüzle cıkcak 3 tane büyücü kesmiş onu :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
kadım balıkcı ıdruse dalsa yada lodos kaleye :D
bence sana dalsın kadım
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

ama buz büyücüleri olsun meran muafızlar olsun gece takipcileri taş kanatlar ve ezik cinler :D cıksa fena olmaz arzlar ve lodoslar o gün birleşse bütün herkez toplansa yaratıkalara karşı savassa mesela ilk önce domuzkenti meranlar bassın bi güzel :D orayı koruyalım sonra tabi 200 meran gibi bir sayı olsun :D kesmez milleti 10 15 tanecik meran :D zaten domuzkentin orda merdivenler varya işde orda büyüler felan saklanır :D baya bir geberir meranlar bu yüzden sayı baya fazla olsun bir anda gelsinler işde domuzkenti korundukdan sonraki günde sabah herkez oyuna girdiğinde domuz kenti meranlar ele geçirmiş olsun hatta köprüden bab aliye doğru ilerlesinler orayıda geçsinler :D eminönüde çok büyük bir savas yasansın hatta bütün eminönü ordaki kanlı savasa katılsın çok büyük bir savas ama :D ama domuzkente meranların güçleri yüksek olsun (senaryoya göre gidelimde :D domuzkent kesinlikle ele geçirilsin ve bab ali ) işde sonra eminönüde mısırn oradaki boş alanda dev bir savas o savasda meranların güçleri biraz az olsun ee nede olsa savas yorgunu hepsi :D işde bizde ordan onları yavas yavas geri püskürtelim sonra bab aliyi alalım sonrada domuzkent ve herşeyde eskisi gibi devam etsin :D
<)
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Hydrogenx »

Çok eskiden oyun içerisinde de oluyordu zaten. Ben çok iyi hatırlıyorum oyunda taşkanatlarin jandarma aliye kadar geldiğini. Bi çok defa jandarma Ali'nin cesediyle karşılaştım :) şimdiki o uçak ve civarında bol bol taskanat bulunurdu. Ayrica aynı dönemde tepegöz ve kurtadam saldırıları da olmuştu. Ama tabi bu dediklerim beta döneminde yada beta dönemine yakin zamanlarda olmuştu. Meteor bölgesi bile o dönemden sonra açılıyordu sanirim :D ama simdi bu tip saldırılar pek gerçekleşmiyor, gerek oyun gerekse senaryo gereği. Yana Gmlerin insiyatifinde olan bir durum.
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Onu bunu bilmem asıl eğlenceli olan cehennem tazısının gelmesi...
Tüm Lodos'lara süpürme at ondan sonra çek bir Cehennem Tazısı tamam işte hepsi öldü tek seferde 500 kpden fazla kasarsın... :D :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Icha
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Icha »

bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom... :D
Yapım halinde...
under construction..
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Hydrogenx »

Icha yazdı:bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom... :D
Hay Allah, bombacilar kovalasin seni emi ;); Halime teyze ne zaman Halime ana oldu;)
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön