...::::Lonca Sistemi::::...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxxhellboyxxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

...::::Lonca Sistemi::::...

Mesaj gönderen xxxhellboyxxx »

Sayın Game Masterlar lonca sisteminin gelmesini istiyoruz.Her hangi bir loncaya girdiğimizde yeni karakter açmak zorunda kalıyoruz.Ve bu karakterleri 49 kadar kasmak çok zor oluyor.Bu oyunu oynayan çoğu arkadaşımızın evinde bilgisayarı yok ve internet kafeye gitmek zorunda kalıyorlar.İnternet kafelerde hem kasmak çok zor hem de üye adı ve şifremizin çalınma olasılığı çok yüksek sizden ricam oyunun bu açığını kapatmanızı istiyorum.Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: ...::::Lonca Sistemi::::...

Mesaj gönderen faysbok »

Katılıyorum bi an önce gelse iyi olur
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

way gulum leyZGULUM :D
DESTEKLIYORUM SENI

zaten genel ıletışımde yazmıştım gm lerden bırı ılk sayfaya gelcek dıye yazdı niş gelır beklemedeyız
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

izhar yazdı:way gulum leyZGULUM :D
DESTEKLIYORUM SENI

zaten genel ıletışımde yazmıştım gm lerden bırı ılk sayfaya gelcek dıye yazdı niş gelır beklemedeyız
abi hayatta mesaj atmazlar :D onlar anca küfür gibi şeyler görürlerse konuyu kitler ve (hesabını kapatıyorum) felan o tip şeyler yazar :D bilginlendirme beklemem şahsen onlardan
<)
Kullanıcı avatarı
xxxhellboyxxx
İskele Babası
İskele Babası

Beyler konunun kitlenecek bir durumu yok ben sadece bu açığın biran ônce kapatılmasını istiyorum.Benim bir çok arkadaşım bu oyunu internet kafelerde oynamak zorunda kalıyor.Ve bu yüzden bir çok arkadaşımın karakteri çalındı.Gurup bölgelerini ele alalım mesela bossa gitmen için enazından 2-3 saati gözden çıkarman gerek.Buda şöyle böyle derken 4-5 saati buluyor.Her gün olmasada haftada bir kaç gün bile gitse ayda nereyi buluyor.Beyler haksızsam haksızsın deyin.Şimdi diceksiniz pc yoksa evde oynamasın.Ama oynamsın olmuyor işte sizler bu oyunu nasıl severek ve beğenerek oynuyorsanız evin de pc olmayanlar da oynamak istiyor.Herkesin pc alacak durumu yok ordan burdan bulduğu parayı da int cafelere veriyorlar...
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

xxxhellboyxxx yazdı:Beyler konunun kitlenecek bir durumu yok ben sadece bu açığın biran ônce kapatılmasını istiyorum.Benim bir çok arkadaşım bu oyunu internet kafelerde oynamak zorunda kalıyor.Ve bu yüzden bir çok arkadaşımın karakteri çalındı.Gurup bölgelerini ele alalım mesela bossa gitmen için enazından 2-3 saati gözden çıkarman gerek.Buda şöyle böyle derken 4-5 saati buluyor.Her gün olmasada haftada bir kaç gün bile gitse ayda nereyi buluyor.Beyler haksızsam haksızsın deyin.Şimdi diceksiniz pc yoksa evde oynamasın.Ama oynamsın olmuyor işte sizler bu oyunu nasıl severek ve beğenerek oynuyorsanız evin de pc olmayanlar da oynamak istiyor.Herkesin pc alacak durumu yok ordan burdan bulduğu parayı da int cafelere veriyorlar...
Evinde pc yoktur cafe de oynamak zorunda kalır karakterleri çalınır da,
Bunun lonca sistemiyle ne alakası var anlamadım neyse
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
xxxhellboyxxx
İskele Babası
İskele Babası

XottomancavalryX yazdı:
xxxhellboyxxx yazdı:Beyler konunun kitlenecek bir durumu yok ben sadece bu açığın biran ônce kapatılmasını istiyorum.Benim bir çok arkadaşım bu oyunu internet kafelerde oynamak zorunda kalıyor.Ve bu yüzden bir çok arkadaşımın karakteri çalındı.Gurup bölgelerini ele alalım mesela bossa gitmen için enazından 2-3 saati gözden çıkarman gerek.Buda şöyle böyle derken 4-5 saati buluyor.Her gün olmasada haftada bir kaç gün bile gitse ayda nereyi buluyor.Beyler haksızsam haksızsın deyin.Şimdi diceksiniz pc yoksa evde oynamasın.Ama oynamsın olmuyor işte sizler bu oyunu nasıl severek ve beğenerek oynuyorsanız evin de pc olmayanlar da oynamak istiyor.Herkesin pc alacak durumu yok ordan burdan bulduğu parayı da int cafelere veriyorlar...
Evinde pc yoktur cafe de oynamak zorunda kalır karakterleri çalınır da,
Bunun lonca sistemiyle ne alakası var anlamadım neyse
Bir alakası yok ben sadece orda başka bir konuya daha değindim.
Freekillerr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Freekillerr »

Bende KatıLıYOrum Ltf Bu Probleme ÇöZüM Bulun...

“Genel Sohbet” sayfasına dön