Öncelikle bu konuya '' boş konu, gereksiz vs '' yaftalarını yapıştırmayın lütfen yaşadığım olaylardan ötürü yazıyorum yazarsanızda canınız sağolsun ...
Evet oyunda beni tanımayanlar / tanımadığımı düşündüğüm insanlar çömez yeni yetme vs gibi kelimeleri kullanıyorlar... Bilmiyorum belki bunları bilmeden o anlık küçük düşürdüm havasıyla söylüyorlardır ...
Her neyse önce gerçek hayattaki kişiliğimden başlayayım
Adım:Taşkın
Soyadım:Öztekin
Yaşım:23
Üniversite 3. sınıftayım elektronik otomasyon bölümünü okuyorum ...
Her neyse gelgelelim oyun hayatıma ...
oyun hayatına 2006 yılında açık beta ile başladım oyunda ilgilimi çeken oyunun türk oyunu olmasaydı her neyse başladık eminönüde artık bir serüvene
Gelgegelim her şey çok güzel giderken kendi saltanatımızda keyfimizi çıkartırken oyun birden 39 lwl ları getirdi benle birlikte bir çok kadim dostum oyunu bıraktı ... sanıyorsam aradan 1 sene ya da daha az geçti 15 ya da 16 nisanda tılsım sunucusu açıldı bende '' Osmanlıbrs '' karakterimle sunucunun açıldığı gün oyuna girdim yılların unutkanlığı ws vardı üzerimizde yine de charı bir yere kadar getirdik ondan sonra tekrar bir oyunu bırakışım oldu o zamana kadar tılsımın ilk oyuncuları arasındayım bazı dostlarım çok az kişi bilir her neyse oyuna tekrar tılsımda devam ettim bu zamana kadar adını sanını duymadığım adamlar bizi geçmiş bize artistlik taslar olmuş o dönemde kurtlar loncasına katıldım o zamanda pek büyük bir lonca değildik fakat yine de tılsımın belli başlıları arasındaydık büyük emekler verdim hem loncama hem oyuna hem sunucuya her neyse ...
Lonca charımın adı Kurtlarxcellatı'ydı sonra bir vs nedeniyle o charımı sildim Kurtlarxmuntazam charımı açtım ..
şimdi bunu niçin yazdım diye soranlar olmasın daha dün nfs isimli ne idüğü belirsiz adam 2-3 item yaptı diye bana çömez demeye kalkıştı bundan öncede bilmeyenler sürekli söylüyordu artık bilmeyende kalmasın ben bana bu lafları söyleyen çoğu kişi kıçını yıkayamezken elimde afişlerle oyunu internet kafelere yükletmek için bir bir dolaşıyordum [GM]Abura ve Askalon çok iyi bilirler kendimi övmüyorum fakat her yerde 2-3 item yapan kendisini oyunun efsanesi ilan ediyor bu oyunun efsaneleri bizlerdik kimse unutmasın ...
Sessizliğimi fırsat edinip bize ahkam kesmeye çalışanlar unutmasın ki ben sessizliğimi bozarsam tam bozarım..