...::::Lonca Sistemi::::...
- xxxhellboyxxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
...::::Lonca Sistemi::::...
Sayın Game Masterlar lonca sisteminin gelmesini istiyoruz.Her hangi bir loncaya girdiğimizde yeni karakter açmak zorunda kalıyoruz.Ve bu karakterleri 49 kadar kasmak çok zor oluyor.Bu oyunu oynayan çoğu arkadaşımızın evinde bilgisayarı yok ve internet kafeye gitmek zorunda kalıyorlar.İnternet kafelerde hem kasmak çok zor hem de üye adı ve şifremizin çalınma olasılığı çok yüksek sizden ricam oyunun bu açığını kapatmanızı istiyorum.Saygılarımla...
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
Re: ...::::Lonca Sistemi::::...
way gulum leyZGULUM
DESTEKLIYORUM SENI
zaten genel ıletışımde yazmıştım gm lerden bırı ılk sayfaya gelcek dıye yazdı niş gelır beklemedeyız
DESTEKLIYORUM SENI
zaten genel ıletışımde yazmıştım gm lerden bırı ılk sayfaya gelcek dıye yazdı niş gelır beklemedeyız
kanunixxbaşkan
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
abi hayatta mesaj atmazlarizhar yazdı:way gulum leyZGULUM![]()
DESTEKLIYORUM SENI
<)
- xxxhellboyxxx
- İskele Babası
Beyler konunun kitlenecek bir durumu yok ben sadece bu açığın biran ônce kapatılmasını istiyorum.Benim bir çok arkadaşım bu oyunu internet kafelerde oynamak zorunda kalıyor.Ve bu yüzden bir çok arkadaşımın karakteri çalındı.Gurup bölgelerini ele alalım mesela bossa gitmen için enazından 2-3 saati gözden çıkarman gerek.Buda şöyle böyle derken 4-5 saati buluyor.Her gün olmasada haftada bir kaç gün bile gitse ayda nereyi buluyor.Beyler haksızsam haksızsın deyin.Şimdi diceksiniz pc yoksa evde oynamasın.Ama oynamsın olmuyor işte sizler bu oyunu nasıl severek ve beğenerek oynuyorsanız evin de pc olmayanlar da oynamak istiyor.Herkesin pc alacak durumu yok ordan burdan bulduğu parayı da int cafelere veriyorlar...
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
Evinde pc yoktur cafe de oynamak zorunda kalır karakterleri çalınır da,xxxhellboyxxx yazdı:Beyler konunun kitlenecek bir durumu yok ben sadece bu açığın biran ônce kapatılmasını istiyorum.Benim bir çok arkadaşım bu oyunu internet kafelerde oynamak zorunda kalıyor.Ve bu yüzden bir çok arkadaşımın karakteri çalındı.Gurup bölgelerini ele alalım mesela bossa gitmen için enazından 2-3 saati gözden çıkarman gerek.Buda şöyle böyle derken 4-5 saati buluyor.Her gün olmasada haftada bir kaç gün bile gitse ayda nereyi buluyor.Beyler haksızsam haksızsın deyin.Şimdi diceksiniz pc yoksa evde oynamasın.Ama oynamsın olmuyor işte sizler bu oyunu nasıl severek ve beğenerek oynuyorsanız evin de pc olmayanlar da oynamak istiyor.Herkesin pc alacak durumu yok ordan burdan bulduğu parayı da int cafelere veriyorlar...
Bunun lonca sistemiyle ne alakası var anlamadım neyse
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- xxxhellboyxxx
- İskele Babası
Bir alakası yok ben sadece orda başka bir konuya daha değindim.XottomancavalryX yazdı:Evinde pc yoktur cafe de oynamak zorunda kalır karakterleri çalınır da,xxxhellboyxxx yazdı:Beyler konunun kitlenecek bir durumu yok ben sadece bu açığın biran ônce kapatılmasını istiyorum.Benim bir çok arkadaşım bu oyunu internet kafelerde oynamak zorunda kalıyor.Ve bu yüzden bir çok arkadaşımın karakteri çalındı.Gurup bölgelerini ele alalım mesela bossa gitmen için enazından 2-3 saati gözden çıkarman gerek.Buda şöyle böyle derken 4-5 saati buluyor.Her gün olmasada haftada bir kaç gün bile gitse ayda nereyi buluyor.Beyler haksızsam haksızsın deyin.Şimdi diceksiniz pc yoksa evde oynamasın.Ama oynamsın olmuyor işte sizler bu oyunu nasıl severek ve beğenerek oynuyorsanız evin de pc olmayanlar da oynamak istiyor.Herkesin pc alacak durumu yok ordan burdan bulduğu parayı da int cafelere veriyorlar...
Bunun lonca sistemiyle ne alakası var anlamadım neyse
-
- Acemi Savaşçı
Bende KatıLıYOrum Ltf Bu Probleme ÇöZüM Bulun...