Kurtlarxmuntazam ( Taşkın Öztekin ) Tanımayanlara ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Kurtlarxmuntazam ( Taşkın Öztekin ) Tanımayanlara ...

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Selam olsun herkese,

Öncelikle bu konuya '' boş konu, gereksiz vs '' yaftalarını yapıştırmayın lütfen yaşadığım olaylardan ötürü yazıyorum yazarsanızda canınız sağolsun ...

Evet oyunda beni tanımayanlar / tanımadığımı düşündüğüm insanlar çömez yeni yetme vs gibi kelimeleri kullanıyorlar... Bilmiyorum belki bunları bilmeden o anlık küçük düşürdüm havasıyla söylüyorlardır ...

Her neyse önce gerçek hayattaki kişiliğimden başlayayım

Adım:Taşkın
Soyadım:Öztekin
Yaşım:23
Üniversite 3. sınıftayım elektronik otomasyon bölümünü okuyorum ...

Her neyse gelgelelim oyun hayatıma ...

oyun hayatına 2006 yılında açık beta ile başladım oyunda ilgilimi çeken oyunun türk oyunu olmasaydı her neyse başladık eminönüde artık bir serüvene :) arkasından teşkilat beyaz köşk vs vs geldi ... beta döneminin dışında hatırlayanlar çok iyi bilir '' 29 lar '' dönemi Kripin apanın meteor tipi çarşı usulü silahların şimdiki iridyum budaksız Yücelen itemlerin yerine geçtiği dönemdi o dönemde Beyaz köşkün efsanelerndindik ... DuMaN Zbidyy CoMpLex ve ben : XXXTAŞKINXXX ve Blackkurt o dönemde beyaz köşkün başını çeken kişilerdik hem item hemde şöhret anlamında ... her neyse yine bilenler bilir O dönemlerde server sıralamaları yapılır klan savaşlarına göre bende o dönem beyaz köşk Server 4. süydüm ;)

Gelgegelim her şey çok güzel giderken kendi saltanatımızda keyfimizi çıkartırken oyun birden 39 lwl ları getirdi benle birlikte bir çok kadim dostum oyunu bıraktı ... sanıyorsam aradan 1 sene ya da daha az geçti 15 ya da 16 nisanda tılsım sunucusu açıldı bende '' Osmanlıbrs '' karakterimle sunucunun açıldığı gün oyuna girdim yılların unutkanlığı ws vardı üzerimizde yine de charı bir yere kadar getirdik ondan sonra tekrar bir oyunu bırakışım oldu o zamana kadar tılsımın ilk oyuncuları arasındayım bazı dostlarım çok az kişi bilir her neyse oyuna tekrar tılsımda devam ettim bu zamana kadar adını sanını duymadığım adamlar bizi geçmiş bize artistlik taslar olmuş o dönemde kurtlar loncasına katıldım o zamanda pek büyük bir lonca değildik fakat yine de tılsımın belli başlıları arasındaydık büyük emekler verdim hem loncama hem oyuna hem sunucuya her neyse ...

Lonca charımın adı Kurtlarxcellatı'ydı sonra bir vs nedeniyle o charımı sildim Kurtlarxmuntazam charımı açtım ..

şimdi bunu niçin yazdım diye soranlar olmasın daha dün nfs isimli ne idüğü belirsiz adam 2-3 item yaptı diye bana çömez demeye kalkıştı bundan öncede bilmeyenler sürekli söylüyordu artık bilmeyende kalmasın ben bana bu lafları söyleyen çoğu kişi kıçını yıkayamezken elimde afişlerle oyunu internet kafelere yükletmek için bir bir dolaşıyordum [GM]Abura ve Askalon çok iyi bilirler kendimi övmüyorum fakat her yerde 2-3 item yapan kendisini oyunun efsanesi ilan ediyor bu oyunun efsaneleri bizlerdik kimse unutmasın ...

Sessizliğimi fırsat edinip bize ahkam kesmeye çalışanlar unutmasın ki ben sessizliğimi bozarsam tam bozarım..
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kurtlarxmuntazam ( Taşkın Öztekin ) Tanımayanlara ...

Mesaj gönderen ibrahimekim »

NFS denılen adam 3 5 gunluk adam oğlum, Abisinin İtem ve paraları ile bir yere gelen adamdır. Ha İtemleri full dizilidir ona birşey diyemem biz item dışında bir çok iş ile ugraştk. Takmana bile gerekyok TAŞKIN
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Yok ibrahim söylediğim gibi yani o ve onun gibiler KIÇLARINI SİLEMEZKEN biz bu oyunu internet kafelere yüklettirmek için elimizde afişlerle dolaşıyorduk herkes haddini bilsin karşılarında 2 günlük çömez yok
ibrahimekim yazdı:NFS denılen adam 3 5 gunluk adam oğlum, Abisinin İtem ve paraları ile bir yere gelen adamdır. Ha İtemleri full dizilidir ona birşey diyemem biz item dışında bir çok iş ile ugraştk. Takmana bile gerekyok TAŞKIN
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

kasaphasan06 yazdı:Yok ibrahim söylediğim gibi yani o ve onun gibiler KIÇLARINI SİLEMEZKEN biz bu oyunu internet kafelere yüklettirmek için elimizde afişlerle dolaşıyorduk herkes haddini bilsin karşılarında 2 günlük çömez yok
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Sariyerli yazdı:
kasaphasan06 yazdı:Yok söylediğim gibi yani o ve onun gibiler KIÇLARINI SİLEMEZKEN biz bu oyunu internet kafelere yüklettirmek için elimizde afişlerle dolaşıyorduk herkes haddini bilsin karşılarında 2 günlük çömez yok
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

ya bırakın o nfs malını paso maden ıtem yansıtır bolgeden her defasında da ac oldugunu ve sırf reklam ıcın yaptıgını yuzune vururum dedıgınız gıbı dunku #@!? bugun kokmus ustunu toprakla ortmek lazım ozaman kokmaz :D:D
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

1-2 gün güncel kalacak ...

GÜNCEL
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
MonaRchy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MonaRchy »

Taşkın abi sıpalarla uğraştıgını bılmıyodum. :D ayrıca nfs denen apaçi de Duhanın emekleriyle oynayan bi adamdır.bildiğim kadar kendıne yasakaşk mıdır nedır öle bi çar açtı hala 47 48 lwl de pineklıyo.yani bunlara yüs verme laf dalaşına bile girme.bunların cinsi soyu sopu nedir Allah bilir ::SS
Hayatı Boyunca Örtü Karşıtı
Sonunda ALLAH Döktü Saçları
İbret Alın Bakın Örtü Düşmanı
Nasıl Tıpış Tıpış Örttü Saçları
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Kendni Anlatmana Gerek Yoktu Bence Sen Kendini Bildikten Sonra..
O Bahsi Geçen Şahısında Ne Mal Olduğu apaçık ortada
Yinede Güncel Dursun Bu Konu Çömezler Öğreniversin.
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

kasaphasan06 yazdı:1-2 gün güncel kalacak ...

GÜNCEL
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]

“Genel Sohbet” sayfasına dön