Saldırlar Olsa ?
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Saldırlar Olsa ?
arkadaşlar bazı günlerde etkininlik olarak gerçekleştirilerek bazı canavarlar eminönü bab ali gibi yerlere saldırıalr düzenlense mesela meran muafızlar eminönüyü bassa eski handanda felan savaslar yasansa oyuna biraz daha renk katmaz mı ? mesela taşkanat saldırıları olmuş tarihcede okumuşdum kadim hidra felan eminönüye cıkmış büyük savaslar yasamış yaratıklara karşı ozaman bu savaslara benzer savaslar yasansa nasıl olurdu sizce :?:
<)
Re: Saldırlar Olsa ?
Güzel Olabilir ama yönetim bilgi vermeyecek ansızın
aslında hidra yeniden eminönünede çıkabilir fena fikir deil
aslında hidra yeniden eminönünede çıkabilir fena fikir deil

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
kadim karizmayı cizdirdi hangi yüzle cıkcak 3 tane büyücü kesmiş onu :mrgreen: :mrgreen:
<)
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
:mrgreen: :mrgreen:Reymond yazdı:kadim karizmayı cizdirdi hangi yüzle cıkcak 3 tane büyücü kesmiş onu :mrgreen: :mrgreen:
kadım balıkcı ıdruse dalsa yada lodos kaleye
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
bence sana dalsın kadımibrahimking yazdı::mrgreen: :mrgreen:Reymond yazdı:kadim karizmayı cizdirdi hangi yüzle cıkcak 3 tane büyücü kesmiş onu :mrgreen: :mrgreen:
kadım balıkcı ıdruse dalsa yada lodos kaleye
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
ama buz büyücüleri olsun meran muafızlar olsun gece takipcileri taş kanatlar ve ezik cinler
cıksa fena olmaz arzlar ve lodoslar o gün birleşse bütün herkez toplansa yaratıkalara karşı savassa mesela ilk önce domuzkenti meranlar bassın bi güzel
orayı koruyalım sonra tabi 200 meran gibi bir sayı olsun
kesmez milleti 10 15 tanecik meran
zaten domuzkentin orda merdivenler varya işde orda büyüler felan saklanır
baya bir geberir meranlar bu yüzden sayı baya fazla olsun bir anda gelsinler işde domuzkenti korundukdan sonraki günde sabah herkez oyuna girdiğinde domuz kenti meranlar ele geçirmiş olsun hatta köprüden bab aliye doğru ilerlesinler orayıda geçsinler
eminönüde çok büyük bir savas yasansın hatta bütün eminönü ordaki kanlı savasa katılsın çok büyük bir savas ama
ama domuzkente meranların güçleri yüksek olsun (senaryoya göre gidelimde
domuzkent kesinlikle ele geçirilsin ve bab ali ) işde sonra eminönüde mısırn oradaki boş alanda dev bir savas o savasda meranların güçleri biraz az olsun ee nede olsa savas yorgunu hepsi
işde bizde ordan onları yavas yavas geri püskürtelim sonra bab aliyi alalım sonrada domuzkent ve herşeyde eskisi gibi devam etsin 
<)
Çok eskiden oyun içerisinde de oluyordu zaten. Ben çok iyi hatırlıyorum oyunda taşkanatlarin jandarma aliye kadar geldiğini. Bi çok defa jandarma Ali'nin cesediyle karşılaştım
şimdiki o uçak ve civarında bol bol taskanat bulunurdu. Ayrica aynı dönemde tepegöz ve kurtadam saldırıları da olmuştu. Ama tabi bu dediklerim beta döneminde yada beta dönemine yakin zamanlarda olmuştu. Meteor bölgesi bile o dönemden sonra açılıyordu sanirim
ama simdi bu tip saldırılar pek gerçekleşmiyor, gerek oyun gerekse senaryo gereği. Yana Gmlerin insiyatifinde olan bir durum.
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Onu bunu bilmem asıl eğlenceli olan cehennem tazısının gelmesi...
Tüm Lodos'lara süpürme at ondan sonra çek bir Cehennem Tazısı tamam işte hepsi öldü tek seferde 500 kpden fazla kasarsın...
Tüm Lodos'lara süpürme at ondan sonra çek bir Cehennem Tazısı tamam işte hepsi öldü tek seferde 500 kpden fazla kasarsın...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom...
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
Hay Allah, bombacilar kovalasin seni emiIcha yazdı:bombacılar bassın eminönünü...küçük lvllar bankacıya ulaklık ederken ya da halime ananın ilaçlarını yetiştirirken...bom..bom..bombom da bombom...![]()
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳